O transfer çok süper oldu Agger - Milito ikilisini kullanırsın heralde(:
Printable View
bravo murat abi...Manu'yu yenmişsin....
Büyük Başkan Abramoviç, bize Torres'i getir (aa)
Murat abi kendine oy vermişsin:D:D:D:D
İyi yapmışsın Muhammed Arbeloa ya güven olmuyor... Benimde başımı bir çok kez yaktı...:D Agger-Milito arada Hyypia yıda düşün o da fena değil tabi satmadıysaN...
Kendime vercem tabi kime verecem başka :D
MANU maçı için çok kolay geçti diyebilirim.Her türlü düşündüğüm silahlarım işe yaradı.Önce David Vİlla hızlı ve bitiriciliğini konuşturdu.Ardından bir ara satmayı düşündüğüm ardından vazgeçtiğim Crouch sahneye çıktı ve enson da bundan böyle hemen hemen her maç sonradan oyuna girecek olan SİSSOKO sahneye çıktı ve 3-0.
Ballack ve Bellamy transferleri için...2'sinide satmaya çok uğraştım ve sonunda sattım.Her 2 oyuncununda takımda yeri yok ! Zaten bildiğiniz gibi Premier Lig'de sadece 5 yedek seçebildiğimiz için.Fırsat bulmalarıda çok zor.
Yeni transfer düşünmüyoruz.Her bölge için kaliteli isimlere sahibiz her yerinde alternatifi mevcut.O yüzden transfer düşünmüyorum.
bunun yeri burası değil ama bulamadım siz nasıl böyle oynayabiliyorsunuz dört kişi birden
Hamachi ile online oynaniyor
Murat Bey ben bir şey merak ettim. Drogba varken niye Peter Crouch'u aldınız, anlayamadım doğrusu :icon_smile:
Crouch'u 17.5 trilyona falan almıştık galiba...Almamdaki sebep onu yüksek fiyata satmaktı.Tıpkı Bellamy gibi.Takasla aldım Bellamy'i ama değeri 6.5 idi ancak sattığım fiyat ortada :)
Crouch'u da 20 trilyon'a Celta'ya satıyordum ancak Celta'nın parası yetişmeyince transfer iptal oldu.Bende bir maç denemek istedim onu ve ilk maçında Hat-Trick yapınca gözüme girdi :)
Drogba ise beğenmediğim bir oyuncu.Ancak yedek olabilir benim takımımda.Onu devre arasında satarak İbrahimovic veya Adriano'dan birisini alabilirim...Belki :)
Riise ile yıllık 5 trilyondan 5 yıllığına anlaşmıştım..
Ama Muhammet sol bek bulamadığı için transfer suya düştü.Muhammet abi bu transfer gerçekleşseydi 27 trilyon alacaktı ama olmadı :)
Bende trasnferin son günü diye büyk bi acale ile Martin Petrov'u 30 trlilyona'a renkerime kattım. Bu arada Martin Petrov 4 yıl için 20 trilyon alacak.
serkan adam samir nasriyi alır olm(:
Antonio Lopez'e 20 teklif ettim vermediler,Dede'ye 17 teklif ettim vermediler. Bu yüzden satamadım Serkan'a Riise'yi. Marsilya 26 m YTL'yi kabul etti Nasri için,alıyordum sonra Rosicky takasını gerçekleştirince ayrıca Nasri büyük bir sakatlık geçirince Nasri'yi iptal ettim.
Aga bi de bu cassano mevzuu var sen nasil ve niye aldin cassano yu. Bence pek iyi oynamiyo o adam ondan soruyom.
liverpool veya chelsea gibi gorunuo 1. sayfada :D
Cassano kiralık geldi..
başarılar...
ver parayı bak nasıl satıyorlar..
Verıyorlar o paragoz baskan varya bende Gokhanı 27mn ytlye satmıstı ben Kayserıydım