Tebrikler Abi Güzel bir sezon geçirdin. ;)
Printable View
Tebrikler Abi Güzel bir sezon geçirdin. ;)
Süper ligde Başarılar ozaman:)
Tebrikler..
Tebrikler Süper Ligde hedefin düşmemek olsa gerek..
Tebrikle insallah super lig de bu performansini surdurursun..
Tebrikler Emrah abi.
Tebrikler Emrah Abi,Süper Ligde başarılar.. ;;)
Tebrikler Emrah abi.
Tebrikler Emrah abi sonunda çıkmışsın lige.Gönül isterdi ki şampiyon olarak çık ama kısmet :)
Bu arada düşmemesi gereken 3 takım düşmüş.
İstanbulspor beni yenseydi düsmüyordu.......Elazıgda beni evimde yendı onun sayesinde ligde kaldı.
Ben daha Emraha yorum yapmadan süper lige çıkmış.
Tebrikler Emrah:)
Tebrikler Emrah abi.
Tebrikler Emrah Abi
Emrah tebrik ederim...ama süper ligde deplasmanda bu kadar puan kaybı yaşarsan işin zor...orduspor gibi güzide bir takımı süer lige çıkarman ayrıca tebrik edilmesi gerekn bir husus...başarılarını dewamını yeni sezon maçlarını dört gözle bekliyoruz...
emrah abi süper lig de başarılar.bu deplasman sorununu çözmen lazım.Bende de olmuştu süper ligdeyken 1 puanla lig de kalmıştım
TRANSFERLER !!!!
Gelen Oyuncular.......
Üstünü sarı renkle çizdigim genç oyuncuları alıp pilot takıma kiraladım...Potansiyallari iyi olan oyuncular:):)
Giden oyuncular.........
Taktigime uygun adamları aldım....Avrupadan oyuncu getirmek zor kimse gelmiyor....
En Pahallı Oyuncum....
Ülkelerin 21 yas altı ve 19 yas altı takımlarını geziyordum..Fransa u19 milli takımında çok güzel bir oyuncu buldum 18 yasında ve gelecegi çok parlak..Aslında biraz daha ucuza alabilirdim ama kulübü ile sözlesme imzaladı..Sonra parayı artırdım oyuncu ile anlastım ondan busene çok seyler bekliyorum...
Forvette cem sultan ve le tallec oynatmayı planlıyorum ikiside gençler ama gelecegi parlak futbolcular.......
Takımımda deplasman fobisini yenmek için ingiltereye kampa gitmeye karar verdim rakiplerim..Cardiff,Nottingham forest:)
İngiltere kampı öncesi orduda bir hazırlık maçı yapıcam rakibim slavia(sofia) maç sonucu az snora geliyor........
Tebrikler ve yeni sezonda başarılar Emrah abi:)
transferler güzel
Transferler süper de abi Cem Sultanı getirmek gerçekten harika bir iş.
Cem sultan nasıl kontratı kabul etti sasırdım..İlk defa cem sultanla calısma fırsatı bulucam:)
İngiltere Kampı öncesi Orduda yapılan Hazırlık Karsılasması.....
Yeni oyuncum Le Tallec Fransa u19 milli macında oldugu için bu maçta oynayamadı:)
Yeni sezonda başarılar..
Yeni sezonda başarılar Emrah abi.Maç güzel geçmiş.
yeni sezonda başarılar...transfer bütçesi ne kadar veriyor orduspor?
Yeni sezonda başarılar dilerim.Transferler çok kaliteli cidden.
Süper transferler yaani :)
İngiltere kampında Oynadıgım Maçlar........
Bu maça yedek kadro cıktım..Çünkü amacım sunderland macında as kadroyu görmekdi..Takımımın oyunundan memnunum..
Sunderland karsısına gercek ilkonbirim ile cıktım.Yanlız takımın kondisyonu düsükdü..Buna ragmen takımım iyi oynadı..Golüde 80.dakika frkikden yedim zaten oyunda her frikik hemen hemen gol..İnsallah oynadıgımızbu maçlarda deplasman fabisini biraz azaltmıs oluruz...
Artık yurta döndük..Hafta sonu ligin açılıs macında oynayacagımız istanbul Bld macının hazırlıklarına basladık.. lige iyi bir sonucla baslamk istiyoruz...
Sakat oyuncumuz sadece yusuf şimsek....
maclar iyi gecmis :)