Ya arama yaptık 12633 le başlayan bir kanal yok. İnternetten izliyorum ordada takıla takıla gidiyo zaten spikerde alman.
Tam olarak nasıl yapıcaz biliyorsan anlatırmızın emurafu ?
Printable View
Ya arama yaptık 12633 le başlayan bir kanal yok. İnternetten izliyorum ordada takıla takıla gidiyo zaten spikerde alman.
Tam olarak nasıl yapıcaz biliyorsan anlatırmızın emurafu ?
Arkadaslar bu macı feed den veriyorlar ama caba hangi feed herkez arasın millet arıyor
ya deöiştim ya feed kanlı var ligtv'ni o sitede 6-7 tane de d-spor feedi var deneyin ordan
Allah senden razı olsun kardeş valla sana az duam olmayacak :D Hallettim bende.
Şimdi sıra besıktaslılarda izleyin bakalım
Arkadaşlar burada söylenmesi hata bence özelden söyleseydiniz burada haber yayılırsa medyaya da yayılır o da kalkar...
Besiktas macıda şifresiz suan
Feed kanalindami?
Evet feed gitmedi zaten Galatasary macındada izledim
arkadaşlar bu macın linkini werebilirmisiniz acaba yardımlarınıuzı beklıyorum
Ya arkadaşlar iyi hoş izledik maçları ama uefa'yı izlemek için konuyu silsek kapatsak öle bi şansımız olamaz mı yoksa elbet öğrenir yetkililer lütfen emrah abi bul bunun da bi yolunu kapat konuyu sil bişi yap!!!!!!!!!!
abi yapmayin adamlar saf deil ya reklam amacli sifresiz yapmislar..Koskoca Dsmart..
Suana kadar bütün maclar sifresiz verıldı sadece Gs macının ilk yarısı verılmedı Feed onlarda biliyor her kanalım feed di var lig tv nin bile var ama şifreli
Lig TV ninki bi olsa:D
büyük adamsın fessalam :D
ben Feed kanalını buldum ama bişe izleyemedim. :confused: görüntü yoktu.Siyah ekran.
bende yeni tvde war feed de war bi mac olsada baksak saol
19.00Beşiktaş-Duisburg1.Yarı D Spor / 2.Yarı BJK TV
20.00F.Bahçe-SchwadorfD Spor
21.00G.Saray-F.Düsseldorf1.Yarı GS TV / 2.Yarı D Spor
Arkadaslar Biliyorsunuz mac yogunlugundan bugün dsporda diger takımların macı olacak Galatasaray macının ilk yarısı Gs tv de 2. yarısı Dsrpoda 2. yarı olan macı her zamanki feeden izleyebilirsiniz neyse onu bırakalım Önemli olan macın ilk yarısını nasıl izlicez yani gs tv den.........Arkadaslar belki gs tv de şifre olmaz ama bu az bir ihtimal........ Feed konusna gelim..........
Gstv nin Feedi büyük ihtimal bu arkadaslar
Türksattaki tüm feed frekanslarini buradan edinebilirsiniz:
http://www.lyngsat.com/turk42.html
Özellikle 11804 frekansina dikkat edin. GSTV de bu frekanstan yayin yapiyor ve ayni frekansta bir tane de DHA feed var.
Dha Feed:11804-24444 bunu giriniz büyük ihtimal bu eger mac baslayınca bu olmassa Dha nın baska feedlerini deneriz
Saygılarımla..............
Emurafu
Feed bazen şifreli yayına girio :confused: inş. dediğin gibidir emurafu F.Bahçe maçını izlerm yaa :confused: şu anda şifreli
Benim kızdıgım konu fenerbahce macını neden veriyor onların macını fb tv de veriyor çünkü şifresiz sanırım öyle anlasma vardı
FB TV hiç öyle bi duyuru yapmadı ama tabi belli olmz verebilir belki
http://www.fenerbahce.org/kurumsal/d...**ontentID=316
Yayın akışında böyle birşey yok maç D-Smartta :mad:
Bu feed kanalı ne ayak ben anlamadım??
insanı zorluolar yaa GOLDMASTER uydu alıcım var gidip vericm üstüne ne kadarsa alıcm D-Smart yaa sinirm bozldu :mad:
her zamanki feed konunun basında verdigim
Valla ivan kardes ben aziz yıldırımın hazırmaclarını fb tv de yayınlama izni aldıgını biliyorum
hmm tamam serkan ozaman yayınlanması normal........