Ligtv anca yedek kulübesindeki oyuncuların surat ifadesini gösterir...İlginç seyleri göstermek onların hosuna gidiyor.
Printable View
Ligtv anca yedek kulübesindeki oyuncuların surat ifadesini gösterir...İlginç seyleri göstermek onların hosuna gidiyor.
Geçen sene maçtan çok bizim Ali Koçu gösterirlerdi artık onuda yapmıyolar akılları fikirleri nasıl daha çok reklam veririzde.
Mevzu reklam alması değildir. Reklamı alacağı doğru yeri bilmemesidir. Örneklersek bir oyuncu yere düşüyor. Sonra orada kavga çıkıyor. Ama malesef o an görüntü ortasahada ve tribünler üzerinde sanal reklamı izlediğimiz için kaçırıyoruz. Yada Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesi İstiklal marşı okunuyor. Bir pankart açıyor Beşiktaş tribünü ama ben bunu bir banka reklamı yüzünden göremiyorum. Bu tarz şeyleri oan değilde tekrarını izleyeceksem Trt zaten maçı sondan veriyor neden Lig Tv'ye üye oluyorum ki. Neyse. Takımların oyunu açısından, hakem kararları ve yayın anlayışı olarak güzel bir maç diliyorum.
fenebahçe galatasaray derbisinde ne olur
eğer galatasaray da fenerbahçe gibi tek forvet oynayacağım derse bu sistemi çok daha iyi oturttuğu için fener kazanır.
galatasaray 4-4-2 ile çıkar ve aykut ile mehmet topal şimdiye kadar gösterdikleri süper performanslarını sürdürürse..fenerbahçenin orta sahada bir kişi fazla olmasının avantajını fenerden daha fazla koşarak kapatırlarsa galatasaray kazanır...
.................................................. ..................
alexle forvet arasındaki bağlantıyı koparmak için galatasarayın oyun başında bişey yapmasına gerek yok çünkü kezman ve alexin zaten pas trafiği bzuk ama semih oyuna girdikten sonra alexi yanına çeker ve iyi pas trafiği kurarlarsa fenerbahçe kazanır.
ben galatasarayın oyun başında gol yiyeceğini tahmin etmiyorum maça daha agresif başlayan ve gole yakın taraf olacak buna karşın kezmanlı fenerin kontra yapmasıda zor olacağın dan ilk yarım saat galatasaray oynayacak fener durdurmaya çalışacak..şimdi buradan ilan ediyorum ilk yarım saat çok önemli galatasarayın ilk 30 dakikada kuracağı baskıdan gol çıkarması şart..eğer gol ve ya goller atarlarsa galatasaray kazanır..ama eğer ilk yarım saat 0-0 ile geçilirse ibre her geçen dakika fenere döner.
.................................................. ...........................
derbide bilinen adamların dışında süpriz sayılabilecek golcüler çıkabilir .fenerde benim tahminim aorelio eğer maldonado geride yeterli olurda aourelio ileriye koşu yapabilirse gol atması muhtemel
galatasarayda ise süpriz golcü (artık son haftalardaki performansından sonra süpriz deilirmi bilmem ama) servet çetin...fenr defansının uyuduğu bir kornerde golle buluşması muhtemel..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ama sonuç ne olursa olsun hakeden kazansın güzel futbol olsun
Fenerbahçe bilindik sistem ile çıkacağı için, sistemi tartışmaya gerek yok. Forvet'te Kezman ile başlamalı, Semih sonradan girince daha etkili oluyor. Maldonado yedek bırakılmalı yerine ASY'de daha önce kazanmış ve orayı iyi bilen ve geçen haftat çok iyi performans gösteren Selçuk oynamalı.
Galatasaray'da dizilişi ve kadroyu Hakan Şükür ve Hasan Şaş gibi takıma yıllarını veren oyuncular belirlemeli. Cevat Hoca ise taktiği belirlemeli. Çünkü oyuncular bu tip maçlarda kimin daha iyi oynayabileceğini sezebilir.
Fenerbahçe hem kadrosunun oturmuş olması hemde derbilerde ki üstünlüğü ve son altı lig maçında da G.Saray'ı yenmiş olması nedeniyle Fenerbahçe kazanacaktır.
Ilk defa bir Fener macinda bu kadar rahatim,kesinlikle kazanacagimizi düsünüyorum.Tabi büyük konusmak iyi degildir,ama ben hissimi söylüyorum sadece.
Heryerde bu derbi konuşluyor bıktım be :D
Uyusam de bir an önce bitse keşke:D Çünkü önceki maçı titreyere ve heyecanlı izlemştim:D...Bir GS'li olrak atıp tutmayı sevmem ama sanki 3-1 yencez gibi bir his var içimde...
Yiğit Şardan maça özel bir marş hazırlatmış.:)
fox tv nin kolpası degilse tabi :D Bklım 19.30 fox spor da görecegiz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi her iki takımın minik takımları kozlarını paylaştı.
Ülker firmasının organize ettiği ve Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde 8-10 yaş grubu sporcuların katılımıyla yapılan Mini Minikler Futbol Şenliği'nde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşırken, sahadan mutlu ayrılan taraf 6-1'lik skorla Galatasaray oldu.
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile başkan vekili Lutfi Arıboğan'ın da izlediği karşılaşmaya, basının da ilgisi büyük oldu.
İlk yarısını 3-0 önde tamamladığı mücadeleden Galatasaray 6-1 galip ayrılırken, maç sonrası her iki ekibin minik futbolcuları, yarınki derbi maçın fair-play içinde geçmesi dileklerinde bulundular.
Ayrıca, organizasyonda bugün yapılan diğer karşılaşmada ise Beşiktaş minik takımı, Kasımpaşa minik takımını 9-0 yenmeyi başardı.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Yahu konuyu nereye getirmişsiniz, neden Ultraslanın son cümlede verdiği mesajı görmezsiniz de hemen neden eskiye örnek verirsiniz.
Neden yapılan yanlış diyemezsiniz de hemen saldırmaya geçersiniz. Ne güzel ortam gerilmesin diye 2 takımın oyuncuları da yöneticileri de uğraşıyor ama yok illa ki gerecekler ortamı bu şekilde suni gündem yaratarak.
Siz de bunları ciddiye almayın, hiç gerilmeyin başkalarını da germeyin.
beste hazırlatıyorum dediği river plate'nin dünyaca ünlü boca'ya bir kontrasına söz uydurtmuş pek güzelde olmamış bence. Riverlılar dava açmasa bari:p
Galatasaray'da büyük şok
Turkcell Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile hayati bir maça çıkacak Galatasaray'a şok bir haber geldi. Bugün yapılan idmanın son bölümünde sakatlanan yıldız futbolcu Lincoln, idmanı tamamlayamadı.
Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu akşam yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Lincoln'ün tedavisine hemen başlandı. Lincoln'un durumu yarın maç saatinde belli olacak." Öte yandan sakatlığı düzelen Ümit Karan'ın öğleden sonra yapılan tedavisinin ardından, akşamki antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldığı açıklandı. Sakatlığı devam eden Okan Buruk'un ise tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde sahada özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.
Sakat oyuncular Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürüldüğü belirtildi. Galatasaray, antrenmanın ardından Fenerbahçe karşılaşması için Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
kaynak:LigTV.com.tr
Lincoln oynayacaktır bence:;)
Lincoln'ün oynayabileceğine, oynasa da birşey yapabileceğine inanmıyorum.
ölecekse de oynasın öyle ölsün..!
Lincoln oynayacak bence.
Bir de besteye laf söylenmiş, Hangi bestenin Müzigi besteleniyor ? Hazır müzigi alıp üstüne söz yazılmıyor mu ? daha ne besteler var bunun gibi . Buraya youtubedan koymayacagım bilen biliyor ;)
Eğer oynarsa adnan polatın ucuz bir oyunu diyebiliriz bu konuya. Böyle şeylere gerekte yok eğer yalansa. Aslanlar gibi çıkar oynar takım. Lincoln'süzde..
Taktik icabı bir haberde olabilir Chelsea maçında bunun bi benzerini görmüştük :)
Foxta izlediğim haber doğruysa marş hayal kırıklığı olmuş biraz aceleye mi gelmiş ne
Gstv o kadar haber verdi..Lincoln hakkında hiçbirsey demedi..:)..Bence sakatlıgı ciddi degil..Hafif sakatlanmısdır..Antremanı bu yüzden yarıda bırakmıstır..
Oynasın Lincoln..:)2 brezilyalı neler yapacak görelim...
Kalli istanbula gelmiş, onun gözü degmiştir :zuhaha
Antrenmanı tamamlayamamış , ama umarım oynar .
Derbi öncesi topikte güzel esprili bir hava esiyor. Bozan olmaz inşallah.
Aziz Yıldırım ve Tümer idmanda!
Fenerbahçe, Galatasaray ile deplasmanda yarın oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, sarı-lacivertli futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından 3 takım halinde 5'e 2 ve taktik çalışması yaptıkları, antrenmanın çift kale maç ile tamamlandığı kaydedildi.
Antrenmanda sakatlığı süren Deniz'in sadece koşu yaptığı, Volkan Demirel'in ise çalışmaya katılmadığı açıklandı. Neşeli ortamda geçtiği belirtilen idmanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, Galatasaray maçı için kampa girdi.
-BAŞKAN YILDIRIM VE TÜMER İDMANDA-
Antrenmanın bir bölümünün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin izledikleri de bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın akşam yapılan idmanını izleyenler içinde, devre arasında Yunanistan'ın Larissa takımına kiralık gönderilen Tümer Metin de yer aldığı bildirildi.
Takımının Yunanistan Ligi'ni 6. olarak bitirmesinin ardından İstanbul'a gelen oyuncu, önemli derbi öncesi Fenerbahçe'nin Samandıra Kamp Merkezi'ndeki idmanını izledi ve takım arkadaşlarına başarılar diledi. Tümer'in oyuncular ve teknik heyetle de bolca hasret giderdiği gözlendi.
Teknik direktör Zico, idmanın başlamasından sonra tribünde idmanı izlemeye koyulan Tümer'e, ''İdmana katılmaya ne dersin? Bizimle çalışmayı özlemişsindir'' diyerek kendisini antrenmana davet etti. Tümer bu teklifi kabul ederek, idmana çıktı.
Tümer, 5'e 2 top çalma çalışmasında kendi yer alacağı gruptaki arkadaşlarını kendisi seçti. Teknik direktör Zico'nun da oynadığı 5'e 2 top çalma çalışmasında Tümer ve Zico'nun ikili mücadeleleri de dikkat çekti.
-TÜMER: ''FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''-
Antrenman sonrasında FB TV'nin sorularını yanıtlayan Tümer Metin, derbi maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşündüğünü söyledi. Formda kalması için antrenmanlara devam etmesi gerektiğini belirten Tümer, ''Yunanistan Ligi sona erdi. Yunanistan'daki hayatla Türkiye'deki arasında bir fark yok. Trafik de yemekler de aynı. Yarınki maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. 1-0 biter ve golü de Semih atar'' diye konuştu.
Maçı kazanan ŞAMPİ olacak :p
Lincoln ayak bileğindeki çekme yüzünden kendisi bırakmak istemiş antrenmanı...Riske etmemişler..Maçta oynayacakmış..
Kaynak:Şansal Büyüka(Maraton)
Lincoln dev derbide oynayabilecek mi?
Lincoln'ün sakatlandığı haberiyle şok olan Galatasaraylı taraftarlara müjdeli bir haber geldi. Lig TV'nin lokomotif programı olan Maraton'da Şansal Büyüka'nın yaptığı açıklamaya göre, son antrenmanda ayağı çeken Lincoln'ün kendii steğiyle idmanı yarıda bıraktğıı, ve yarınki karşılaşmada büyük bir olasılıkla takımındaki yerini alacağı bildirildi