Aynı Lafları Banada Demiyormuydun :D
Printable View
AnıL Toz oL :D:D:D
ALmiim Ayağımın ALtına :D
bisey degil kardesim bence 3.2MN hlebe verilir ama sen bilirsin..Basarilar..
Kariyere ara verebiLirim . su an West Ham i 2.yaptik sampiyonLar Ligindeyiz beLkide bu sene sampiyonLuga oynuyacaz ama inanin arkadasLar oyundan zevk aLamiyorum beLkide West Ham United yuzunden yani oynarsam sirf sizin icin oynarim.. ama zevk aLamadigim gercegide var .. Herseyden once oynadigin takimLa basariLi olsanda oLmasanda oynadiginin oyunun zevkini cikarman Lazim ama West Ham bana bu zevki veremedi pek..
Evet bencede.
BeLki benim gibi dusunenLerde vardir kesin ama benim huyum 1-2 sene sonra Nedense SIkILIyorum hep boyLe oldu uzun soLukLu bir kariyere geLemiyorum Su ana kadar en zevk aLdigim kariyerim Trabzonspor oLdu iLk senemizde sampiyon oLduk turkiye kupasini aLdik Inter totodan uefada ceyrek finaL oynadik . ikinci sezona basLadim sampiyonLar Ligindede iyiyim baya Ligde nagmaLup gidiyorum ama kac haftadir icimden geLipte o kariyeri oynamiyorum .. SurekLi baska LigLeri aciyorum Bazisini Lig basLamadan kapatiyorum .. waLla bende anLamadim sorun bendemi.. Ama Burdaki sorunum dedigim gibi iLk sene cok buyuk bir zevk aLdim bir ara 2 gun disari cikmadim sampiyonLar Ligine kaLdik acayip sevindim .. aLakasiz puan kaybettik sinirden kendimi kaybettim.. ama iste 2.3 sezon beni kasiyor arkadasLar sizce hakLimiyim ne dersiniz..
Birde unutmadan soyLiyeyim 2.Ligden basLamak en dogrusu West Ham zaten buyuk bir kLup deiL ama.. cm 01 den beri inanin hicbir buyuk takimi aLmadim oyNamadim reaL madrid arsenal chelsea man utd barca gibi.. hep gucsuz takimLari aLdim biryerlere geLmeye caListim.. Cunku oyunun zevki burda.. Suan Premierde SunderLand takimini aLmayi dusunuyorum Kumede kaLma savasi veriyorlar daha cok iLgimi cekiyor
Hemso ßen sana ßişi söLiim Onu Yap...
Sewdiğin KuLüßü aL ßence...Çünkü Eer ßaşında OLdugun Takım Sewdiğin KuLüpse O KuLüßü YukarıLara Daha YukarıLara Taşımak İstiyorsun...
We Oyunun Zevki ßurda Çıkıor...
ßen MeseLa Şu Anda CHELSEA'deyim...
We ßu Mesajı saat 6:23 de yazıorum we saat 4 den ßeri ayaktayım sırf kariyerimi iLerLetmek için...
We ßenim saat 9 da topLantım war...Artık Sen Düşün...
ayni ekildeyiz bir yerden sonra bıkıyor insan bende senin gibi 4-5 yıldır büyük takım almıyorum ama huzur nerde bliyormusun 2 lig aç mesela ingiltere türkiye türkiyenin lig b ye kadar aç ingiltere premier ligde kalsın pek kasmıyor
git etmesgut şekersporu al mesela süper lige çıkar 3 yılda bir yıl 15 inci ol sonra 7. sonra ilk üçte yer al sonra şampiyonluğa oyna sonra sen trabzonlusun trabzona git
şampiyon yap uefada başarı yakala hatta uefayı al dilersen gs yada fb ye geç yada trabzonu bu ligin en büyük takımı yap şampiyonlar liginde başarı sağla git oradan mesela bolton a orada 4-5 sene oyna takımı büyült 4. 5. ol git liverpool a şampiyon ol adın en büyük managerler listesinde oluyor ve işin zevkin bundna sonra çıkıyor git man unt a zirve yap şampiyonlar ligini al ligde şampiyonluğa oyna 15 - 20 sene geçer bunları yaparken aynı zamanda türk milli takımı teknik direktörü olursun vede sonra başarısız bile olsan maurinho gibi olursun genede seni her takım ister işte gerçek karier budur biz hemen alırız man unt ı gerçekte verirlermi adama hemen man unt ı ne başarın varki
onun için çok kötü takımdan çok iyiye doğru ilerlemek süper birşey olur deneyin gerçekten süperolacak
Ya burda sorun kucuk takım buyuk takım oLayı degıL neyse uzatmayaLIm konunun dısarısına cıkıyoruz.. Pckopat18 arkadasın dedıgı gıbı sevdıgın kLuple ıster basarıLı oL ıster oLma yada sempatı duydugun bır kLuple oynarsan daha cok zevk aLıyorsun bu bır gercek..Fm yı oynadıgım gunden berı C.Ronaldoymus Ronaldınho Shevchenko gıbı futboLcuları yonetmedım hıc Veya bunların oynadıgı takımLarı aLmadım sımdı gıreyım oyuna ReaL Madrıdı aLayım sampıyon oLayım ee ne zevk aLıcam bundan Madrıd zaten ben oynamasamda sampıyon oLuyor ama bır osasuna getafe atletıco madrıd gıbı basarıya ac takımLar bana daha cok zevk verıyor.. Tekrar kusura bakmayın Karıyerımı takıp edenLer en kısa zamanda kararımı verecem ya bu oyuna devam edıcem yada baska bır takımLa yoLa cıkıcam herkese tesekkurler..
bu kariyerden mi devam ediceksin yoksa yeni mi açacaksın..
Kararına saygı duyuyorum.Çünkü banada pek zevk vermiyor..Şimdi bir kariyere başladım Ulsan'da çok zevkli...
Buradan devam edebıLıyoruz dımı.. Tam bıLmedıgım ıcın .. Zaten baska konu acsam dogru oLmaz 2 konu bunun kapanmasına gerek yok heralde burdan devam ederım.. Zaten su an ısLer yogunLastı unıyı bıtırdım ıLk ıs gorusmeme cagrıLDım heycan yaptm ! sımdı adamLara oturup fM den bahsedecem :D
Et Et...Oyuncu Öner AdamLara :D:D:D
4ever GUARİN :D:D:D
Burdan devam et abi kariyerine..;)
Aslında şimdi oyunu silmediysen West Ham'ı bırakıp 4 büyüklerden birine geçebilirsin ;)
Hayır sıLmedım ama West Ham ı bırakıp buyuk takım aLsam hıLe olur ya sevmem öle ben Oyunun su noktasını sevmıyorum takımı 2. yapmısım .. 15. bıtıren everton t.d u kovuluyor ben basvuruyorm guLuyolar bana :D sonra west ham Taraftarı bana sınırLenıyo kLubu basıyo dısarı cıkamıyorum walla arklar:D
:D:D komiksin valla canın hangi takımı isterse onu çaılştır...
saoL .. dedıgını degerLendırecem :D
:D:D bu mesajdan da forumda ne kadar önemli bir yerde olduğumu anlıyorum:D:D:D
Eee oyun ne alemde:D
Evet arkadasLar Karıyerıme Ispanya Lıgınde devam edıcem .. Takımım ReaL Betıs yarın kLubumuzu ve Yenı Transferlerımızı hazırlık macLarını sızLerle paylasırım.. Umarım zevkLı bır karıyer olur ... okuyan yorum yazan herkese tsk..
Bekliyoruz..
Bıraz sonra gırecem oyuna ıftara kadar oynadıgım macLarın ss sını sızLerle payLasıcam gercı basım agrıyor ama oLsun sozumuzde duraLım..
bekliyoruz...
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, 1.5 yıldır teknik direktörlük görevini yürüten Ziya Doğan’la yolların ayrıldığını açıkladı.
http://img181.imageshack.us/img181/5...aistifamy7.jpg
Kafkas: “Ortak karar verdik”
Toplantıya son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak başlayan Kafkas, “Bugün gelinen noktada Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda yeni bir kan değişikliği ve yeni bir heyecan için hocamızla konuşarak karar verdik. Bu nedenle birlikte açıklamayı uygun gördük. Ziya Doğan Trabzonspor için olumlu işler yapmıştır. İyi bir teknik direktör ve insandır. Çok çalışkandır. İlk gün de böyle düşünüyorduk, bugün de aynı düşünceler içerisindeyiz. Hocamızın yolu açıktır. İleride tekrar kulübümüzle yolu kesişebilir. Trabzon’da iyi izler bıkarak görevini tamamladı. Bu kararın ortaklaşa Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda alındığını kamuoyuna önemle duyurmak istiyoruz. Ziya Doğan yöremizin insanı. Biz hemşeriyiz. Trabzonspor’un ruhunu iyi biliyor. Gelinen şartlar bunu gerektirdi” dedi.
Ve Trabzonspor kurmayLarının ögLen saatLerınde yaptıgı topLantıdan cıkan kararLa kendısının TrabzonLu oLması ve su ankı zor durumda takımı ıLerıye taşıyacak en ıyı isimin Emrah KabuL oLduğuna Karar verıLmıstır.. YapıLan bu kan değişikLiğinın takımı ayağa kaLdıracagından eminiz ..
http://img144.imageshack.us/img144/2...zonsporvx1.jpg
Başkandan açıkLamalar .. http://img144.imageshack.us/img144/1609/nurcq6.jpg
Evet arkadaşLar kuLubumuz ıcın en ıyı kararı vermıs buLunmaktayız .. Bır kan degısıkLıgı lazımdı ve bunu gercekLeştirdk.. kendısıde TrabzonLu ve başarıya aç bır yapısı buLunduğundan doLayı Emrah KabuL iLe anLaştık ..
Son oLarak Zıya doganın gıtmesınden sonra CeLaleddın Ve Ayman ı buyuk bır korku sardıgı öğrenıLdı bakaLım bu ıKıLının son durumu ne oLacak ..
haydi başarılar gelenin gideni aratmaması dileğiyle:)
Evet arkadaşLar Karıyere başLadım devam edıyorum eLımden geldıgınce.. Normalde pek transfer yapmam ana kadroyu bozmam gercekcıLık acısından ama Bu karıyerım bıraz degısık oLdu cunku Bugun Zıya doğan ıstıfa edınce gaza geLdım:D o yuzden transferlerı yaptım gercekcı oLsun dıye sonucta bır kan degısıkLıgı lazımdı evet sımdı sıra Transferlerımızde..
Galatasarayın satıs Lıstesıne koydugu MiLli oyuncu Ayhan Akman 750 bın euro ya TrabzonsporLa anLaşmıştır..
http://img156.imageshack.us/img156/818/ayhanjk5.jpg
Anderlect'den MiLli oyuncu Serhat Akın 2.6 m euro ya Trabzonspor 'da !
http://img150.imageshack.us/img150/1531/serhatql9.jpg
Sivassporun başarıLı ikiLisi Hayrettin Ve GoLcü Mehmet YıLdız Trabzonspor'da !! IkıLı ıcın Sivas'a 5 mıLyon euro verıLmıstır ..
http://img112.imageshack.us/img112/9...rlikayadz8.jpg
http://img112.imageshack.us/img112/8...ildiz04qt6.jpg
Transferde durmayan Trabzonspor Gürcü Oyuncu Şota nın da tavsiyesi üzerine Locomotıv Moskova dan Gürcü oyuncu Malkhaz Asatiani 4.7 m euro ya TrabzonsporLu yapmıştır .. Ortasahaya aranan kan ..
http://img130.imageshack.us/img130/9...atianibin1.jpg
Ve son oLarak Fabıano eLLer ın oynadıgı BrezıLyanın Internacional takımından defans oyuncusu İndio 3.5 m euroya Trabzonspor'a katıLıp transferı kapamıtmıstırız ..
http://img138.imageshack.us/img138/5...14indiolg3.jpg
Ayrıca Zıya Doğan gıttıkten sonra Emrah KabuL un kadrosunda düşünmediği Ayman 1.5 m euroya Kayserı ye .. Celaleddın ıse 400 bın euro ya GençlerbırLıgıne satıLmıstır.. Adnan ,Hasan ve Erdinç de satıLık Listesıne konmuştur .. Risp de bedeLsız gönderiLmiştir..
Risp iyi adamdır aslında niye beleşe bıraktın ki...
Evet asLında sıcraması 15 hız hızlanma 14 kafa markaj top kopmasıda 15 ama hem kontenjan yuzunden hemde yerıne aLdıgım brezıLyalı hem hızLı hemde hava topLarında ıyı ztn fıyatı 200 bın euro satsam 150 bın euro anca alırdım zaman kaybetmek ıstemedım .. Valla ziya doğan dan kurtuldukları ıcın ne desem yapıyo yönetim butun trabzon haLkı bana destek verıyor =) yönetımden ekstra para ıstedım hemen verdı