Lugano ve Yasin ikilisini Yasin'in sonradan girmesine rağmen uyumlu gördüm...
Yasin kendisini Avrupa maçlarına iyi hazırlarsa Zico'nun Grup maçlarında kullanacağını düşünüyorum...
Printable View
Lugano ve Yasin ikilisini Yasin'in sonradan girmesine rağmen uyumlu gördüm...
Yasin kendisini Avrupa maçlarına iyi hazırlarsa Zico'nun Grup maçlarında kullanacağını düşünüyorum...
Fenerbahçe uzun paslar ile çıkıyor. Sadece bir uzun pas etkili oldu oda gol oldu. Oftaş futbol oynatmamak için çabalıyor ama golü yedikten sonra ne yapacaklar bilmiyorum. Sıkıcı bir maç.
Egemen ,
Alex+ Rico = Lincoln etmez demişsin altına gözüm kapalı imzamı atarım...
Alex ve Rico top ayaklarında iken çok korkak oynuyorlar, Lincoln öyle değil, cesaretli oynuyor.Ayrıca Rico ve Alex'den ben ne zamandır uzaktan şut görmedim, ancak Lincoln ilk 3 haftada 2 tane uzaktan gol atı.
Lincoln, Lincoln.. :P
Alex ilk geldiği sezon gibi oynamıyor, yerinin garanti olduğunu bildiği için herhalde.. İki maç yedek otursun, performansı artar bence yada birinin ciddi ciddi konuşması lazım.. Ayrıca NTV radyo'da spiker Kezman'ın durumunu çok güzel özetledi.. "Kezman yine yalnızları oynuyor"..
Valla bende yapacağını sanmıyorum ama, bu şekilde giderse takımda çabalayan diğer oyunculara yazık..
Bu KEZMAN'ı çözmek çok zor gerçekten, anlaşılması zor bir oyuncu.
Keyfi gelirse atar Kezman :)
Bence Zico'yu ve Yönetimi anlamak çok güç..
Kezman geçen seneden beri söyleniyor, ''ileri de yalnız kalıyorum, partner istiyorum'' diye ama kim dinledi ?
Hadi forvet aldık ama Kazım mı oynayacak İnter'e karşı veya İlhan Parlak mı?
Aurelio oyuna girecek...
Uğur çıktı, Aurelio oyuna girdi. Kemal sol tarafa geçti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roberto Carlos sarı kart gördü..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ali Bilgin'de hazırlanıyor oyuna girmek için...
Yeter artık ya yeter.Oftaş'a bile eziliyoruz ya.Rahat bir mac seyredemiycekmiyiz biz ya of ya of.
Dk kaç ?
Bence kadronun değişmesine gerek yok, Zico gönderilip yerine cesur bir teknik adam gelirse rahatlarsınız.. (:
Off yiyoduk yine yeter ama ya yeter.Off Zico ya offf bırak peşimizi.Eziliyoruz ya.Cl başarı hayal 0 cekeriz biz yine.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe adına tek dileğim, bu futbol devam eder inşallah.. :D
Gooooooooooooooooooooooooooooool
Budur ya, Oftaş attı.. :D
1-1 oldu:mad::mad:
Goooooooooooooooooooooooooooooooool be gooooooooooooooool.İşte bu kadar!.Oftaş maçı kazanmalıydı ama beraberlik de iyidir;)
Oftaş attı 1-1 oldu..
İnsAllah yeniliriz.Böyle 4-5 hafta üst üste yenilelim İnter'den,Cska'dan,Psv'den fark yiyelım belki 1 sene kaybederiz ama Zico gider geleceğimiz kurtulur:mad:
oh bee oftaş
Kaç Dk kaldı ?
Sterjovski 80' 1-1
OFTAŞ attı sevindirdi bizi:)
10 Dk'da 1 gol daha gelir mi acaba