Yeter hakan yeter be :mad:
Printable View
Yeter hakan yeter be :mad:
Bu maç böyle biterse Kalli'nin suçudur Nonda ve Lincoln hala sahada değil...
Nonda girdi, Hakan çıktı..
Nonda girdi Hakan çıktı.
Lincoln giriyor..
Volkan çıktı Lincoln çıktı ..
Çok kötü oldu çok evimizde atamıyorsk almanyada nasıl atıcaz? tur ümidim neredeyse kalmadı..
Geçen sene son dakikalarda çok gol bulduk ama Leverkusen bizim ligimizdeki takımlar gibi değil..Artık Lincoln ve Nonda oyuna ısınana kadar maç biter ve 0-0 kalırız..
Cok iyi oynuyoruz,kontrol hep bizim elimizde ama gol yok :( Bu kadar sansizlik olmaz.
Ümit,Arda ve Hakan cok gol kacirdilar...
Bu maç böyle bitecek ve bu Feldkamp'ın suçudur..Ayhan'ı çıkarttığında Hakan Balta yerine Lincoln'ü alsa farklı olabilirdi..Ama yine Fenerbahçe maçındaki gibi gol yeme korkusuyla gol atma isteğini de bıraktı Feldkamp..
Okadar cok gol kacti ki bugün. Sanki Kalli futbolculara, hemserilerime gol atmayin diye rica etmis. Yine de iyi oynadik ve rövansta böyle oynarsak tura daha yakiniz.
Net bir pozisyonu kaçırdı son dakikada hay allahım delircem ya maç bitti
Nonda son saniyede boş kaleye atamayınca maç bitti.0-0...
Tur umutlarımızı Almanya'ya götürüyoruz...
Yok artik yahu,bu kadar gol kacmaz.Mac basindan beri tek kale oyna,Leverkusen ile adeta alay gecer gibi futbol oyna,rakipleri deliye cevir ama gole gelince suskun kal :mad:
Oynanan futbol harika,biz hep bu kadroyla cikmaliyiz bence.Mükemmel bir futbol sergiliyoruz,sonuna kadar mücadele ediyoruz.Defansta ve hücumda iyiyiz.Ama iste gol noktalarinda beceriksizdik bugün.
Ben yine de ümitliyim,biz bu futbolla Leverkusen´i eler geceriz.
Nonda inanılmaz bir gol kaçırdı yahu inanamıyorum hala nasıl gol atamayız yazık çok çok üzgünüm...
tuh be, rahat 3-4 atmamiz lazimdi, net 3-4 gol pozisyonumz var, bunlari atmamiz gerekiyordu :(
Mükemmel futbol tek eksik gol :( yazık oldu. son dk da Nondanın pozisyonunda gool diye fırladım ama nafile. Cok iyi oynuyoruz. Bu futbolla almanya da turlarız. Bence bayer bizi eeleyemez .
0-0 alınıcak iyi sonuçlardan biri aslında Almanya'da böyle oynarsak tur bizimdir...
Arda Arda Arda... Bu macta yine cok calisti, posizyon üretti,kendiside girdi ama olmadi.
Futbol harikaidi..vallaa bravo..bide gol atabilseydik mac 3-0, degil rahatca 6-0 filan bitebilirdi.
Ümit,Nonda,Hakan cok gol kacirdilar.4 tane %100 lük gol pozisyonumuz vardi.Onlarin ise kaleye sutlari yoktu :D Hele Ümit ve Nondanin kacan pozisyonlarindan sonra kafami duvarlara vurdum resmen.Cilgina döndüm.
Gercekten bu takimi bu hale getireni tebrik ediyorum.Mükemmel oynuyoruz,aslanlar gibi !
Biz bunlari dagitiriz Almanyada.
Böyle iyi futbola bu sonuç yakışmadı.Galatasaray'ımız 2.ci maçta da bu futbolu oynasın,eleriz Leverkusen'i.;;)
Rakip taraf istediğini aldı.. Ama umarım Galatasaray bu işi Almanya'da bitirecek.
Kazamanıyorsak kaybetmeyeceğiz. Deplasman için avantaj bizde. Galibiyet ve gollü beraberlikte biz çıkıyorum. Deplasmanda ilk öne biz geçersek tur gelir.
İddaa'da GS'ye iki yıl sonra(FB Maçları Hariç) oynadım. Ondada beni yatırdılar. Maça üst vermiştim. :)
Söyleyecek söz yok çok iyi oynadık inanılmaz goller kaçırdık 5-0 bitecek maç 0-0 bitti.İşi zora soktuk ama deplasmanda gol atarsak bu işi bitiririz.
Fatıh Terım'ın MıLLı Takım Kadrosunu Dusunmesıne Gerek Yok Koysun Bzm Ilk 11'i Yeter
LincoLn Yerıne Ayhan CıkabıLır Dmstm Ole Oldu
Muthıs Oynuoruz,BoL Pozisyon YakaLıoruz Ama Atamadık 1 Tanesını
OzeLLıkLe Hakem v Bırazda Olsa FeLdkamp Macı Bıtırdı Hakeme Yıkmıom BeraberLiği Ama Cok YanLıs KararLar Verdi
LıncoLn'u Hıc Oynatmasaydı Bari Adam 5 Dk Icın YoruLmasaydı Hakan BaLta Nerden AkLına GeLdı HaLa Sasıom Ben Ondan Snra Bouzid v Caruusa'yı BekLedım Olmadı
AdamLarın 2 Sutu Var Ikısıde Aut Almanyada Raat Eleriz Gıbı Gorunuo
Shots On Target: Galatasaray 8, Bayer 0
Shots: Galatasaray 20, Bayer 3
Score: Galatasaray 0, Bayer 0
bu herseyi anlatiyor :)
Adler bizim sayemizde harika bir mac cikardi.
Hemen Kalli'ye sallamalar baslamış..Kalli ne yapsın..Çıkıp gol'ü Kalli'mi atsın...Lincoln girdi oyuna hiçbirsey yapmadı..Çünkü oyunda herkez kosuyor..Bir kişi kosmassa kabak gibi belli oluyor..
Leverkusen Resmen ezdik...Orkun eldivenleri kirlimidir acaba:D..Rakip kalemize dahi gelemedi.Aşırı gol kaçırdık.Çok baskılı oynadık,rakip dağıldı
Almanyada işimiz zor ama neden olmasın...Gelecek için takım bana çok umut veriyor..Topal Topal diyorum...Terim Bu emre'yi nasıl milli takıma almaz diyorum:)
Karan biraz akıllı olsa 2 golü çok rahat vardı...Bu arada Bayan Basketçimiz Işılda maçta idi:D
Herseyin hayırlısı...Almanya için umutluyum:)
Hakemde inanılmaz kötü yönetti maçı..Kartlar es geçti.
Almanya'da Song ve Lincoln mutlak oynamalı...