Quote:
Originally Posted by ABOOO
O yazı KÜLLİYEN YALAN!
Galatasaray, zaten ucuza kiraladığı Ali Samiyen Stadı'nı devlete bıracakak ve orada yapılacak kongre merkezinden yıllık kar payı alacak.
Karşılığında değerinden çok ucuza kiraladığı (kapadığı) Seyrantepe'nin bir kısım kiralık hakkından feragat edip (geri verip) 80 Milyon Dolar'lık bedava stad alacak.
Bana söyler misiniz, kim bedava stad yaptırdı bu zamana kadar?!
Şükrü Saraçoğlu Stadı para karşılığı Fenerbahçe'ye satılmıştı, Fenerbahçe mali krize girince devlete sattı tapusunu!
Fenerbahce Kulubu, yanilmiyorsam Sukru Saracoglu Stadini,
Quote:
O arazi Galatasaray'a peşkeş çekiliyor, Galatasaray 3 kuruş para bile vermiyor.
Galatasaray'ın daha önce aldığı arazilerin de yıllar önce Başbakanlık yapan bir Gs başkanı tarafından alındığı bilinmeli, üzeri de hiç karıştırılmıyor!
O parada tüyü bitmemiş yetimin, fakirin, fukaranın hakkı var.Devlet boşa para saçamaz, o paranın hesabını alandan da, verenden de diğer tarafta sorarlar!!
Cengiz.. Diyelim ki sen benim mulkumde kiracisin. Bu mulk eskimis, ve fazla getirisi olmayan bir mulk ve bu nedenle bana az bir kira oduyorsun (diyelim 10YTL) ancak bu mulkun bogaz manzarasi oldugu icin degeri cok yuksek ve mal sahibi olarak yerine daha yeni bir mulk koyarsam getirim cok daha fazla olacak (diyelim 50YTL) ancak sen kiraci oldugun icin ve kira sozlesmesi cok uzun oldugu icin oraya civi bile cakamiyorum.