Çekimi sırasında bir sahnede gerçek mermi kullanılması sonucu ölen Brandon Lee'nin son filminin ismi.
Printable View
Çekimi sırasında bir sahnede gerçek mermi kullanılması sonucu ölen Brandon Lee'nin son filminin ismi.
Tuttuğum takım :n:.
Nietzsche'nin bir kitabında kendini simgelediği karakter . Kahin Geleceği gören anlamı var
Türklerin Eski Kahramanlarından Birisidir. Baga Tarkan.:tur:
Bir oyunda birinde görüp beğendiğim nick.
C h A o S
Aztek inanışındaki tanrılardan birisi.. Yaşam, ölüm ve tekrar dirilişi temsil eder..
İsmim, doğum yılım ve takımım...
benimkini tahmin edebilecek biri var mı
Eralp nerde ,O ya da Fatih Terim çevirsin burayı:n: Resim de burdan zaten,Muhammed demek :)
http://it.wikipedia.org/wiki/Maometto
evet italyanca Muhammed demek :)
Addolorato italyanca dertli demek :D
Foruma üye olacağım zaman aklıma skinclub diye bişey geldi...Bende onu nick olarak girdim.Fakat zaman geçtikçe bu nick benle özdeşleşti hatta herkes sikinkılap diye hitap ediyodu bana :D Bende bu nick değiştirme olayında kıyamadım skinclub'ı silmeye ve nickimi FoRZa SKiNCLuB_I9o3 yaptım :)
Yani tek tek açıklarsak--->
FoRZa--->Bildiğiniz Forza,taraftarlık anlamında yani...
SKiNCLuB--->Ben :p
I9o3--->Aşığı olduğum takımın kuruluş yılı :)
Aslında fazla kullanılmayan bir kelime Estranged.içinde bulunduğu durumdaki sevdiği kişilerden veya nesnelerden uzaklaştırılmış,uzaklaşmaya zorlanmış kişi anlamına geliyor.
Aynı zamanda Guns N' Roses'ın efsanevi şarkılarından biri.Depresifliğin doruklarında olan bir şarkıdır aslında :n: ama yıllar geçse de gözümde o orijinalliğini ve yarattığı heyecanı hala yitirmedi.Hala ilk dinlediğim zamanki gibi tüylerim diken diken oluyor şarkının başlangıcındaki o yarı fısıltı-yarı hırıltılı sesi duyunca.
Aşk-ı Şehir = Eskişehir...
lastchaos: Son Kaos..
Djarum BLACK: Yabancı bir sigara markası :D
WoW da sevdiğim bir ırkın adı.
Anlamı da ıssız,yanlız,terkedilmiş ..
okunuşuna bitiyorum forsekın :)
dünyada en sevdiğim futbolcunun lakabı
Street Fighter'ın Sega Mega Drive versiyonunda hiç enerjiniz azalmadan round'u aldığınızda spiker mi dış ses mi artık her neyse, o diyordu benim nicki.
Flawless Victory=Kusursuz zafer=Kusursuz galibiyet
Homer J.S: Homer Jay Simpson.
Bildiğimiz simpsınların babası.
Bakınız.. Vikipedi