Arkadaşlar anlaşılan Aramızda çoğu kişi türkiye ligi için birşey yapılmadı için bu 8.0.1 den memnun değil..
Printable View
Arkadaşlar anlaşılan Aramızda çoğu kişi türkiye ligi için birşey yapılmadı için bu 8.0.1 den memnun değil..
ya sadece bende mi sakatlık fazla,abartmıyorum her lig,kupa macında en az bi sakat veriyorum.olmadı sakat sakat macı bitirip 2-3 hafta oynamayanlarda var.tesadüf diyordum ama yok degil!
fm08'de sakatlıklar abartı değil, fm07'deki kadar hiç değil...
sen bi antrenman programını gözden geçir...
Macta sakatlık oluyor dedim,mac icindeki sakatlıkla antrenmanın ne ilgisi var ?
sigagames e yazıklar olsun...ilk defa orjinal oyun aldım ama bin pişmanım...hak etmiyor aldığı parayı...karşı takım kalecileri panter sanki uzuyor kale içinde...maç içinde 30 tane şut çekiyorum 10 dan fazla kaleyi bulan var...ama gol yok...adamlar gelio kaleyi tutan bir şutları var oda gol...ayıp yaaa...içine ettiler oyun zevkimin...:@
yaptırdığın antrenman, oyuncunun kondüsyonunu ve fiziksel özelliklerini etkiliyor, maç sırasında en önemli değerler ise oyuncunun fiziksel durumu ve kondüsyonu... bi müdahale olur ama, sakatlanıp sakatlanmaması senin oyuncunun durumuna bağlı...
oyunu bütün olarak düşünmemiz lazım... ayrıca bende, maç sırasında da çok nadir sakatlık oluyor. hem bende hemde rakip takımda... söylemek istediğim buydu...
birde her maçta aynı sorular işte old trafford a eski oyuncunun gelmesi yok bu maça basının bakış açısı aynı sorular aynı cevaplar bu kadar kısır bir döngü olabilir...haa birde kısa listenizdekiler oyuncular için...belli bir vakitten sonra monotonlaşıyor açıkçası...
Benim eskiden bir cep telefonum vardi.. Zamanina gore oldukca iyi ozellikleri olmasina ragmen temel ozelligi olan iletisimi kuramiyordu..Hicbiryerden cekmiyordu, haliyle konusamiyodum..
Simdi bunu niye soyledim?
Patch ile birlikte oyun oynanabilir bir seviyeye cekildi, guzel ozellikler daha bir on plana cikti ancak futbolun temeli olan "gol" artik nerdeyse hic gerceklesemiyor...
Kesinlikle ve kesinlikle SI games halt yemesidir baska birsey degil... Kimse de "taktigini gozden gecir" "antremanini kontrol et" gibi bikbik etmesin. 96dan beri oynadigim oyunun her asamasini yasadim bugune kadar.. Haliyle sebebin sadece oyunun rezil edilisi oldugunu anlayacak kadar bilgiliyim..
Fm07 de 16kusur gunluk kayitli oyun surem vardi simdi yuzune bile bakmiyorum bu lanet olasi 08 in.. muhtemelen de uzun bir sure daha bakmayacagim.. Efsaneyi bitirdiler reziller!
Patchi yükledik birşeyler düzelir diye belki faydasıda oldu ama bu sefer daha beter bir hal aldı oyun. :)
1,5 sezon zor tahammül edebildim ve artık oynamadıgımı farkettim bu oyunu. Bakalım sonu nereye varacak. 2009'da almayacagım heralde. :p
Fm 2008 8.0 patch ile beşiktaş kairyerine başladım fakat transfer bütçesi 1,9 mn;
BU 8,1 sorunu düzeltirmi,;
http://img462.imageshack.us/img462/4132/adsznw7.th.jpg
kalecileri panter mubarek ne goller çıkardı...uzuyor resmen kale önünde...:P
801 yaması ciddi anLamda 801 beta dan daha da kötü duruma düştü. GoL atma oLayı bazen hiç oLmadığı gibi bazen aşırı derecede 10-11 tane de oLuyor maç içerisinde. Kornerden goL atmak imkansızLaşmış. Çok frikik oLuyor diyorduk bu sefer de Sezon boyunca ya 5 ya da 6 frikik ya atıyorsunuz ya atmıyorsunuz. KaLeciLer zira öyLe. Beta da bu kadar coşmuyordu kaLeciLer. Tipik 06-07 oLayLarına geri dönüş oLmuş. DepLasmanda maç kazanmak inanıLmaz derecede zor. Hani öyLe bir zorLanıyorsunuz ki karşınızda ki takım farketmiyor. Takım konuşmaLarının takım üstünde ki etkisi de azaLmış gibi. Önceden devre arasında takım iyi oynayıp ta goLü buLamadıysa bunu kazanabiLirsiniz dediğimde kazanırLardı şimdi ise hiç bir etkisi oLmuyor. Transferde ki durumda biraz şaşmış gibi. Beta da daha az bir değere aLabiLdiğiniz oyuncuLarı fuLL sürümde aLmak nerede ise imkansız. Ör: NaLdo yu Werder den 17miLyon $ a aLırken şimdi fuLL sürümde direk 30 istiyorLar ve onun aLtında ki fiyatı da kesinLikLe kabuL etmiyorLar.
VaLLa orjinaL aLıp ta pişman oLanLardan birisi de benim. Yani Sigames tamam Türkçe diL paketi ekLemiyor. OrjinaL satışLarımız, bizde ki piyasası az ama görünen o ki Sigames bunu devam ettirdiği sürece başka diL ekLentisi yaptığı üLkeLerde ki pazarı da azaLacaktır. Yapan sormaLı ben bunu yaptım ama gerçekten bunu, bu parayı insanLarın vermesine değer mi. Ben cevap vereyim hayır.
Nerde o CM seriLerinde ki tat ve zevk. Eidos iLe ayrıLdıktan sonra işe daha bir sıkı sarıLdıLar. Oyuncu özeLLikLerini daha bir gerçekci yapmak için ekipLerini vs güçLendirdiLer ama oyunun oyananabiLirLiği maaLesef çok düştü ve düşmeye devam ediyor.
GeLecek neLer göstericek bakaLım.
Bence SI´da artik farkinda oyunun istenilen seviyede olmadigindan. SI forumlarinda görülmedik sekilde sorunlar hakkinda yaziliyor. Herhalde uzun ve yorucu bir calisma sürecine girdiler, cünkü düzelicek cok sorun var. Bence zaten oyun 1 ay falan erken cikti ve sorunlarin cok olmasi bundan dolayi. 8.0.1´le birlikte bazi sorunlar cözülse de en azindan bir yama daha gerekli. Oyunun en iyi FM versiyonu olma potansiyeli var ama bu ancak iyi bir 8.0.2´yle olur. Su an FM 2007´nin 7.0.2 versiyonu simdiye kadar ki en iyisi bence. Ama SI dogru calisirsa gelecek yamayla birlikte en iyi versiyonu olur. Bence 8.0.2 ciktiginda FM 2008 en iyisi olacak.
Bencede deza haklısın.Oyunun erken cıkmasından kaynaklanan tamamlanamış sorunlar var.Yeni gelicek yama ile herşeyin düzeliceğine inanıyorum.Benim öyle Kalice'yle karşı karşıya gol atamama sorunlarım yok.Ama sitede çoğu kişi bundan şikayetçi =) neyse inşallah yeni yama gelirde herkes memnum kalır
ya arkadaşlar bu ne para çektim bankadan ama hiiiç bir etkisi olmadı.Tranfer ücreti artmadı ne bu yaa!!!Durup dururken 16 mn borca girdim bu ne böyle tam bi saçmalık siz ne diyosunuz bu işe?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde şunu söylicem
Dortm8undla kariyer yapıyorum ligte ilk maç Dortmund 3-4 Bochum inanamadım maç böle biitince maç verilerine göre Bochum 6 şut çekmiş ben 28 şut çekmişim inanılmaz bir şey 2-0 öne geçtim sonra 2-4 oldu son dakikada 3-4 yaptım bir golüde kendi kaleme attım oyun 8.1 yaması ile iğrençleşti inşallah yamaları 8.0 üzerine yaparlar ben artık 8.0 la oynucam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya arkadaşlar ben bu mesajı 2. kez birleştiriyorum ve birleştircem de.HAmburg oyuncuyu kiralamak istiyo;oyuncu:Anis Ben Hatıra;ancak ne kısmetse kiralamıyo maaşın %100 ünü weriyorum reddediyo.20 k weriyorum kabul ediyo 20 k weripte oyuncunun bonservesini alamamak çok kötü birşey 20 k ile yaklaşık yaklaşık adam 1 mn euro ya bedel oluyo.oyuncu saten 2 mn euro değerinde.Oyuncu almakta zorr oyuncuyu satmakta.Maçı kazanmakta zor kazanmakta zor :d.Bütün kornerleri ön diğere açıyoz nyese bende anlamıyorum kısa diyorum adam topa yerden vuruyo avuta çıkıyo.SOl ayaklı oyuncuyu ağlıyorum o da aynısını yapıyo bu ne yaa.
Birde şunu merak ediyorum biz bu kadar hatayı görüyoruz ve SİGames'is sitesine yazıyoruz.Bu hataları İngilteredekilerde görüyo ABD'dekilerde görüyo onlar yazmıyo mu?Hayır onlarda yazıyodur umarım;ama SIGames hiiç bişey yapmıyo daha fazla mesaj göndermeliyiz.Keşke orjinal cd almasaydım.İnanır mısınız bilgisayarın karşısında ağ-lı-yo-rum sinirimde.Ben bu oyuna 80 ytl werdim ne diye gelecek senelerde Türkçesi olsun diye;ne diye yamalar daha iyi olsun diye ama hiiiç bir farkı yok.daha fazla mesaj atalım SIGames in sitesine....
Sigames'in iyice battığının göstergesi olmuştur bu yama.Kalecileri aşırı abartmışlar.10 maç yaptım 2sinde benim takım oyuncuları maçın adamı seçildi.diğer 8inde hep karşı takım kalecileri.Hepsi panter mübarek.Hele deplasmanlar.Galibiyet almayı geçin beraberlik almak bile çok büyük başarı.
Sigames gittikçe kan kaybetmeye devam ediyor.Sigames her sene daha beter bi hal almaya başlıyor.Düzeltme yaması olan 8.0.1 oyunu hiç çekilmez hale getirmiş.
Beyler bu bankadan para çekme olayı nası oluyo bir söylermisiniz ?? lol
arkadaşlar ben bunu yükledim ama yukarda hala version 8,0 yazıyor , olmuşmudur sizce..
Beklenen gelişmeler Football Manager 2008 8.0.1 ile çözülememiş durumda...
forumdaki yazıları okuyunca 8.0.1 yüklemektense eskisiyle devam etmeye karar verdim
bu oyunu oynarken aşırı derecede günaha giriyorum :)
Arkadaşlar son sürüm oyunun neresinde yazıyor? Ben 8.0.1.'i yükledim ama olup olmadığı konusunda emin değilim.
Oyunum orjinal bu arada.
@ermanka026
''Ayarlar'' bölümüne gir orada yukarıya bak orada yazar sürüm..
1.0 nedir bilmem bende aşagıdaki gibi yazıyor..
http://img240.imageshack.us/img240/269/psfc8.jpg
sayfanın basındaki linkler calısmıyor.nerden indiricem arkadaslar link verebilirmisiniz?
ya bu yamada kartlar çok abartılmışş.benim oynadığım oyunda felaket kart çıkartıyor hakemler en az 5,6 kart görüyorum her maççç...taktiktende değil yanii