Giresunspor 2-0 Samsunspor
Dakika 10 - EMRAH COLE
Dakika 32 - Cem Karahan
Giresunum sonunda kazandı inşallah böyle devam eder...
Printable View
Giresunspor 2-0 Samsunspor
Dakika 10 - EMRAH COLE
Dakika 32 - Cem Karahan
Giresunum sonunda kazandı inşallah böyle devam eder...
İddaa'da giresunspor'a vermiştim tuttu bakalım diğer maçlar ne olcak.
Altay: 2 - 1 :İst. Spor
Antalya: 2 - 1 :Elazığ
Kartal: 1 - 1 :Erciyes
Malatya: 2 - 0 :Ordu
14. Hafta Maç Sonuçları
24 Kasım 2007
Mardinspor- Karşıyaka1 - 3
Gaziantep B.B.- Boluspor6 - 2
25 Kasım 2007
Malatyaspor- Orduspor2 - 0
Antalyaspor- Elazığspor2 - 1
Altay- İstanbulspor2 - 1
Giresunspor- Samsunspor2 - 0
Eskişehirspor- Kocaelispor2 - 2
Kartalspor- K.Erciyesspor1 - 1
26 Kasım 2007
Sakaryaspor- Diyarbakırspor19:00
Ordu yenildi,Emrah dagitacak burayi :zuhaha
Hem de Malatyaya :D
Biz de maçta baya bi Ordu'dan bahsettik ne yalan söyliim:D
3 hafta kaldı...
Ordu - Giresun...
Kartal: 1 - Erciyesspor: 1
Maç gerçekten çok sıkıcıydı herkes bitse de gitsek modundaydı. Erciyesspor eski gcünden çok uzak. İleride Burhan kafa topu indiriyor. İlhan Özbay sürekli boş alanlara kaçarak kontradan pozisyon bulmaya çalışıyor bunlardan ilkinde golü buldu. Ardından Kartal üstünlüğü ele aldı İskender çok net bir pozisyon kaçırdı. Ardından Yaser bindirdi düşürüldü penaltı oldu. Anllaymadığım bir şekilde o kadar adam varken stoper Fuat pnaltıyı kullandı dağa taşa vurdu. Sonra bir duran topta karambolde Zafer 1-1 yaptı. Ardından Erciyes tamamıylen kapandı ve maçı çekilmez bir işkenceye döndü. 1-1 Bitti. Maçın en iyisi İlhan Özbay, Adem Dursun ve Gökhan Güney' di.
1 kere malatya Çok kötü oynadı..Bizden Ondan kötü oynadık..
Gelelim Orduspora;90 dakika boyunca 3 pas yapamassan her topu sisirirsen yenilirsin.....
İnanın Su kötü malatyaya yenildigimize Çok üzüldüm..
İlk gol söyle oldu;Sag kanattan orta geldi oyuncumuz erkan Ferinin ayagı kaydı ve top onu gecti tanere geldi ve golll..Çok Komik bir gol..Erkanın ayagına iyi sövdük..
Golü yiyince saglı sollu gelmeye basladık...Gol ararken malatyadan Serkan yaklasık 50 metreden bir Çaktı ve goll..
Sahada Futbol 0 dı...Top kimde ise iki takımda sürekli presyaptı...Ama her iki takımda Pas yapaamadı..Malatya tecrübesi ile aldı bu maçı..
Artık ES ES Macını bekliyoruz..Büyük atmosfer olacak !!!!
Sakarya Diyarbakır'a 2-0 yenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 Antalyaspor 27
2 Eskişehirspor 27
3 Sakaryaspor 26
4 Kocaelispor 26
5 Kartalspor 24
6 Diyarbakırspor 21
7 Karşıyaka 21
8 Kayseri Erciyesspor 20
9 Orduspor 20
10 Boluspor 18
11 Samsunspor 17
12 Altay 17
13 Malatyaspor 16
14 Giresunspor 16
15 G.Antep B.Bld.spor 12
16 Elazığspor 12
17 Mardinspor 11
18 İstanbulspor 10
Diyarbakir sen cok yasa,canim feda olsun sana (:
Bu maci da aldik.Yükselisteyiz (:
Altay : 2 - 1 : İstanbulspor
Altay'ım kazanmış fakat bundan sonrası dahada önemli, galibiyet serisi lazım.
Giresun'un da son 3 maçta Erciyes (D),Kocaeli (E),Ordu (D) toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız lazım ligde korkulu rüya görmemek için.
TFF 1.LİG 15.HAFTA PROGRAMI
Kayseri Erciyesspor - Giresunspor
Diyarbakırspor - Antalyaspor
İstanbulspor - Sakaryaspor
Karşıyaka - Malatyaspor
Boluspor - Mardinspor
Orduspor - Eskişehirspor
Samsunspor - Altay
Gaziantep B.Ş Belediyespor - Elazığspor
Kocaelispor - Kartalspor
Bu arada ligin son maçında Sakaryaspor evinde Diyarbakır'a 2-0 kaybetti..Baran kazandınız :zuhaha
İnsallah hava iyi olur..Eger kar yagarsa Es es macına gitmem zor olur..
Giresun-Eskişehir maçında Sergen bize söz vermişti Ordu'yu dağıtacam diye :)
Sözünde durur umarım :)
Ordu-Es Es maçı öncesi yoğun güvenlik
1. Lig'de pazar günü oynanacak Orduspor- Eskişehirspor karşılaşmasıyla ilgili çeşitli güvenlik önlemleri alınıyor. 19 Eylül Stadı'ndaki karşılaşma için Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli önlemler alınırken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise stadın konuk takımın taraftarları için ayrılan 500 kişilik tribününü tel örgülerle çevirdi.
Yetkililer, Orduspor Kulübü'ne yaklaşık 300 dolayında Eskişehirspor taraftarının geleceğinin bildirildiğini belirterek, her hangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için gerekli önlemlerin alındığını söylediler.
İki takım arasında 2005 yılında oynanan ve 2. Lig (B) Kategorisi'nden (A) Kategorisi'ne yükselme maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma yarıda kalmıştı.
Beklenildiği kadar gerginlik olacağına inanmıyorum. Sadece gideceğiz yeneceğiz ve geleceğiz. :p Şaka tabi bu. :) Bu kadar kolay olamaz. Maç ortada gibi ama açıkçası biz daha şanslıyız.
Murat'a sor istersen abi :) Sergen hiç koşmiyacak maç boyunca sadece pas atacak izleyeceksin abi:) Frikik olcak topun başında Sergen ve muhtemelen kaleye vuracak. Gerisi kaleciye kalmış :p
Kayseri Erciyesspor-Giresunspor: Deniz Çoban
Diyarbakırspor-Antalyaspor: İlker Meral
Boluspor-Mardinspor: Aytekin Durmaz
Orduspor-Eskişehirspor: Selçuk Dereli
İstanbulspor-Sakaryaspor: Hamza Mısır
Karşıyaka-Malatyaspor: Özgüç Türkalp
Samsunspor-Altay: Tayfur Özkan
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Elazığspor: Cüneyt Çakır
Kocaelispor-Kartalspor: İsmet Arzuman
Bizim maça süper hakem vermişler.:) Umarım tribünlerin etkisinde kalmaz.
Eee Ordu emniyet müdürü mecbur önlem alıcak ondan sonraki müdür bu olay yüzünden görevden alınmısdı...
Yuh hakeme bak vay be.....Ne hakem Ordulular iyi söver:p
Ya madem bu maç bu kadar önemli DSPOR NEDEN VERMİYOR YAZIKLAR OLSUN !!!
Ali sakal sergeni sahadan siler:9 abartmıyorum 90 dakika heryere kosuyor...Kolay kolay yılmaz yeterki Sergeni dur dur emri verilsin:):)
Abi galiba 19 yaşındaki bir kaleci oynicakmış sizde. Metin Diyadin bunu duymuş. Hafta içi hep uzaktan şut antrenmanı yaptırmış. Bakalım ne olacak.
Orçun 5 haftadadır kaleyi koruyor..
Normalde senolun cezası bitti..Ama Orcun Öyle Güzel maçlar cıkardıki Formayı kaptı.
Orçun ayrıca eski milli kalecidir...Genç milli kalesini korumusdur..2 senedir Hopa da kiralık oynuyordu bu sene yönetim geri cagırdı 4 yllık sözlesme imzaladı...
Ayrıca Mustafa Orcunun en basarılı oldugu yer cepheden Kurtarıslarıdır.Ama kornerde cok hata yapar hem tereddüt eder...
Cepheden zor..Eger kornerden sergen iyi fasolu toplar atarsa Ozaman Orcun hatalı cıkıslar yapar..Ayrıca Karsı karsıya zamanlaması Çokiyidir..
Zaten uzaktan bizim takım vurdurmaz kimseye..Kolaymı Sahamızda Hiç yenilmedik...
Yaşına bakıpta kötü demeyin..Bilmiyorum Dsporda hiç izleyen oldumu..
Valla ben gazetenin yalancısıyım abi. Hatta başlıkta "Uzaktan Bombalayın"'dı :)
Eskişehirspor kaybetmez diyorum.
Giresun maçında Sergen zaten oynamadı ki.
Ben onu saha içinde 3 kez gördüm.
3'ünde de frikik attı 2 si gol oldu 1 tanesini de kaleci son anda çıkarmıştı.
Eskişehir takımı Giresun taraftarına söz verdi artık bilemicem :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erciyes 0-1 Giresun
Dakika 9 Levent Demiray...
Orduspor'da, kulüp başkanı Şükrü Bodur, "Eskişehirspor camiası ve taraftarları bizim kardeşimizdir" dedi. Bodur, yaptığı açıklamada, Orduspor ile Eskişehirspor Kulübü arasında geçmiş yıllarda bazı tatsız olaylar yaşandığını, bu olayların da aylarca konuşulduğunu belirterek, artık bu olayları Orduspor camiası olarak unuttuklarını söyledi.
Pazar günü oynayacakları maçta, sahada ve tribünlerde dostluk görüntülerinin olacağına inandığını kaydeden Bodur, şöyle konuştu: "Pazar günü, geçmişte yaşanan bu tatsız anıları sahada ve tribünde göstereceğimiz sevgi gösterileriyle hep birlikte sileceğiz. Eskişehirspor taraftarları rahatlıkla takımını desteklemek amacıyla Ordu'ya gelebilir. Ben Orduspor'un kulüp başkanı olarak, olayların çıkmayacağına garanti veriyorum. Sadece Orduspor taraftarlarından bir isteğim olacak, kendi takımları ile ilgilensinler. Kendi takımlarını sonuna kadar desteklesinler. Tahriklere gelmesinler."
Orduspor taraftarının bilinçli olduğunu belirten Bodur, "Mutlak kazanmamız gereken bir maç, bundan dolayı bütün Ordu'nun kenetlenmesini istiyorum" dedi.
Erciyes 1-1 Giresun
Diyarbakır 1-1 Antalya
İlk yarılar sona erdi.
Giresun bence 2-1 yenilecek..1-1 biterse iyi sonuç
Diyarbakir bu maci alacak ve 3te 3 yapacak (:
Diyarbakırspor 2 - 1 Antalyaspor
Erciyesspor 2 - 1 Giresunspor
Maçlar Bitti..
Hehe,ben demistim (:
Hatta Murat msnde bana Antalyanin 1-0 öne gectigini söyleyince,ona da demistim,bu maci Diyarbakirspor alacak diye (:
Cikisa gectik mi bizi kimse durduramaz,Diyarbakirspor eger kendi futbolunu oynarsa,eger kafasi rahatsa,problemleri olmazsa bu ligin en iyi takimlarindan birisidir,bana göre en iyisidir ...