İlk yarı oyunda futbol olarak hiçbir şey olmasa da, ikinci yarı biz iyi oynadık ve maçı kazandık. Hakem konusu bu galibiyete gölge düşürmemeli..
Printable View
İlk yarı oyunda futbol olarak hiçbir şey olmasa da, ikinci yarı biz iyi oynadık ve maçı kazandık. Hakem konusu bu galibiyete gölge düşürmemeli..
Song gercekten mükemmel bir futbolcu.Cok ekstra özellikleri var,teknigi gercekten cok iyi.Ve penaltilari mükemmel kullaniyor.Mac icinde forvete katkida bulunuyor,uzaktan sutlar cekiyor.Tam bir lider gibi takimi yönetiyor,Servete nerede durmasi gerektigini söylüyor mac icinde.
Ama Song`a kiziyorum bir yandan,madem bu kadar iyi penalti kullaniyordu da,gecen sene nerdeydi ? Kac penalti kacirdik,ve kac puan kaybettik bu kacan penaltilardan ? Keske ozaman da o kullansaydi penaltilari (:
Böyle birisini bir daha zor buluruz,Song bizden hic ayrilmamali (:
Kallinin inadı yok..Herkez birseyi yanlıs anlıyor..Adam kafasında birseyler planlıyor tutmayıncada hemen hatasını düzeltiyor ve maçı alıyor..Bazı hocalar hatasındanda dönmüyor..Üstelik kalli yaptıgı hatalarıda söylüyor..
Hakem hata yapmasa bile dün o maçı her türk alırdık....Oyuna karan falan girince kesin gol atardık...Kalli rakibe oyunu kabul ettirdi.2.yar birden yıldızları bir soktu rakip savunma hatalar yapmaya basladı..
Serkan-Nonda ideal ikili böyle olması lazım..
Gelecek acısından çok iyi seyler yapılıuyor bunları göz ardı etmeyin..Bunların bas mimarı KALLİ..
Kalli olmasaydı o dediginiz oyuncuları yönetim biraz zor alırdı...Takım iyice gençlesiyor..Kalli görevi tamalayınca daha genç ve enerjik bir hocaya görevi telim edecek..İskelet hele kurulsun..
GeretS dönenimde Serkan-Baris ikilisi begenilmis,yani Kallinin istegiyle falan alinmadi.Erdal Keser ikisini begenmis,yönetime bildirmisti yönetim aldi sezon sonunda onlari.
Linderoth ile kac senedir ilgileniyorduk,ve o da sonunda geldi,Kalli yüzünden olduguna inanmiyorum.
Lincoln disinda yaptigimiz transferlerde Kallinin alakasi yok.
Yani transferlerde Kallinin bir artisi yok.
Kalli ne mi yapiyor takima ?
Kötü antreman yaptiriyor.
Futbolculara karsi kötü davraniyor,onlarin morallerini bozuyor.Kendi egosunu tatmin etmek istiyor.Kendisini dev aynasinda görüyor.
Maclara cok sacma,aptalca secimlerle basliyor,sonra degistiriyor.Ha sansli oldugu icin ozaman fazla zor durumda olmuyoruz.Ama gün gelir onun degisiklikleri yüzünden fark yeriz.
Galatasarayi deneme tahtasi olarak kullaniyor.
Kalli gelecek icin birsey yapmiyor,lütfen desteklemeyin su adami !
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim.Alması gereken bir galibiyetti aldılarda.Umarım son maçıda kazanır ve tur atlar Galatasaray.Türk takımları açısından çok önemli bir hafta olacak bir sonraki Avrupa maçları haftası.
Baran Serkan ve Barısla Kalli Almanayda Görüsme yapmış..Barış bile söyledi dediki Beni fenerbahcede istiyordu ama Kalli bizi 1,5 senedir izliyordu..Galatasaray gidincede bize teklif yaptı bizde hemen kabul ettik dedi..
Baran hatalar yapıyor zaten bende kabul ediyorum...Zaten uzun süreli gelmedi bazı seyleri degistirip gidecek...
Hatta üstte cıkacak deniliyor...Yapma Kötü antreman olayına sendenmi inandın bunu tartısdılar baska programlarda..Neymış Galatasaray antreman yapmıyormus..iyi antreman yapmasa nasıl son dakikalarda gol atacak..Hemen hemen cogu deplasmanlkarda son dakika gol attık..
Farkındaysan son 3 haftadır rakiplere Pozisyonda vermiyoruz...Gençlerbirligi maçındada iyi oynadık ama adamlar sansı ile gol attı..Hakan ünsalında dedigi gibi Galatasaray zor maçlar için iyi bir sistem kazandı..Serkan-Nonda ikilisi Çok iş yapar...
Gelecek için nasıl birsey yapmıyor..Kadroda 9 oyunu yeni oyuncu oynuyor üstelik 5 i genç 87 li:)
Genç oyuncular gelmeye devam edecek..Üstelik bu takımda artık song kaptan olacak bunuda görürsünüz..
Adam buraya iskelet takım kurmak için geldi..Neyse sezon sonuna kadar kesin burda zaten....Daha sonra konusuruz..İyi seyleride görmezden gelmeyin besıktas 3 senedir revizyon yapıyor guya..Kalli bunu Çok iyi yaptı..
Antreman olayı- oyuncularla sorunu var inanmayın bunlara..Sizleri GsTvde Her gece Ogün yapılan antreman programını veriyorlar.FLORYA GÜNLÜGÜNÜ izlemeye davet ediyorum...
Ben hemen bütün idmanı izliyorum..Futbolcularla sarmaş dolaş.hakanla espirileri falan var..Dün zaten Hakan hocasıyla kutladı golünü..
İdmanları izlerken Tvden Hasan sas'a Çok gülüyorum..Baya komik hariketler yapıyor..
Gstvde herseyi izlerim...Neyse bu kadar yeter yakında yapılanların semeresini alınca göreceksiniz...Türk hocalar böyle bir revizyona cesaret edemezdi..Kalli kimi oynatsa sahada fırtına gibi esiyor..
Ne diyeyim ben,Kallici olmaya devam et,ilerde nasil olursa tökezleriz,ozaman görürüz Kalliyi ;)
Galatasaray alması gerekeni aldı ve büyük ihtimal çıkma şansını artırdı..