4-4-2 gennellikle ama bazı maçlarda 4-2-3-1 i de kullanırım yenik durumda oldugum zaman ve adamlar risk almıssa bende size ilginç gelicem ama 4-2-4 e donerim ve mac genellikle farka gider bu taktiği bitek şampiyonlarligi finalinde yapmadım
Printable View
4-4-2 gennellikle ama bazı maçlarda 4-2-3-1 i de kullanırım yenik durumda oldugum zaman ve adamlar risk almıssa bende size ilginç gelicem ama 4-2-4 e donerim ve mac genellikle farka gider bu taktiği bitek şampiyonlarligi finalinde yapmadım
4-2-3-1 Az yiyip çok atıyorum...
cm lerde 2-1-4-1-2 yapardım...hey gidi günler hey...:)
Arkadaşlar ben sürekli değiştiriyorum dizilişi ama en sevdiğim, 4-3-1-2
bu arada hiç 2-1-4-1-2 yapmayı deneyen oldu mu fm de ?
4-3-1-2
galatasarayla ılk senede uefa yarı fınalı lıg ve kupa sampıyonlugu 2 senede sampıyonlar lıgı ceyrek fınalı lıg sampıyonlugu sımdı 3 senemdeyım lıgde lıderım sampıyonlar lıgınde yarı fınal ılk -macında barcelonaya 1-0 yenıldım ama genel olarak super taktıkk:)
oyuncu ve takım komutları iyi ayarlanmış wingbackli ve atak kanat oyunculu 4-4-2
4-1-4-1 ....
alex gıbı bı oyuncum warsa 4-3-1-2 oynatırım yoksa 4-4-2 yı tercıh edıyorum
ben 4 - 1 - 3 - 2 kullanırım cokta başarılıyım
Levski Sofia da genellikle 4-2-3-1 oynatıyorum,zor maçlarda 5(3-2)-4-1 i tercih ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Levski ile şampiyonlar ligine çıktım Real Madrid ve CSKA nın ardından 3. oldum şimdi yoluma UEFA da dewam edicem,hedefim şampiyonluk çeyrek final ve sonrası için zorlu rakipler gelcektir,önereceğiniz taktik nedir?Çok güwendiğim 2 dm var ve 1tane de orta halli dm var.Bu duruma göre cewaplarınızı bekliyorum
4-5-1 ciler azmış baya :)
ben 4-1-2-1-2 ama defans daki kanat oyuncuları wbr ve wbl seklinde oynuyor
4-1-3-2 bazende 4-2-3-1
Rakibe göre ve takımdaki oyunculara göre taktik değiştiririm.
4-4-2
3-5-2
4-1-3-2
keşke 4-4-2 nin de farklı versiyonları da bu ankete dahil edilseydi. örneğin 4-4-2 diamon gibi. bence diamond tamamen farklı bir sistem.
şu anda 5-3-2-Attacking.3 dc wb/r-l mc-mc-amc-fc-fc.
Takımım için en kullanışlı taktik bu,futbolumuzla her zaman ön plandayız ama gol bulamıyoruz,Uygun bir taktik yapmayı deneyeceğim tekrar,aldığım sonuçları yazayım,
Stuttgart u19 0-10 Stuttgart
Panserraikos 2-2 Stuttgart
Aigaleo 0-4 Stuttgart
Panathinaikos 1-4 Stuttgart
AEK 2-1 Stuttgart
Stuttgart 7-1 Stuttgart u19
Yunanistan turu kısmen zorladı takımı.herhangi bir öneriniz var mı?
4-2-3-1 dizilişini bir bakıma Kimzi kullanıyorum :D:D
4-4-2 veya 4-1-2-1-2 taktiğini kullanırım.
kullandığm 3 tane diziliş var. maç önem sıralarına göre hazırlanmış ve hepsininde 2tane farklı versiyonları var( hava durumu vs gibi durumlar için)
rakibi rahat yenerim diye düşündüğüm taktiğim 4-4-2 ortasahadaki 2li dm ve amc bir nevi 4-1-2-1-2 gibi
normal zorluk düzeyinde iste 4-4-1-1 ortadaki 2li ise dm ve mc
zorluk düzeyi çok yüksek olan maçlarda ise örn: barça,man utd vs gibi cl maçlarında 4-1-4-1 bikaç oyuncu komutu ile 4-1-2-2-1 e dönüşen dizlişlerim var..
şu anki takımıım galatasaray ve bu oyun stili ile ilk sezon ü.karan 43 maçta 48 gol atma başarısı gösterdi UEFA kupasını aldım ardınan Süper kupa ligdeki bütün kupalar vs şimdi 2.sezondayım herşey gayet iyi gidiyor CL de grupları geçtim elemelerdeyim. Tek bir sorunum var takım kışın çok zor gol atıo =) havalar ısınıncada gol olup yağıyolar buna anlam veremedm =)
4-1-2-2-1.....
Bence en ıyı taktık 4-4-2 ama brda olmayan benım en cok sevdıgım taktık 4-3-2-1
Nedeni Kalabalık orta sahayı Severım ;)
kalabalık orta saha daha hakım oluyo sankı oyuna ve bven genelde 4-2-3-1 oynarım kanatları etkın kullanıp ılerıye yırtıcı yaratıcı ve guclu bı oyuncu koyunca amc dede onu beslıcek ıyı pas atan bı oyuncu ve ıyı sut atan oyuncu oldugu surece taktık basarılı oluyor kanattan ıcerı oyuncu katettıgı zaman sankı 4-3-3 gıbı oluyor hucumda daha etkın ve gole yakın oluyorum
4-2-3-1 Oynarım Özel Bi Nedeni Yok Kafamdan Bi Taktik Salladım Bi Gün iyi Güzel tuttu uzun zamandır aynı taktikle oynuyorum
ben 4-4-1-1 oynatıorum defansın sagında solunda kanat oyuncuları var bi kademe önde büyük takımlarda işe yarıyor ama zayıf takımlarda kanatlardan cok atak geliyor
3-4-1-2 oynuyorum uzun zamandır..defansımı sağlam oyuncularla donatıyorum.sakho breno m.richards gibi ortasahada da geriye dönük bi dm oynatıyorum.gerisi atak oyuncuları oluyor.forvette bi pivot bide hızlı oyuncu oynatıyorum.forvet arkarasıda willian oynatıyorum.bol gol atan bir taktik..ama kalede de sağlam bi kaleci olması lazım ben lloris oynatıyorum..
4-1-3-2 ya da 4-2-3-1 eğer maç kolaysa 3-4-3
3-4-1-2 rulz : P
karşı takım komutlarını uygulayınca ai ye karşı pek bir sorunum olmadı bugüne kdr
3 defans 4 ortasaha ml-mc-mc-mr(kanatlarda amcye dogru ok var) 1 amc ve 2 forvet
pavel pogrebnyak türkçe öğrendi sol kanatta coştu sağa goitomu aldım herşey çok güzel : )
andres alessandro asist kralım amcde
arda ve a-quinoda değişimli oynuyorlar sol kanatta
defansa eger 3lü defans kuruyorsanız kesinlikle güçlü defans ve uzun boylu alın
arturo vidal-fazio-servet gibi
Abi En guzeli Hucum Hucum Hucum Korkak futbol briseye yaramiomus:) en guzeli 4 defans 2 ortasaha 3 forvet arkasi tek forvet:u:
çağdaş futbol tek forvet iyi kanat hücumları kalabalık ve iyi pas yapabilen orta sahayı gerektiriyor 4-1-2-2-1 her takıma uygulanabilir ve oyuncularınızı iyi seçerseniz tıkır tıkır uzun sürelerce işler :) rakipler çözse dahi engel olamıyor bazen oyuncu secimleriniz doğruysa başarı mutlaka gelecektir...