Turgay abi tam bombaydı. adam içmiş maça gelmiş. ilk yarıda Eray'la yanyana otururken anladım bu adamın kopuk olduğunu. Eray'la fitilliyoruz adamı. ama inceden fitilledik ilk yarı. fazla üstüne gitmedik. ama ikinci yarı..
şöyle anlatayım. biliyosunuz öylesine gösteri maçıydı. ama ben ve Eray bir pozisyon olduğunda hakeme sallıyoruz, Turgay abimiz de hakeme sallıyor. ben diyorum Simoviç artık futbolu bırakmalı. gençlerin önünü açmalı diyorum. onaylıyor Turgay abimiz.
Ondan sonra hakemlerin isimlerini söylüyoruz, abdurrahman boztaş diyorum. Turgay abimiz ayağa kalkıp bağıyıor "abdurrahman düzgün yönet. aptal herif" .
ama bir ara fırça kaymıştı bana. maça geldi ama maçın kimlerin maçı olduğunu bilmiyordu. ben de söyledim beyazlar formula 1, kırmızılar bizimkiler, fosforlu yeşil olanlar da hakemler dedim. "ee sen de bizi iyice şey yaptın" dedi ama biz çoktan kopmuştuk zaten.
Adnan polatla tanju çolak bir ara saha kenarında konuşuyorlardı. fitilledik turgay abiyi. abi ne biçim maç bu maç için mi para verdik diye. Adnan polat yüzünden işte falan dedik gösterdik adnan polatı. turgay abi bağırdı polata. "polaaaat ne biçim maç" diye. polat baktı turgay abiye. otur diye işaret yaptı. kopmamızın maksimum noktası bu oldu zaten.
valla gelmeyen çok şey kaçırdı. geçmiş olsun diyoruz. çok eğlenceliydi. sıkılırım diyordum ama harbiden feci eğlenceliydi.
Not: yok Aygün tavlayamadım kızı. balta gittim balta döndüm.