Maçın berabere bitmesi iyi oldu tek üzüntüm Kezman'ın haftaya oynamıycak olması.
Printable View
Maçın berabere bitmesi iyi oldu tek üzüntüm Kezman'ın haftaya oynamıycak olması.
Yeni bahane hazır ; Maçı 1 dakika erken bitirdi ..
:zuhaha
Ne günlere kaldı Fenerbahçe ?
bu maç iyi oynadık ama yine zico doğru zamanda dogru değşikliği yapamadı ve puan kaybı geldı.lıge yavaş yavaş havlu atıyoruz
Keşke kezman kırmızıyı görmeseydi ya:D
Kezman'in karti dogruydu. Ancak hakem her 2 takimin da 1 tane golluk atagini ofsayt diye kesti.
Macin hakki beraberlikti. Umarim yarin kazaniriz da 2.'lik yolunda bir adim atariz.
Fenerbahce'ye yazık yarıştan gittikçe uzaklaşıyolar..
Fenerbahçe bugün hiçde kötü değildi bence iyi oynadık ama yine forvetsiz oynadık
Yapmayın ya neremiz iyiydi kaç tane pozisyonumuz var ?? hangi oyuncu böle ooo dediğimiz hareket yaptı pas attı
Kezman'ın kaleciye yaptığı hareket güzeldi ben onda ooo falan yaptım:D
bu haftada puan kaybı kezman da atılmış oyundan
yarın GS kaybetmesse lıgden koptuk demektır
Fener nasıl iyi futbol oynamış oldu, bir türlü anlamıyorum. Böyle bir Manisa karşısında çokta etkili olmayan 2-3 atak yaparak mı iyi oynanmış oluyor ? Komiksiniz gerçekten..
Yarın kazanıp, yolumuza dolu dizgin devam ederiz inşallah.. :)
Bugün her zamanki oyunumuzdan daha kötü bir oyun sergiledik, yakaladığımız pozisyonları atamaz olduk. Burda da forvet eksikliği göze çarpıyor, Alex'i çok iyi kitlemiş Giray Bulak Ümit Bozkurt ile.
Kezman kendi halinde takılıyor. Koştuğu yok kafa topuna çıktığı ikili mücadelelere girdiği yok. Bu takımda kimse kalıcı değil, kimler gelip kimler gidecek bu takım var olduğu müddetçe onun için ben '' Futbolculara değil Renklere aşığım '';)
Bu seneyi böyle bitiririz Avrupada birşeyler yapmayı başarabilirsek buda bizim yaramıza bir damlada olsa tuz basmış olur..
Ayrıca burası Galatasarayın konuşulduğu bir konu değildir, Fenerbahçe - Manisaspor maçı konusudur. Diğer maçlar hakkında bu konuda yorum yapmayalım Lütfen.
Gerçekten anlayamıyorum. CSKA'ya kök söktüren fenerbahçe , manisa maçında kayıpları oynuyo şaşırmamak elde değil.
Maçın sonuna kadar doğru yöneten bir hakem nasıl olurda maçı erken bitirir anlamıyorum. İki takımında hakkını yedi. Ama şu bir gerçek bu maç 90 dk daha oynansaydı hoş böyle biterdi. Bu Kezman'ı takımda tutanlara yazıklar olsun. Direk fes edilmesi gerekiyor sözleşmesi. Hem faul yapıyor hem ağlıyor. Yazıklar olsun. Kadıköy'de kazanarak şampiyon olunmaz deplasman galibiyeti şart.
Kezmanın kırmızı gormesi cok iyi oldu ha:D dier forvetler şans bulacak en azından
arkadaşlar bu yazdıklarımı iyi okuyun.
bu maçta televizyonda görünmeyen çok pozisyon oldu.ben maçtaydım ve hakem bugünaşırı derece feneri kolladı .Kezman olayına çok uzaktım göremedim.ama Federasyonun Holoskoya verdiği ceza olmasaydı BUNU ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM FENERBAHÇE 5 GOL YERDİ ÇOK KÖTÜ DEFANSI VAR FENERBAHÇENİN.6 ay sakat olan rafael ilk maçına çıkıyor başka forvet yok ama çok pozisyon verdi Fener.Manisanın kazanmasına en büyük engel hakemdi.Gole iyi bakarsanız bir faul sonrası geliyor ve pozisyonun faulle alakası yok....
arkadaşım maçı biraz uzaktan seyrettin heralde ilk golden önce manisalı Vederson'u bariz çekiyo tv den bidaha izle bence
Lig treni kaçıyor: 1-1
Turkcell Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Vestel Manisaspor ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlik ile ayrıldılar. Manisa Atatürk Stadı'nda ilk yarısı da 1-1'lik eşitlik ile sona eren mücadelede Fenerbahçe'nin golü 6. dakikada Aurelio'dan gelirken, Manisasspor'un golü 10. dakikada Şener'den geldi. Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Kezman karşılaşmanın 77. dakikasında kırımızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 13'e çıkartırken, Manisaspor da puanını 9'a çıkardı. Lider Galatasaray yarın oynayacağı Kayserispor maçını kazandığı takdirde, Fenerbahçe'nin lider ile puan farkı 9'a çıkmış olacak.
FENERBAHÇE DEPLASMANDA YİNE KAZANAMADI...
Bu sezon deplasmanda oynadığı 4. maçına çıkan Fenerbahçe bu maçta da galibiyete uzanamadı. Daha önce oynadığı 3 maçta iki beraberlik bir mağlubiyet alan Fenerbahçe bu sonuçla beraberlik sayısını 3'e yükseltmiş oldu.
BİR AURELİO KLASİĞİ...
Geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında attığı kafa golü ile takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan Mehmet Aurelio, bu haftada Manisa ağlarına golünü attı. Karşılaşmanın 6. dakikasında Alex'in kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde iyi yükselen Aureilo kafayı vurdu ve takımını Manisaspor karşısında 1-0 üstünlüğe taşıdı.
AURELİO'YA YANIT ŞENER'DEN GELDİ...
Fenerbahçe'nin golünden 4 dakika sonra Manisaspor atağında sol kanattan yapılan orta ceza sahasının dışına açıldı, gerilerden gelen Şener topun gelişine çok sert vurdu, top Fenerbahçe ağlarına gitti. Şener takımının eşitlik sayısını attı.
KEZMAN TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI...
Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman karşılaşmanın 77. dakikasında, Manisaspor kalecisi Bülent Ataman ile girdiği pozisyon sonrasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Alex'in ceza sahasına ortasını yatarak alan Bülent'in bacağına tabanıyla basan Kezman, maçın hakemi Bünyamin Gezer'den kırmızı kartı gördü.
MANİSASPOR SİYAH FORMAYLA SAHADA...
Daha önce Federasyonu protesto etmek için siyah forma giyen Vestel Manisaspor sahaya bir kez daha bu kez Fenerbahçe maçında siyah formayla çıktı. Vestel'in takımdan desteğini çekmesi üzerine kırmızı rengi formasından çıkaran Manisaspor, geçtiğimiz hafta da sahaya beyaz forma ile çıkmıştı.
MAÇ ÇOK TEMPOLU BAŞLADI...
Manisa'da haftanın en zevkli mücadelesi olmaya aday maç, beklendiği gibi başladı. Daha karşılaşmanın 30. saniyesinde Manisaspor'un Fransız oyuncusu Borbiconi Fenerbahçe kalesini yokladı hemen bu pozisyonun 1 dakika ardından Deivid yaklaşık 25 metreden Manisa kalesini yokladı, kaleci Bülent topu iki hamlede kontrol etti.
ZİCO'DAN OYUNCULARINA ŞUT EMRİ....
Fenerbahçe bu sezon rakip kaleye az şut atmakla eleştiriliyordu. Manisa karşısında ise bu görüntüsünün tam tersi bir anlayışla sahadaydı. Sarı-lacivertil oyuncular kaleyi görür görmez mesafe tanımaksızın Manisa kalesini yokladılar. Özellikle Vederson ve Roberto Carlos attıkları şutlarla gol bulmaya çalıştılar.
CARLOS'UN FÜZESİ DİREĞİ SIYIRDI...
Karşılaşmanın 84. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte topun başına Roberto Carlos geldi. Brezilyalı yıldız kaleye yaklaşık 25 metreden kazanılan frikikte topa çok sert vurdu, top üst direği sıyırıp auta çıktı.
TOP FENERBAHÇE'DEYDİ AMA...
Manisa'daki maçta topun hakimiyeti daha çok Fenerbahçe'deydi ancak sarı-lacivertliler bir türlü aradığı gollük pozisyonlara giremedi. Vestel Manisaspor ise Fenerbahçe'yi yarı sahasında kabul edip kontra ataklar ile gol aradı.
APPİAH BU SEZON İLK KEZ...
Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah bu sezon ilk kez takımındaki yerini aldı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Deniz Barış'ın yerine oyuna giren Appiah, takımının iki puan kaybetmesine engel olamadı.
ZELENKA UZUN SÜRE SONRA SAHADA...
Vestel Manisaspor'un Çek yıldızı Lucas Zelenka uzun süren sakatlığının ardından Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısında oyuna girdi. Zelenka, maçın 63. dakikasında kaptan Uğur İnceman'ın yerine oyuna girdi.
Eger yarin Kayseriyi yenersek Fenerbahce sampiyonlugu unutsun.Fenerbahce gibi bir takimin ligden erken kopmasi taraftarlari cok üzmüstür.
Kezman kafasinda Fenerbahce`yi bitirmis,ara transfer dönemi gelsede gitsem,kurtulsam bu takimdan havasinda.
inter cok eksikle cıkmıstı cskada fenere kök söktürmüstü deividin sans golu olmasa 1 puandanda olucaktı bence fenerbahce bu gidisiyle cok zor günler yasar.cskayı yenseydi cok büyük avantaj olucaktı ama elinden kacırdı eduda servet gibi hatalar yapmamalıydı.insallah fener gruptan cıkar.ülke puanımız artar ama bence fenerbahce avrupada gs yolunda basarılar yakın gibi gözüküyor.bunlar tecrübe simdilik.iyi transferlerle ileerki senelerde cok basarılar kazanabilir fenerbahce ve bir gslı olarak mutluluk duyarım