Kazanırsak büyük adım atarız
Printable View
Kazanırsak büyük adım atarız
Lincoln'u bekliyoruz artık bu maç..
ligtv'ye göre lincoln oynuyor
GALATASARAY: Aykut, Uğur, Song, Servet, Volkan, Hasan Şaş, Linderoth, Arda, Lincoln, Nonda, Ümit
Aykut formayı kaptı aykut için iyi bir sans...Milli takımda kazanır en azından..
Kadro Bayaa ofansif olmuş Linderoth yalnız kalacak yine.Arda ve Hasan defansa yardım etmezlerse zorlanabiliriz..Keşke Linderoth’un yanına Barış’ı koysaydı..Sol Taraftan cok pozisyon verecez keske Hakan oynasaydı...Bu gece Servet hata yapaibilir nedeni solkanat:)Dedi dersiniz... Sanırım sag kanatta Ugur yıldırım var garibim bütün kabahat servete olacak...
Bu gece için ümidim yok bence yenilecez...İnsallah temiz bir maç olurdadır dıreden olmaz:)
Carusca bugün ilkonbirde olabilirmiş eger carusca ilk onbirde oynarsa sion maçı gibi olur antep baskılıoynar..Carusca deplasman topcusu degil..büyük hata olur....
Maçları izliyorsanız bilirsiniz. Hasan çok gayretli son zamanlarda. Barış'ınsa koşmaktan başka bir şey yaptığı yok. Çok dengesiz. Antep deplasmanında sanırım Arda, Hasan, Lincoln, Nonda dörtlüsüyle topun bizde olabildiğince fazla kalmasını sağlamaya çalışacak Kalli ki doğru olan da bu. Balta niye oynamıyor ben onu anlamadım.
Haklısın tabiki...
Bencede Hakan oynaması lazım...Sol tarafta Arda zaten geriye gelmiyor..Volkanda ilerde kalıyor..Ozaman antepliler servetle karsı karsıya kalıyor kabahat servete patlıyor..
Kardes kesin kadro bu degil..Caruscada ilkonbirde olabilirmiş ki olursa facia olur demedi demeyin...
Ofansı fazla düşünmemeliyiz bana kalırsa, Antep zor deplasmandır sağı solu belli olmaz..
Hasan'ın olması iyi oldu, ilerleyen zamanlarda Barış oyuna girebilir duruma göre. Linderoth ve Song'a büyük iş düşüyor defans anlamında..
Allah yardımcımız olsun..
G.Saray'ın kazanabileceğini düşünüyodum ama ne olduysa bugün yenilecek gibi bir his var içimde...
Hakeden kazansın...
İşte ilk 11'ler...
GAZİANTEPSPOR
Ömer
Barış
Mehmet Çoğum
Deumi
Ergün Penbe
Özgür
Murat
Volkan
Erdal
De Nigris
Ekrem
GALATASARAY
Aykut
Hasan Şaş
Song
Servet
Hakan Balta
Arda
İsmail Bouzid
Volkan Yaman
Lincoln
Ümit Karan
Nonda
Hasan alisti sag bekte oynamaya :p
Bouzid Linderoth`un yerine dmc olarak oynuyor,Mehmet Topal oynamaliydi.
Arda sagda,Volkan solda.Bu iyi.
Fena kadro degil.
Nonda'dan gol bekliyorum. Ama Antep'te galibiyet alacağına eminim. Hadi Antep yüzümü kara çıkarma. :)
Bouzid DMC olarak nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum, umarım bizi hayal kırıklığına uğrattırmaz..
Haydi hayırlısı..
Nondanın maçı olacak.
Bu macta ben Arda`dan sov bekliyorum,gol atacak ve süper oynayacak gibi bir his var icimde.
Ergün Penbe yıllar sonra Galatasaray'a karşı oynayacak. İnsan kötü oluyor bu tür durumlarda. Hakkını helal et Kaptan !
:)
Başarılar Galatasarayım
Haydi Antep bu maçı almalısın.
Cimbom Gol Gol Gol.
Maç ortada şuanda...
İki takımda heran gol bulabilir,top bir o kalede bir bu kalede...
24' Tempo arttı biraz maçta. G.Antepspor daha iyi oynayan taraf..
Daral geldi:D
hala sıfırsıfır bakalım noolcak
Forza Antep. :p
Takip ettiğim kadarıyla maç karşılıklı ataklarla geçiyor..
İlk yarı 0-0 bitti.
Servet'in Nigris'i düşürdüğü pozisyon penaltı, resmen armasından çekti düşürdü. Song'un Nigris'i düşürdüğü pozisyon da tartışmaya açık.
Galatasaray bu seneki en kötü futbolunu oynuyor,resmen rezil oynuyoruz,gerci 2 takimda berbat oynuyor.Amatör mac havasinda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hahahaha,Umut güldürme beni Allah askina ? Negris atti kendini yere yahu,Servetin gidim temasi olmadi.
Song pozisyonunda ikili mücadele,ikisi de birbirini tutuyordu,sonra Nigris kendini atti yere. ;;)
G.Antep ilk yarı G.Saray'a oranla biraz daha iyi oynayan taraf...
Antep alabilir maçı biraz daha etkili bi gol atıp üstüne yatsalar gs nin işi zor
Lincoln'u göremedim sahada riske madem formsuz riske edilmemeliydi...