İnşallah Mustafa... :D
Bol kartlı bir maç oldu...
Printable View
Kalli Song'u çıkarıp Serkan'ı aldı.:D Defans kalmadı Fenerbahçe maçı kazanabilir bir kontra atak golüyle.
9 kişi kalan Fenerbahçe tehlikeli geliyor.. Galatasaray'ın 6 dakikada 1 gol bulur bence..
ya dinliyorum maçı ve uykum geldi. Galatasaray memnun zaten. Öyle yürüsünler sahada. Zaten iki kişi fazlasınız. Rahat olun ya boşver yenilsen bile nolcak sanki dünyanın sonu mu..
Golle çok rahatladım gerçekten. Kartlara ise sadece GÜLÜYORUM ....
Tebriği hakediyor bence şu an FB. GS gibi büyük bir takım karşısında 9 kişi ve deplasmanda gol yemiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lugano bir turun iki maçında da kırmızı kart görerek rekor kırdı herhalde...
Fener bu turu alırsa kupayı da alır. Bizim yardımımız ve kendi mücadelesiyle tura koşuyor zaten..
9 kişi kaldık ama yılmıyoruz...Haydi çocuklar....
YA ben böyle takımın. Size oyuncu diye para verenin. Desteklemek için tribüne gelenin!!!! Ulan çıkın gidin defolun şu sahadan. Fenerbahçe maçı hakediyor. Bu takımın adı galatasaray olmamalı defolun türkiyeden ne halt ederseniz edin!
Galatasaray attı,Fenerbahçenin hasreti biraz daha bekleyecek anlaşılan :)
Ali Sami Yen yıkıldı. Kaleci Volkan atıldı. Lincoln'ün üstüne saldırdı. Volkan'ın sinirleri bir an boşaldı. 2-1 oldu. Galatasaray turu araladı.
Fenerbahçe 8 kişi kaldı
Galatasaray'da 10 kişi
Maçta tam bir hakem katliamı var.. Skor önemli değil, 2 takımda böyle oynadıktan sonra.
Golll be Ümittt Karan ..
Lincoln e bi tekme de volkandan geldi kırmızıyla atıldı. Lincoln de atıldı ! Yasin kalede. Son 2 dk
Biz 1 sene daha bekleriz...8 kişi ile harikayız...
Bravoo Fenerbahçe'M.....:)
HeLaL GaLatasaray bunu bekLiyordum işte. !
Helal olsun size Aslanlar,agliyorum sevincten resmen.
Ağlamak istiorum. Böyle hakemmi olur !
Küfür hatsafha da, gereksiz şeyler bunlar.
olay çıkar bu maçtan sonra... Hele bide kartlardan biri haksızsa...
Hakem bu maçtan sonra düdüğünü asmazsa ben bu işte kasıt ararım...
Lincoln, Beşiktaş maçında oynayacak mı?
Son anlara girildi maçta..
İşte bu kazandık !!!!!!!!!!!
Kupa büyük ihtimalle bizim artık !
Cüneyt Çakır yakında "Bir Maç Nasıl Katledilir" diye kitap yazar herhalde... Bir maçta 4 kırmızı kart!!! 3'ü de aynı takıma... Yorum yapmayacağım, ceza almak istemiyorum, zaten yoruma da gerek yok, HER ŞEY ORTADA!!!
Evet türk futbol tarihinde yer alacak bir maçtı.Galatasaray'a tebrikler.Fenerbahçe'nin 29 yıllık hasreti biraz daha sürecek sanırım.
Tebrikler Fenerbahçe...Yürekleriyle oynadılar....Varsın 1 Sene daha bekleyelim...8 kişi ile Herşeye meydan okudular....
Lincoln'e öyle bir vurdu ki Volkan geleceği ile oynadı resmen Lincoln'ün. Yakıştı mı Volkan? Ve buna sevinen insanlar var. Yazık!
Tebrikler Aslanlarıma!İşte Leverkusen maçı sonrası demiştim Kalliye güvenmeliyiz diye ve Eledik Fenerbahçeyi.Süper bir maç oldu zannedersem 13 sarı 4 kırmızı çıktı.Kartlar hiç önemli değil önemli olan turu geçmekti.Teşekkürler Aslanlarım Tebrikler Aslanlarım.Fenerbahçeyi de kutluyorum güzel mücadele ettiler ama biz turu geçtik tekrar teşekkürler Kalli.:)
Hala şoktayım, 3 kırmızı kart...
Hakemi de tebrik ediyorum, FB'nin kaybetmesi için elinden geleni yaptı...
Kırmızı kartlarda sıra yedek kulubesinde duran malzemeci, masor, menajer, yöneticilere gelmişken zaman kalmadı maç bitti.. :n: :n:
İki takımıda yürekten kutluyorum, maçı izleme şansım olmadı ama 4 kırmızı karta rahmen iyi oyun sergilediklerinden eminim,
Yarı finalde Galatasaray'a başarılar dilerim..
Yazık oldu.
Cüneyt Çakır maçı resmen katletti.
Söylenecek söz yok.