İlk 11 kupa maçındaki kadrodan Alex'in yerine Tümer değişikliği yapılarak oluşacaktır.Ayrıca bu sene Fb'nin ilk hafta fobisini yaşayacağını düşünmüyorum.
Printable View
İlk 11 kupa maçındaki kadrodan Alex'in yerine Tümer değişikliği yapılarak oluşacaktır.Ayrıca bu sene Fb'nin ilk hafta fobisini yaşayacağını düşünmüyorum.
bugun kazanacagımızı dusunuyorum puan kaybetmemız buyuk surprız olur
Fenerbahçe alır benede.:)
Fenerbahçe alır diye düşünüyorum ama sürpriz bir beraberlik olursa şaşırmamak lazım
Allah izin verirse Alırız Maçı...
kale arkası bileti elimde kaldı
21.45'i iple çekiyorum. Hasret bitiyor, özlem sona eriyor, TURKCELL SüperLig başlıyor :)
21:45' maç bitişinde gece olcak kesin izdirap olur dönüş...
Özlemiştik bu heyecanı,hasretimiz bitiyor en sonunda:)2007/2008 sezonu inşallah Türk Futbolu için hayırlı bir sezon olur.
Yaw biletleri aldık maça gidicez peder hala gelmedi :) inş. maça yetişiriz imkansız gibi görünsede
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...vinc_FB023.jpg
Futbol heyecanı bu akşam başlıyor. Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında bu akşam karşılaşacağı ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor. İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21:45'de başlayacak.
Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayıp, 3 puan alarak, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak istiyor.
MUHTEMEL 11
FENERBAHÇE: Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur, Tümer, Kezman.
İSTANBUL BELEDİYE: Hasagiç, Kerim, Murat, Metin, Ekrem, Orteman, Efe, Tjikuzu, Sertan, Erman, Adriano
ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI
Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, bu akşam ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek. Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak.
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in bugünkü maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.
Fenerbahçe bu maçta en az ya 5 tane atar ya da onu bile atamayıp berabere kalır.
Tahminlerde değişiklik şart.
Bu arada bilet konusunda bilgi verebilecek var mı? Kaç tane satılmış?
20 bin bilet satılmış. Stadda Beşiktaş'tan 2 saatte ulaşabiliyor. Şuan hale bilet satışı devam etmekte.
Berabere bitecek yazmıştım konu açıldığı zaman ama, iddaa oynarken elim Fenerbahçe'ye gitti.. Kuponun yatmaması adına, kazanmasını istiyorum.. (:
Üst oynasaydın daha mantıklı olurdu. En azından bu maçta toplam üç gol geçmesi Fenerin kazanmasından daha kolaydır. Ayrıca üst daha fazla oran veriyordu.
Bu maçta bir Carlos şov izleyeceğiz gibi geliyor bana.
Eray ne yazıkki öyle gözüküyor.
1-1 beraberlik tahmin ediyorum...
özlemiştim ligi başlaması iyi oldu lig tvnin hd görüntü kalitesi falan diyorlardı birşey anlayamadım pek galiba şimdi iş yerlerinde veriyorlarmış bunu
Alex yok bakalım neler olur... Neyse maç saati çok şükür geç... Bu havalarda ztn en iyisi bu...