Oyunda En iyi Altyapı Juve ve Milan da arkadaşlar. Türkiye de ise En iyisi Galatasaray. Ayrica Hollanda'da Ajax we Belçika da Anderlecht çok iyi Bu konuda...
Printable View
Oyunda En iyi Altyapı Juve ve Milan da arkadaşlar. Türkiye de ise En iyisi Galatasaray. Ayrica Hollanda'da Ajax we Belçika da Anderlecht çok iyi Bu konuda...
ROMA takımının altyapısı süper ama bu listede milan en iyi altyapıya sahip
bence en iyi alt yapı brezilya takımlarında ama avrupada sorarsanız ajax derim ben
ajax super ajax!!!
Bence en iyi alt yapı Galatasarayda. Çünkü o iyi dediyiniz Birçok takım Gelip Galatasarayın Alt yapısından Fubolcu almaya çalışıyorlar.
ayrıca gs li arkadaslar oylamada objektif davranma ozgurlugune sahiptir.ben gs den futbolcu alırım super turkler var cok onemli ama abartmayın.
aynen katılıyorumQuote:
Originally Posted by gacag
bence ajax bakın aşşağıdaki oyunculara we sadece bu kadar deil adamlar süper ve hemen hemen her takıma gelcek oyuncular bunlar
nigel de jong
jan vertonghen
hedwiges maduro
urby emanuelson
nicolea mitea
gsssssssssssssssssssssssssssss
Ajax ve galatasarayda...
bence listeye romayıda koymamız lazımdı
hayda olur mu ya Galatasaray ve Fenerbahce oha yani
benim icin bir numara Avrupada Anderlecht Adamlarin Paf Takimi bomba ya ama Liglere göre:
Italya: AS Roma
Ingiltere: West Ham
Ispanya: Sevilla
Fransa: Auxxere
Türkiye: Genclerbirligi
Hollanda: Ajax
ve Avrupa: Anderlecht (aslinda Takimi sevmiyorum ama sahidende en iyi gencler Anderlechtte)
bir oha yani falan şeklinde yazılar yazmasan iyi olur yani üslubuna dikkat et. ikincisi şu anda oyunda çıkan en iyi gençler Galatasaray ve Ajaxtan çıkmaktadır. eğer u-18 ve u-20 maçlarına bakarsan oyunda sürekli Galatasarayın şampiyon olduğunu göreceksinQuote:
Originally Posted by TK_ ReMiX
sen bana birak nasil yazicagimi iyi bilirim birazda rahatlik olcak kardes demi forum burasi ama herseyi sen öyle ciddice aliyosan..neyse konuda kalalim
dogru demis olabilirsin ajax bencede cok iyi ama Galatasarayi tam bilmiyorum bende hep türkiyeyi secmiyorum fm oynayinca, simdi 2008/2009 sezonuna baktigimda Milanda, Chelsede iste Avrupa nin Büyük takimlarind bi kac yetenekli türk görüyorum ama hangi türk takimindan ciktiklarini su an tam bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz fazla süper ligde oynamadigim icin. Ama Galatasaray ve Fenerbahcenin yetenekleri cok iyi olsalarda Italya, Ispanya veya Hollanda Ligindeki cikanlarla kafa tutamaslar belki bir kac tane olabilir ama tümüne bakinca sorry no chance dogru diyosun Galatasarayda cok iyi oyuncular cikiyo ama biz bütün Altyapidan konusuyoruz ve orada Avrupa takimlari üstün, bu tabi Takimlarin standartlarinada bagli. Ama bu benim görüsüm ben birtek benim oyunumdaki gördüklerimi anlatiyorum. o ohayi filanda insallah okadar ciddiye almassin
sana şunu söliyim galatasarayda çıkan gençlerime şuana kadar milan manutd arsenal barca leverkusen ve dortmund talip oldu. özgürcan mülayim cafercan uğur arda bu adamlara git bak ne demek istediğimi anlarsın italyada bence hiç bir kulüpte böle alt yapı yok brezilya dersen bişi diyemem adamlar doğuştan süper zaten
en iyi altyapı bencede Chelseanın simonds diye bir adam var ben solda onu oynatıyorum her zaman..:)
GErcektede Ajax Oyundada Ajax
ajax la manchester
bence
sewilla,ajax.anderletc,galatasaray,genclebırlıgı,
oyuna bakarsak ankette en iisi GALATASARAY
ordaki takımlara göre konuşursak en iyisi ajax orda yetişenler geleceği parlak oluyor
AJAX oyuncu fabrikası.
brezilya takımının olmaması dikkatimi çekti..bence oyundaki en iyi altyapı santos ve cruzeiro'da..
gerçekten haklısın.brezilyalı en iyi genç oyuncularına sahipler.
türkiyede gs avrupada milan bence.chelsea nin alt yapısından çıkıpta iyi olan oyuncu göremedim ben.varsa bir kaç örnek verebilirmisiniz? ve ajax tanda örnekler verirseniz sevinirim.benim bildiğim babel var sadece
Inter'den regen olarak çok iyi oyuncular çıkıyor.
galatasaray'ın altyapısı tartışılmaz ama ajax'ta daha bombalar var ;) italyan regenler 2010'larda estiriyor valla :)
bence ARSENAL BARCELONA AJAX birbiriyle yarışır
bence ajax ve porto dan inanılmas gencler yetısıyo.tabi galatasaray ı da unutmayalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
copa daki mexica lı nery castillo cok super adam bence.
Tabiki de GALATASARAY!
bence en ii alt yapi atletico minerio , santos , cruiziero , atletico madrid , lecce ve birkaç brezilya takımı daha en iyi leri zaten berzilya takımları ama ankete göre
TABİ Kİ AJAX :D