Ben geldim de diğerleri yok oğlum:p
Printable View
Yanlış anladın olm 10 da gel demişlerdir :D
Biz burdayız şimdide o yok:D
Deivid de souza'yı Lazio, Gremio, Boavista istiyor:0: ancak bedelsiz önerdiğimde bu kulüplere teklifi aşağı çekersem ilgilenebileceklerini düşünüyorlarmış zaten 0'dan öneriyoruz, üstüne birde para mı verecez?:D
başarılar.....
Trabzonspor'un teknik direktörü Kerem Çağan'dan taraftarı ayağa kaldıracak isimleri transfer etmesini istiyoruz:zuhaha
Kerem Çağan, Mert Nobre'yi aldı 5 milyon Euroya:zuhaha
Ertan Fenerbahçe'mi batırdın :D
Bende GS batıracam:D
Deivid utu den bulasiktan anliyosa ilk ucakla izmire gelsin hemen...Ben talibim.
Ne ara 4 kişi oldunuz yav? :D
Jun ve Djokaj yüzünden yabancı alamıyorum Fenerbahçe gibi takımda 7 yabancı var:D.Ancak Risp ve Musampayı gönderip bir yabancı forvet almayı düşünüyorum.Yerli olarak da Gökdenize alternatif olarak bir sol açık,Ceyhuna alternatif bir amc,bir dc ve bir dl alcam tabi param yeterse:zuhaha
Bu arada ankette yanlışlıkla kendime oy verdim:p
Bu aralar 4 kişi olduk:D
ben anketin balıgını hiç okumadım direk ts'ye verdim:D en başarısız kim ona verecekmişiz kusura bakma blackeagle3992:D
3 idealdi 4 kişi zor olur :p
Ulan dünya yıldızlarını Fenere getirdik(Bknz. Palacio, Lucas, Gökhan Güleç(?)) + Konser var 22 Temmuzda bir Fenerli gelip tebrik etmedi ne biçim camia bu?:D Ne biçim taraftar? Şu kariyer bitsin bir daha bu takımı seçersem:p
La seni istyen mi var Ertan abi İstifa istifa!!!Takım revizyona girdi :D
[quote=spider3784;749446]Tamam kardeşim bende metalciyim de halk daha çok kadınları ister o yüzden:p
.
.
Paula McKagan ı getirelim o zaman bunların yanına :D
Ankette Ersinle Aygün başabaş gidiyorlar:)
hiç iyi transferler yapamamışsınız. aygün kezman'ı boş yere almışsın. onun yerine çok daha iyi oyuncular varken... en azından iversen ya da cesar delgado'yu alabilirdin. nobre gibi bir oyuncu satılmaz bana göre. hem Türk hem de çok iyi goller atıyordu. bizim önceki kariyere gir bakta transferlere falan ona göre oyuncular alın. :D şimdi geçmiş sayfada okudum gökhan güleç'i birisi almıştı unuttum kimin aldığını ama boş yere o kadar para vermiş.
bu kariyer yürümez, adım gibi eminim. :)
favorim beşiktaş o da beşiktaşlı olduğum için yani. :D hadi başarılar hepinize...
Ben kendime verdim oy:D çünkü okumadım:D