İkisinide istemem.Quote:
Originally Posted by imperius
Printable View
İkisinide istemem.Quote:
[QUOTE=imperius]BI EZIK GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum /QUOTE]
öncelikle sen adam gibi bir konu hakkında tartışmasını öğren. Ben sana yazımda hiç bir hakarette bulunmadım ve gerçeği yadım. Ama sen bu üslubla dewam edersen bu forumda zaten fazla barınamassın. ama sen bana bu üslübla davrandı diye ben sana bu üslübla davranmayacağım. Belki utanırda bu üslübundan sonra özür dilersin diye...
kım olsun pekı baskan??seba donsun ıstermısın??Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
sanane bizim başkanımızdan
lafı ağzımdan aldın.tebrik ederim.Quote:
Originally Posted by sanalman_34
sizinle insan gibi konusulmaz zatenQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
sizinle insan gibi konuslumaz zatenQuote:
yaptığın terbiyesizliğin farkındamısın?Quote:
modlar görmüyormu burayı?
terbiyesizliğe terbiyeszilkle cevap vermeyin o zaman suçsuz iken suçlu duruma geçtiniz farkında iseniz;;)
terbıyesızlık falan yok bırader..ben adam gıbı bı bjklı kardesımle konusuorum ve muhabbet edıoruz,,atlamayın her muhabbete,,verdıgnız cevabı da guzel yazın,,bız de o sekılde yanıt verelımmQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Muhabbet edeeğin ortam msn veya C@fe turksportal oradan konuşabilirsin ve ayrıca kirlendi forum yönetici yok mu buradaQuote:
allah allah bjk taraftarıyla adam gıbı muhabbet edıp bı sey tartısıyoruz,,nıe herkes gırıyo ya muhabbete..Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
dostum burada karşılıklı mesaj yazabilirsin bu mesaj 1 olur 2 olur 3 olur ama 4 olmaz olmaması lazım forum kirliliği....
arkadasım bı soru sordum bjk baskanı kım olsun sence dıe,,herkes atlayaıp sana ne dıo,,ne yanı cewap vermıcem mı onlara,,adam gıbı konussunlar bız de ole konusalım,,Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
ii dosrum öle olsun hala forum kirliliği yapıorz daaa bişey yazma;;)
nasıl konuşulur peki sende başka konuşma yöntemleri de var herhalde valla ben bir tek insan gibi konuşmayı biliyorumQuote:
forum bi paylaşım alanıdır senin muhabbet alanın değil.maymucuk'un dediği gibi özel muhabbetini git msn den yap.konuyu buraya yazarsan herkes cevaplar.git özel mesaj at o zaman.sen kendi verdiğin cevaplara da bi bak,öyle laf söyle bana...Quote:
leedsten 6 tane mılan dan 4 barcadan 5 yıyen de babamın ogluydu sankı..kımın ustte oldugu bellı..2,5 senedır 45 puan fark atmısız sıze daha napalım bee,,11 puan gerınızden gelıp eze eze ınonu de sızı 3-1 yenerek aldık kupayı daha ne konusuosun sen beeeQuote:
Originally Posted by ridvanu
konuşmalarına dikkat et biz o kadar yediysek 4 puan almasını da bildik 0 çekipte rezil olmadık en azından tamammı
sana mı sorcam nasıl konuscagımı ne o gercekler yuzunu kızarttı galıbaQuote:
İkiniz de nasıl konuşulacağını birbirinize sormayacaksınız...Forum kurallarına göre konuşmalar yapacaksınız...Tartışmayı daha fazla uzatmamanızı öneririm...
.....The End.....
En başta bu cümlen ve forumda attığın mesajlardan dolayı ceza veriyorum...Quote:
Umarım bundan sonra tartışma ile hakareti birbirinden ayırabilirsin...