Cordoba'nın 2 tane %100 gollük pozisyon çıkardığını saymazsak, evet haklısn...;)Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Printable View
Cordoba'nın 2 tane %100 gollük pozisyon çıkardığını saymazsak, evet haklısn...;)Quote:
onlar sağlı sollu ataklar değildi sizin deyişinize göre 'şişirme' toplardı :DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
Duran toptan iki gol bulup maçı kurtarmış olmak bir takımı başarısız yapmaz..
Rakip kaleciye plonjon yaptıracak şut çekememiş olmak da bir takımı başarısız yapmaz..
Netice; kimse kazanamadı, kimse de kaybetmedi, bu kadar kısa..
Benim anlamadığım iki başlıkta altı sayfadır konuşuyorsunuz, bri allahın kulu çıkıp şu ikisinden birini kendi takımı için söylemedi:
1) Duran toplarda bu kadar Türkiye standardının üstüne çıkmış bir takımdan Ankaraspor duran top golü yemezken benim Beşiktaş'ım niye 5-6 duran toptan ikisinde golü yiyip, diğerlerinde de gollerden daha kritik pozisyonlar veriyor?
2) İki senedir şampiyon olup, kadrosunda övünüp durduğumuz Anelka - Alex gibi adamlar barındıran Fenerbahçe'm, ahı gitmiş vahı kalmış Beşiktaş'a karşı iki pas yapamadığı gibi bir de rakibe yerden istediği gibi oynama, 18 etrafında canının istediği gibi kaleye yüzünü dönme fırsatı veriyor?
hehe :D Ok öyle olsun..Gol olsaydı sayılacaktı ama sonuçta ;;)Quote:
Cordabanın karşı karşıya veya uzaktan çekilen ve tehlikeli olan şutları kurtardığı dakikalar: 21,25,44,46,53,55,83
Rüştü'nün kileri ben hatırlamıyorum, hatırlayan varsa yazabilir.
Haber'i 27.02.2006 tarihli Hürriyet gazetesinde okudum.
BJK iyi oynadı veya oynamadı demedim, mücadele ettiğini belirttim zaten.
DAUM'UN AÇIKLAMASI İSE: Bence TAM BİR KURT T. DİREKTÖR AÇIKLAMASI. Bu olay bir SÜREÇ ve daha bir dolu maç var. Oyuncuların morallerini üst düzeyde tutmak zorunda. Oyuncular "biz burda puan kaybettik, kötüyüz" psikolojik sarmalına girerlerse kurtulamazlar bu AÇMAZDAN.
Ben gazeteden okudum ilk Daum'un açıklamasını ve ÇOK SAMİMİYİM İLK OLARAK BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM. Hala da bu şekilde düşünüyorum. Biraz bakış açımızı GENİŞLETMELİYİZ bence.
rüştüyü bide gökhan güleçi biçerken hatırlıyorumQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
o takımda daum olduğu sürece o pozisyonlarda böyle futbol çok olur
O pozisyonun penaltıyla alakası yok. Gökhan'ın kendini atmaya hazırlandığı daha C.Sahası içine girerken belli.Quote:
Originally Posted by ridvanu
Rüştü'nün üzerine atlayan da Gökhan izlerseniz o pozisyonu.
Ben de rüştü'nün üstüne atlayan birilerini hatırlıyorum..Quote:
Originally Posted by ridvanu
rüştünün amacı da çıkarken belli ama
Rüştünün topla alakasını gören varmı
çocuk topu kurtarmış rüştünün top umrunda diil
doğrudan adama gidiyor
amaç topsa eğer
Cordobadan bişeyler öğrensin
ayaktan top nasıl alınır diye
orada penaltı yoktu.gökhan kendini atmıyordu ama biraz tecrübesizlik diyelim rüştüyüde geçemedi.birbirlerine çarptılar.rüştü tecrübesiyle pozisyona hakim oldu.ilk başta biçmeye geldi ama gökhan topu fazla açınca rüştü gibi kalecide yemedi tabi.ikisinde de art niyet yok o pozisyon.
Katılıyorum, olayda bi tecrübe farkı vardı. Rüştü açıldı, Baktı Gökhan'a durdu. Gökhan da topu yakalayamayacağını anlayınca Rüştü'nün üzerine zıpladı.Quote:
Ben Gökhan'ın niyeti belliydi derken art niyet demek istememiştim aslında. Yani ben maçı izlerken Gökhan Ceza Sahası içine girince böyle bir olay olacağını sezmiştim demek istedim.
ya kerimciğim her fenerli senin gibi olsa keşke yaf :) valla okuduğunu anlayabiliyorsun sözüm meclisten dışarı :D
geldık geldık,,bı yere gıttıgımız kactıgımız yok..bız her zaman takımımızın arkaısndayız..Quote:
bizim defans ne is yapıo yaa...onder lucıano falan!!yedıgımız gollere bak,,yuhh bee
cordoba olmasa kesin yenilirdi mükemmel oynadı cordaba