Haber bütün ajanslara yayılmış. Buna benzer ''Holosko artık Kartal'' başlıklı bir haberi ajansspor.com da gördüm. Galiba haber gerçek :) Holosko Beşiktaş'a hayırlı olsun ama ben hala Koray'a üzülüyorum.
Printable View
Haber bütün ajanslara yayılmış. Buna benzer ''Holosko artık Kartal'' başlıklı bir haberi ajansspor.com da gördüm. Galiba haber gerçek :) Holosko Beşiktaş'a hayırlı olsun ama ben hala Koray'a üzülüyorum.
Bence Koray Avcı verilmemiştir.Koray Şanlı'dır o.
Holosko, Bobo bizi yüksekten uçurucak.
Haber dogruysa Hayırlı olsun Holosko nun BJK ye faydası olur iyi transfer ;;)
Hayırlı olsun da çok para vermişiz ve Koray verilmemeliydi kesinlikle.Yanlış yapıldı bence.
Uyuma:D Koray sanlı Antep Bld Kiralandı...
5 yıllık ey yavrum...Quote:
Holosko da artık Kartal
Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, Holosko'nun transferi için kulübüyle anlaştıklarını belirterek, "Uzun süredir arzu ettiğimiz bu transferin gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Holosko'nun, hırsı ve mücadelesiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Siyah-beyazlılar, Holosko'nun transferi için Vestel Manisaspor'a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak ve Koray Avcı'yı verecek.
Bugün İstanbul'a gelecek olan Holosko'nun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Koray gibi birisi verilirmi...Yaklasık manisa 8M den fazla Kar etmiş...
Kenan önende Siyah forvet diyordu...
Eğer alındıysa çok iyi transfer . Verilenler Koray dışında doğru. Beşiktaş'a hayırlı olsun.
İyi para verilmiş, verilen oyunculardan Burak'ın verilmesi doğru da şayet Koray tarzında bir oyuncu alınmayacaksa o bölgede sıkıntı olabilir.. Hayırlı olsun.. :)
Yok böyle bir şey,
Şimdi diyeceksiniz ki bu adam yine geldi transfer eleştiriyor ama Holosko'ya £ 5 M artı birde Koray ve Burak'ı vermek saçmalıktan başka bir şey değil.Hadi Burak Yılmaz'ı geçtim ama Serdar Kurtuluş bu aralar müzmin sakatken hemde önlibero olarak sadece Cisse'ye güveniyoruz sanırım.Son zamanlarda Koray'ı pek beğenmiyordum ama hiç alternatif yokken böyle bir şey yapmaları anlamsız,hemde açık söylüyorum bence şu Holosko £ 5 M etmez yani.Tamam iyi ama bu kadar para etmez kesinlikle,saçmalamaya devam ediyoruz gördüğüm kadarıyla.
Oysa ki Caner kiralanacak,Krygiakos gelecek falan diye duyunca herhalde dedim yönetim uyandı ama maalesef hepsi rüyaymış.Ne diyeyim Manisa'ya hayırlı uğurlu olsun.Sivas'ın M.Yıldız'da Gs'ye yapamadığını Manisa bize çok güzel yaptı.Yok Charlton istiyormuş bilmem ne,alsaydı Charlton o zaman.Diatta alındı şimdi de gönderilmiş,daha ne diyeyim?
Öncelikle Beşiktaş camiasına Hayırlı Uğurlu Olsun.
5.000.000 € + Burak Yılmaz ve Koray Avcı Çok bence Acayyip çok büyük bir miktar.
BuraK Yılmaz'ı zaten Cska Moskova istiyordu. En az 3.000.000 € para gelirdi oradan Neden bölye bişey yapıldı anlamıyorum.
Koray Avcı Ön liberoda ülkemizde nadir bulunan futbolculardan birisi. Tek başına 2.000.000 € yapar.
3+2 = 5.000.000 € + Holosko'ya Verilen para 5.000.000 € Ettimi Sana 10.000.000 €. Çok yazık gerçekten. Manisa yöneticilerinde biraz akıl varsa Burak Yılmaz'ı Cska'ya satarlar. İşlerine Yaramaz Burak Yılmaz Manisa'nın Okan Koç var o bölgede Şener var gayet de iyiler.
Şu anda pürüzler varmış sanırım.
Koray Avcı'da Burak Yılmaz'da gitmeye pek sıcak bakmıyorlarmış galiba.
Artık hayırlısı olur inşallah,ne diyeyim!
Feyyaz bakalım neler olacak..
Herkez makukulayı bekliyordu:D
İnşallah o pürüzler vardır.Çok para vermişiz.Değmez Holosko için.Mukukula'yı alalım daha iyi.
Holosko transferinde şok gelişme !..
Beşiktaş’ın uzun uğraşlar sonunda Vestel Manisaspor ile anlaşıp imza aşamasına getirdiği Holosko transferinde pürüz çıktı !..
İşte Ligtv.com.tr farkıyla gecenin flaş gelişmesi:
Beşiktaş’ın 5 milyon Avro paranın yanı sıra Koray Avcı ve Burak Yılmaz’ı vermesi Manisaspor’un da bunu kabul etmesinin ardından imzaya kalan transfer, siyah beyazlı iki futbolcu direnirse zora girebilir !..
Lig TV’nin Beşiktaş Muhabiri Tunç Elibol’un görüştüğü Koray Avcı ve Burak Yılmaz Manisaspor’a gitmek istemediklerini söyledi. Özellikle Burak Yılmaz Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini söyleyerek "Ayrılsam bile gideceğim takım Manisaspor olamaz. Vestel Manisaspor’a gitmeyi kesinlikle istemiyorum." dedi.
Koray Avcı ise "Şu an düşünme aşamasındayım." demekle yetinirken Manisasspor’a gitmeye sıcak bakmadığını belirtti.
(Ligtv.com.tr)
Benim düsüncem Pivot santrafor lazım..Kesinlikle Makakulayı alın..
yuh ulan yuh
holoskoyu alacagımızı bekliyordum fakat bu ne yahu
umarım bu pürüzler dogrudur
:0:
Bu ne Holosko sevdasıdır arkadaş iyikide Beşiktaş'a gitmek istediğini açıkladı. Adam tamam iyide 5.000.000 € Beşiktaş için büyük rakam bu kadar borcu varken. Bir de kadromuz çok genişmiş gibi Koray'ı da veriyoruz ya helal olsun sanki başka adam yok dünyada.
Burak Yilmaz form tutsa en azindan bi 5milyon euro su var. Manisa cok akkili davranmis gercekten, Holosko sanki BJK yi sampiyon yapcak.
Yildirim Demiroreni severim ama bu yaptigi Bjk nin paralarini sokaga atmaktir. Okadar para ile 2 futbolcu alirim ben, Buraki da vermem kazanmaya calisirim.
5 Miyon €
oşşşşş
Hala aynısını söylüyorum, Beşiktaş'ın aradığı kalitede isim değil, verim alamayacaklar..
5 Miyon €
para yine sokağa atıldı
Aldıgım bilgilere göre parayı Beşiktaş degil sponsor üstlenmiş.(Kesin bilgi degil)
Ayrıca Koray'da Burak'ta kiralık verilecekler..
Bence Makakula degil kesinlikle Holosko'yu almalıyız.Tabi teklif biraz ucuk iyileştirmeler yapılmalı teklifte.
Holosko yüregiyle oynayan bir topcu taraftarla iyi ilişki kuracaktır su videoyu izleyin anlıycaksınız.BoBo ile Holosko gercekten bizi ucurur.(Türkiye'nin en etkili forvetini oluşturmuş oluruz)
http://www.youtube.com/watch?v=LHYjQ...eature=related
Emurafu Koray Beşiktaş'ın beyni demiş (: Bu sene Koray top oynadımı nasıl bu beyin bu ? Geldigi zamandan beri bi Fener macında gol attı dahada olumlu yaptıgı bişeyi görmedim ben.
Zaten Koray'ın yerine birisini alırlar alternatifsiz bırakmazlar..
Burak Yılmaz sac baş yoldurttu gitsin artık birşey olmaz o adamdan..
HoLosko bizde iş yapabiLmesi için yanında çok formda bir Nobre oLması gerekiyor.
Koray Top oynamadı öylemi Buna sadece gülerim :zuhaha
Sezon başını hatırla Dmc ye çekildiğği zamanlar. Cisse yok Ş.l maçlarında takımın beyniydi resmen Koray. Geçtiğimiz senelerde Tigana onu Defans olrak kullanıodu orda tabi verim alamazsın Koray'Dan. O yüzden Koray'ı sen doğru düzgün izlememişsin derim ben sana.
Eğer Koray ve Burak kiralık verildiyse Beşiktaş için harikulade bir transfer olmuş. Şunu da belirtmekte fayda var bu oyuncunun gelmesiyle Beşiktaş Higuain ile büyük ihtimal yollarını ayıracaktır.
video'yu izledim de adam neler yapıyor yav.Takıma hemen alışırsa Tello-Delgado 'nun asistleriyle bu adam coşar
Ricardinho için resmi teklif
http://img186.imageshack.us/img186/9...inho060hz9.jpg
Atletico Mineiro, Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho ile ilgilendiklerini, hem futbolcu hem de kulüple görüşmelerin olumlu gittiğini duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, çarşamba gecesi kulüp yetkililerinin görüştüğü Ricardinho'nun, "Teklifinizden gurur duydum. 100. yılında Atletico'da oynamayı çok isterim. Ama önce Beşiktaş ile finansal sorunlarımı çözmem lazım" dediği bildirildi.
Kulübün Beşiktaş'a resmi teklifte bulunduğu da vurgulandı. Öte yandan yabancı kontenjanı açılması için Diatta ile yolların ayrılmasına karar verildi. Menajer Sinan Engin dün kulüpte Diatta ile özel bir görüşme yaptı. Dünkü idmana da çıkmayan Diatta kendisine kulüp arıyor. Beşiktaş bonservisiyle aldığı Diatta'ya kolaylık sağlama sözü verirken, takım bulamaması halinde sezon sonuna dek olan alacakları da ödenecek.
Kaynak : Sabah
:icon_smile::icon_smile::icon_smile: Beyin haa ..
Koray Tigana zamanındada önlibero oynuyodu. ;;)
Defansta Zan Toraman vardı..
Sezon başından beri takımın bir beyni var oda DeLgaDo ön elemelerde izledin umarım.
Koray'a nasıl beyin dersin hala anlamış degilim.Koray düz bir önlibero.Cisse geldi zaten adam forma yüzü göremıyor.Gitsin kiralık oynasın gelsin..
Bu Burak'ta Manisa'ya gitmezmiş :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Dogru ya seni Barca istiyo :D
İşallah Beşiktaş için hüsran olmaz.....Bence o parayla daha iyi araştırılmış futbolcu alınabilirdi...Almanyada o kadar genç yıldız oyuncular varken Beşiktaş Holosko yu aldı .....
Ya Allah aşkına akıl var fikir var CSKA Buragı napsın ?(Hepsi Balon Haber)
:icon_confused:
Bonservisleriyle aldık"
Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Beşiktaşlı Burak Yılmaz ve Koray Avcı'nın "Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını Ligtv.com.tr'den öğrendi. Beşiktaş ile imzaları atıp Manisa'ya dönen Yaralı Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Holosko'yu 5 milyon Avro ve 2 futbolcu karşılığında verdik. Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı bonservisleriyle aldık, Beşiktaş ile imzaları attık. Beşiktaş onları göndermek istiyorlarsa ne yapacaklar ki?" dedi.
Cem Kurel'in sorularını yanıtlayan Yaralı her iki futbolcunun da "Beşiktaş'tan ayrılmak ve Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını yeni duyduğunu ifade etti. "Beşiktaş'tan ayrılmayı tabii ki istemezler, kimse istemez ki." diyen Yaralı, Beşiktaş ile imzayı attıklarını ve her iki futbolcunun da bonservisini aldıklarını belirterek "Orada oynatılmıyorlarsa ne yapacaklar ki? Beşiktaş onları göndermek istiyorsa ne yapacaklar? Oyuncuların sözleşmesi bize geçiyor. 1-2 gün içinde bu mesele hallolur." dedi.
Yaralı son olarak iki futbolcunun kararlarında fazla direnmesi durumunda "Eğer oynamak istemiyorlarsa o zaman kendilerine kulüp bulurlar oraya satarız." diye konuştu.