Mert öle birşey dedin ki sanki ibb büyük bir takım da gs onu oynatmamak için çıktı :zuhaha.Onlar bizi oynatmamaya çalısacaklardı amagolü erken yediler..
Printable View
Mert öle birşey dedin ki sanki ibb büyük bir takım da gs onu oynatmamak için çıktı :zuhaha.Onlar bizi oynatmamaya çalısacaklardı amagolü erken yediler..
Yok be Eren,dedigim gibi yardimci hakem elle oynamayi gösterdi.Adam resmen elle vurdu topa.
Ümitle yakaladigimiz tehlikeli bir pozisyonumuz var aslinda bir de o pozisyonda,hakemin devam ettirdigi pozisyonda Lincoln atamamisti.
Macin hakimi biziz,istedigimizde tempoyu yükseltiriyoruz,istedigimizde yavaslatiyoruz.
Sıkıldım tek gollü kazanmaktan, hazır maçın hakimi iken gol bulmamız lazım..
1-0 gidecek 80.dk'ye gelince bana bir haller olup tv'yi kapatıcam şöle 2-0,3-0 olsa rahat rahat maç izlesek olmaz mı :zuhaha
Karan sakatlandı..Umarım FB maçına yetişir!
Hakan Şükür giriyor.
Hakan niye girdi yaahu?...
Ümit in ceza sınırında oldugunu unutmayalım :).Bence o yüzdende çıkmıs olabilir :)
Ahh be Lincoln,o kacar mi ?
İBB ilk şutunu attı dakika 57.. Heyecanlandık bir anda :D ikinci şutu bekliyoruz :D
goooooooooooooooooooooollllllllllllll!!!!! Lincooooollllnnnn!!!!
Fenerbahçe'ye göz kırpıyor aslanım :p Şimdi tek korktuğum daha fazla sakat olmaması.
Lincoln durumu 2-0'a getirdi.GS maçı aldı artık..
Lincoooooooooln Lincoooooooooooooln !
Yine atti golünü Lincoln :D Ligde oynadigi son 2 macta golü var Lincolnün.Aslanim benim be sampiyonluk haftalarinda büyük katkisi oluyor bize.
Lincolne ne bicim tekme atti disikuzu :S
Hakem buna gitti sari kart vermedi ya,cok sinirlendim orada.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selcuk Dereli kendindemisin ?
Bu ne yahu,macin basindan beri Lincolne tekmeler geliyo,hakem faul calmadi lehimize.
3-0 olsun 4 te fena olmaz cimbom'um moral depolayalım :)
Selçuk Dereli ne tarafa kart vereceğini şaşırdı galiba..
Vay be Lincoln yerde ve hakem rakibe hele şükür kart verdi.İlginç...
Yeter yahu yeter,insanliginizdan utanin ! Lincolne macin basindan beri tekme atiliyor,yazik günahtir yav.
Efe biçti lincoln'ü yazık valla böyle top tabi kide oynanmaz...
Lincoln'e gerçektende inanılmaz darbeler var , hakem ses çıkarmayınca olacağı bu.
Lincoln ' ü çıkarsın Cevat hoca ya ...
Lincoln'ü öldürüyorlar mıdır nedir polisi arayayım mı? ;;) :p
Lincoln Fenerbahçe maçında oynayamazsa hiç şaşırmam..
Ohbe Lincoln çıktı :)
Valla sevindim Lincoln'ün çıkmasına. Lİncoln'ü parçaladılar.Kasap adamlar :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kral attı 3-0 oldu :)
Yahu bildiğiniz Selçuk Dereli. Bir de onu Türkiye'nin en iyi hakemi diye gösterenler var, en iyisi oysa yandık yahu.(Gerçi diğerleri de ondan beter doğru):p
Kral Hakan Süküür !
Ardanin pasi muhtesemdi,golün yarisi Ardaya yazilsin. (: