avrupadaki başarımızı yaşayıp gitti..Allah Rahmet Eylesin
Printable View
avrupadaki başarımızı yaşayıp gitti..Allah Rahmet Eylesin
Şimdi bilgisayarı açtım ve bu haberi gördüm gerçekten şoktayım.Ölümün insanı nerde nasıl bulacağı belli olmuyor.Allah gani gani ramet eylesin.Türk futbolu büyük bir futbol adamını kaybetti.
Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun
müthiş derecede şoktayım haberi görünce donakaldım.adam gibi adamdı.en sonunda adam gibi biri geldi işler yoluna giriyo dedik malesef kader işte.Allah gani gani rahmet eylesin ailesinede sabır versin çok üzüldüm yav :(
Ben ligtv yi izlerken fenalaştı haberini gördüm ama evde olmadığım için konuyu açamadım açıkcası vefat ediceği aklımın ucundan bile geçmemişti heralde düzelir diyordum fakat olmadı:( allah rahmet eylesin çok genç yaşta aramızdan ayrıldı siyaset'inde yardımıyla seçimleri kazandı ama allah kısmet etmedi ona görevinin sonunu getirmeyi:(
Haberi ilk duydeuğumda ağzım açık kaldı :S Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin...
Allah Rahmet Eylesin
Zamansız ayırdı kalbin seni bizlerden.. Aslında zamansız değil herşey kitapta yazdığı gibi yaşanıyor ama yine de inanamıyor insan. Türk futbolunu pisliklerden temizleyecektin, belki dünya kupası getirecektin önümüzde beyaz sayfalar vardı. Türk futbolunun yüz akı, büyük başkan mekanın cennet, ruhun şad olsun. Seni unutmayacağız..
Daha dün gibi ya..:(Allah Rahmet Eylesin..Yakınlarını Allah Sabır Versin..:(
Yapacakları vardı...
http://www.sporx.com/images/1/202/59...andogan001.jpg
Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, federasyon başkanlığına 14 Şubat 2008 tarihinde seçilmişti.
Haluk Ulusoy'un ardından başkanlığı devralan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi. Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı 2 çocuğu bulunan Doğan, Ramsey A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Gürmen A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Kip-Teks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Star Medya Yayıncılık Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde, federasyonda başkanvekili olarak görev almıştı.
Doğan'ın, bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sanayi Konseyi, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu üyelikleri vardı. Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi.
Hasan Doğan yönetimindeki (A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ve Avusturya'da gerçekleştirilen 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselerek, büyük bir başarıya imza atmıştı.
Doğan, son olarak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile olan sözleşmeyi 2012 yılına dek uzatmıştı.
-143 GÜN BAŞKANLIK YAPTI-
Bodrum'da, 52 yaşında kalp krizi sonucu vefat eden Doğan, Ankara'da 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilmişti.
Toplam 143 gün başkanlık yapan Doğan, genel kurula katılıp oy kullanan 231 delegenin 222'sinin oyunu alarak başkanlığa seçilmişti.
Son Görüntüler;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=40931
http://img.mynet.com/spr/HasanDogan2.jpg
TÜRKÜ FUTBOLUNDA BÜYÜK KAYIP ALLAH RAHMET EYLESİN
Ten fânidir, gönül ölmez, gidenler tekrar gelmez. Ölürse ten ölür ,gönüller ölecek değil. [Yunus Emre]
SON TEBESSÜM
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği ani kalp krizi ile vefat etti ve tüm Türkiye ile futbol camiasını yasa boğdu.
Son saatlerinde Fatih Terim ile görüşen, Milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl ile yemek yiyen Hasan Doğan'ın o anlarından kareler;
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0706000320.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0706000416.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0706000505.jpg
Ölüm hayatın bir gerçeği ama insan nedense inanamıyor. Sanki kötü bir şakaymış gibi geliyor hala.. Ama maalesef gerçek maalesef.
Ne Projeleri vardı..Türk Futbolunu Çok ilerlere Taşıyacaktı..:(
İlk duyduğumda şok oldum gerçekten çok üzüldüm.Herkes tarafından sevilen bir insandı.Hatırlıyorumda Çek maçından sonra şuna benzer bir demeç vermişti:'Bu maçtan sonra artık milletimizin kalbinden şüphe etmesine check up yaptırmasına gerek yok' buna benzer bir ifadesi vardı içine doğmuş gibi birşey çok üzücü bir bu Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
Hasan Doğan yakınlarının anlattığına göre çok sevecen, dosthane ve iyi bir insanmış, Allah rahmet eylesin, herkes onu methediyor, gerçekten dışarıdan da iyi bir insan olarak görünüyordu, yüzünden okunuyordu.
Ölümüne sebep olan lanet olası SİGARAdan herkes uzak dursun. Günde 2 paket sigara içiyormuş Hasan Doğan ve onun vefatını da bu lanet olası şey hazırladı belli ki. Allah ailesine sabır versin.
Bütün futbol camiası da toplandı, Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Adnan Polat, Ahmet Çakar, Rüştü Reçber, Arda Turan, Mahmut Uslu ve diğerleri benim görebildiklerim... Tabii siyasilerden de yakın dostları Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu geldi. Pazartesi günü naaşı defnedilecekmiş Hasan Doğan'ın İstanbul'da. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
off ya bu resimleri görünce daha bi garip oldum.. hiç kimsenin arkasından bu kadar üzülmemiştim gerçekten..
Çok iyi tanımam ama gözlemim çok iyi birisi olduğu yönündeydi.Uzun süre sonra adam gibi bir Federasyon başkanımız olmuştu o da maalesef vefat etti.:( Mekanı cennet olsun..
Çok zamansız oldu bu haberi duyunca çok kötü oldum Allah yakınlarına sabır versin
Şu saat oldu hala inanamıyorum.Sanki her an bir haber gelecekmiş gibi bekliyorum.Tv'de son dakika olarak 'Hasan Doğan yaşama döndü'yazısını bekliyorum.Resimlere bakınca ağlamaklı oluyorum.Büyüksün başkanım...!
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır versin Allah.
2002 yılında tanıdım Hasan Abi'yi... Zarif, beyefendi, riyadan uzak, kibirsiz, sade, kendi halinde ve en önemlisi saygılı...
Cihan Kamer'ın referansıyla gitmiştim yanına. Tanışmaktı amacım, sohbet etmekti. Öyle de oldu. Patrondu ama, insanlığını unutmamıştı, burnu havalarda bir kişi değildi.
Görüşmemiz bittiğinde, asansörün kapısına kadar beni yolcu etti.
İnternethaber'de onun da tuzu var, desteğini hiç esirgemedi. Beni her gördüğünde, "Hadi Bey, çok iyi gidiyor site, devam aman dikkat gerileme yok" derdi.
Hasan Abi'm, patronum oldu sonra. Star'ı satın aldı. Hayırlı olsun için aradığımda, ne yalan söyleyeyim çekingendim. Ama Hasan Doğan cehpesinde değişen hiçbir şey yoktu.
Havalara girmemişti benim Hasan Abi! Patronluk yapmadı bana, yine İnternethaber'i övdü:
-Hadi Bey çok iyi gidiyor, devam!
Yazılarımı okuduğunu söyledi, azyazdığımdan şikayet etti:
-Daha fazla yaz!
Futbol Federasyonu'na ziyaretine gittim. Hasan Abi yine aynı Hasan Abi. Kapıda karşıladı, asansörün kapısına kadar uğurladı. Ben ona "Abi" dememe rağmen, "Hadi" demedi hiç, "Hadi Bey" demeye devam etti o zarif adam!
Abant'ta, İnternethaber'in manşetinden öğrendim Hasan Abi'nin ölümünü. Fotoğrafı olmasa, isim benzerliği diyecektim ama, ne yazık ki gördüğüm haber Hasan Abi'ye aitti ve o çok erken yaşta çekip gitmişti.
Yıkıldım!
Yıkıldık!
Gün boyu çok neşeli geçen günümüz zehir oldu. Tadımız, tuzumuz kalmadı. Yarını beklemeden bastık İstanbul'a geldik. Nasıl üzüldüm, nasıl kahroldum anlatamam.
Allahım sen Türkiye'nin Almanya Milli maçında tanıdığı o sevimli adama rahmet eyle, ailesine sabır ver.
Hadi Özışık/Internethaber
Hadi Özışık ne kadarda güzel yazmış be. İçim parçalandı başımız sağolsun. Allah'tan rahmet diliyorum.
Biz başkanımzn en çok bu huyunu sevdik mütevaziliğni
daha fazla tanımamıştık ama: 3büyükler başta olmak üzere kulüpler birliği kendisini çok istemişti.belli ki iyi birisiydi.
zaten yüzüne bakınca anlaşılıo iyi olduğu. efendi,çalışkan bir adamdı.
allah rahmet eylesin,başımız sağolsun. allah ailesine sabır versin
Ben arkadastan telefonda ogrendim, tum gunum guzel giderken bu haber cok moralimi bozdu. Allah herkese uzun omurler versin, Hasan Dogan abimiz zamansiz ayrildi bizden, mekani cennet olsun :(