cole cok hizli adam aslinda...
Printable View
cole cok hizli adam aslinda...
cole iyi iş yapar bence türkiyede
forvet lazım bugün kabze ve ümit neydi öyle.............
kesin bi forvet transferi gelecek..öyle olmasa kalli necatiyle kabzeyi gözden çkarmazdı bence..kallinin gönderilecekler listesinde bu iki oyuncu da yer alıyormuş
Cole gelirse iyi olur..
Stoper krizi
Kartal, Mandelli ile anlaştı. Kulübü Chievo "Diğer stoperi Fiorentina'ya verdik" dedi. Şimdi gözler boşa çıkabilecek Kroldrup'ta.
Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürerken, dün ilginç bir gelişme yaşandı. İki gün önce Chievo'da forma giyen Davide Mandelli ile görüşen ve hem yıldız futbolcu hem de kulübüyle her konuda anlaşmaya varan siyah-beyazlıların karşısına yeni bir engel daha çıktı. 30 yaşındaki Mandelli için 1.5 milyon euro bonservis bedeli öneren Beşiktaş'a, Chievo
kulübü önce 'Evet', sonra 'Hayır' dedi.
YENİ TEKLİF 2 MİLYON EURO
İkinci lige düşen İtalyan ekibinin yetkilileri, "Bir stoperimizi Fiorentina'ya sattık. Eğer Mandelli'yi de bırakırsak, iskeletimiz bozulur" diyerek çark etti. Beşiktaş yönetimi, futbolcusunu vermekte nazlanan Chievo'ya yeni bir teklif götürdü ve bonservis bedelini 2 milyon euro'ya çıkardığını bildirdi. İtalyan temsilcisi ise siyah-beyazlıların yeni önerisi karşısında düşünmek için süre istediğini açıkladı.
YARIN AÇIKLANABİLİR
Yönetici Kolot şu yorumu yaptı: "Mandelli ile para konusunda da anlaştık. Tek sorun, Chievo'nun ikinci stoperini de kaybetmek istememesi. Bu arada Fiorentina da Chievo'dan yeni bir stoper aldığı için, listemizde olan Kroldrup'u serbest bırakabilir. Yaşanan gelişmelere göre son kararımızı hafta başı vereceğiz."
Valencia'dan Tomas'a kanca
G.Saray'ın Hırvat stoperi Stjepan Tomas'a Valencia talip oldu. İspanyol ekibinin, menajeri aracılığı ile Tomas'a teklif yaptığı ve yanıt beklediği bildirildi. Valencia'nın ödemelerinin 3 ay gecikmesi halinde serbest kalma hakkı olan Tomas'ı bonservissiz almayı planladığı belirtildi. Yıllık ücretinde indirime
yanaşmayan Tomas'a 2 aydır ödeme yapılmadığı öğrenildi.
Kaynak: Fotomaç
Egemen geliyor
Fenerbahçe yönetimi Ronaldo, Adriano ve Zigiç gibi dünya çapında süper golcülerle temas halindeyken; Zico, "Stoper isterim" dedi. Yönetim de Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz için girişimlere başladı. Egemen, geçtiğimiz ay kulübü ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatmıştı
Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz bombası... Teknik direktör Zico, önceki
gün Avusturya kampını değerlendirirken, yönetime "Bana bir stoper alın" mesajını gönderdi. Sarı-lacivertliler de yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle yerli bir stoper transfer etmek için hemen harekete geçti. Sarı Kanarya'nın listesindeki ilk isim ise Bursasporlu Egemen.
Yönetim, Zico'nun daha önce de istediği Bursaspor'un başarılı stoperi Egemen Korkmaz için yeniden girişimlere başladı. Sarı-lacivertlilerin 25 yaşındaki savunmacı için Bursaspor'a futbolcu artı para teklifinde bulunması bekleniyor. Defansın tam göbeğinde oynayan 1.83 cm boyundaki Egemen Korkmaz, savaşçı kimliği ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
Pzt. iple cekiyorum :)
pazartesi de alamazlarsa ne bahane bulcaklar merak ediyorum...
Zico defans arar,takımda Avrupa'da iş yapabilecek 2. bir forvet yok. Sonumuz hayrola.
Fener`de krizin adı aynı
Stephen Appiah hakkında ortaya atılan transfer iddialarına bir yenisi eklendi.
Stephen Appiah hakkında ortaya atılan transfer iddialarına bir yenisi eklendi. Uzun süredir Schalke’nin takibinde olan Ganalı yıldızın menacerinin, Viyana’da Alman ekibinin yöneticileriyle bir araya geldiği öğrenildi. İki taraf arasında yaşanan pazarlıkta Appiah’ın menaceri aracılığıyla, Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini ve Avusturya kampından direkt Almanya’ya geçmeyi istediğini bildirdiği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler, Schalke’nin Appiah’ı resmen istediğini açıklamış, 4 milyon Euro’luk teklifi yeterli bulmamıştı. Sözleşmesi 2009 yılında sona erecek olan yıldız oyuncu ile Celtic, Juventus ve West Ham da ilgileniyor.
Appiah gitse de kurtulsak artık, ne bu bir gün gidecek bir gün kalacak. Bu sene de geçen seneki gibi faydasız olmaz umarım.
Stoper şart bir tane, Egemen iyi transfer olur.
Appiah'ın verimsizliğinin sebebi de Zico. Fenerbahçe'ye zarar veren her kararın altında Zico'nun imzası var.
Trabzon nasıl yenilmiş yaa maçı izleyen varmı ben Ankaradan geliodm izleyemedmm 2-1 yenilmiş valllaaa pes bu sene İntertotoyu dahi geçirtmeyecek ziya efendi
Ne Tomas gider ne de Valencia onu alır..
Valencia ve Tomas mı? :n: Buna ancak gülünür...
Konyaspor bile almaz Tomas'ı
Valencia Helguera'yı almadımı yahu,nereden geldi bu Tomas aşkı?
Valla kaynak Dha eger fotomac olsaydı harbiden bende gülerdim.................helguera alınınca baska futbolcu alınmıyormu ona kalırsa valencia forvete 3 oyuncu aldı hatta 4. de gelecek adamlar alternatifli takım kuruyorlar ayalada gitti haberiniz olsun ayala zaragozaya gitti.........Valla Kaynak Dha belkı gider kurtuluruz..........
Aldıkları oyuncular çok kaliteli.Tomas'ı alıpta ne yapıcaklar ?
avrupada adam kalmayınca zavallıcak egemene döndüler adam bir gün adriano diyor ertesi gün egemen uçuruma bakın yaw:D
Haklısın aygün ama kaynak Dha......................Bu arada aygün ayala gitti..........Alternatif olabilir.....Gitsede bir yabancı daha alsak:):9
Biliyorum Ayala'nın gittiğini ama Helguera geldi..Valencia istese zaten anlarızki Tomas iyi bir oyuncuki böyle bir kulüp onu istiyor..