Barış süper geliyor ya, 3 maçta 2 gol 1 asist!
Takımdaki forvetler ise gerçekten gol kaçırma rekorları kırıyorlar. Bu takıma bir tane bitirici forvet gelse çok iyi olacak bana göre...
Printable View
Barış süper geliyor ya, 3 maçta 2 gol 1 asist!
Takımdaki forvetler ise gerçekten gol kaçırma rekorları kırıyorlar. Bu takıma bir tane bitirici forvet gelse çok iyi olacak bana göre...
Medya'nın çogu skora göre haber yapıyor..Yahu poderborn maçında hemen hemen pafları oynatmısız..Gs ümit vermedi diyorlar..Bu maçta 2.yarı kaleye Fırat savumaya Ahmet falan geçti..İrfan,Erhan ilkonbirde oynadılar..Skibbe suan için arayış içersinde..Kadrodan gönderilkecekleri tesbit ediyor..Bu arada İlkonbirde savunmada sinan ve murat oynadı..Nedense medya kötü oynadı demeye devam diyor..Yahu birinizde Gençler ümit veriyor diye haber yapın:)
İrfan iyiydi.. Nonda iyimserdi.. Ahmet çizgiden top çıkardı.
irfan başaran ve ahmet bu sezona damga vurabilir...
ben en çok barış ve erhan şentürk ü beğendim hazırlık kamplarında lincoln fizik olarak hazır değil ama bu sene doya doya izleyecez gibi bir his var içimde 13 ağustosda ki maçı bekliyorum...
Bugünkü maça daha çok aslarla başlarız heralde öyle düşünüyorum bugünkü maç için beklediğim on bir sadece benim düşüncem bu:
GK-Aykut
DR-Erhan(sağ bek olmadığı için burda oynuyor normalde forvet kendisi bana sağ bek sıkıntısı olduğu için orada oynuorum dedi)
DL-Volkan
DC-Emre A.
DC-Murat Akça
DMC-M.Topal
DMC-Barış
AML-Kewell
AMR-Aydın
AMC-Lincoln
FC-Nonda
Kewell oynamaz muhtemelen. Bi kac gün dinlendirilecekmiş...
Olabilirde hazırlık maçında ha bire Ferdi'de oynatılmaz sanırım Arda oynar heralde....
Bugunkü maçı GSTV verecekmiş acaba o da şifreli mi verecek bir bilgisi olan var mı?
Ma çı d spor veriyor . Ordaki görüntüyüde GS TV aktarıcak ama tabikide şifreli :)
Yani sadece uyduyla izleyemeyeceğiz yine...
off ya hazırlık maçlarını bile izleyemiyoruz.gittik de d-smart'a sattık yayın haklarımızı :D spikerler de bi şeye benzemiyo :D
Ben Ferdi'yi açıkçası fazla beğenmedim.Ortalığı karıştırıcı bir orta saha sadece..Murat Akça,İrfan ve Erhan Şentürk bence umut veriyor.
Erhan'a aldırmayın kendisi forvet onunla konuşuken adam yokluğundan ben sağ bekte oynadım dedi yani bu hazırlık maçları Erhan ŞENTÜK'ü görmemiz açısından normal değil...
G.Saray-Gent: 0-0
Galatasaray, Almanya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Belçika ekibi Gent ile 0-0 berabere kaldı. SG Wattenscheid Stadion ilk yarısı da golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılılar rakibine oranla daha etkili bir futbol sergilese de golü bulamadı. Galatasaray'da Ayhan Akman 75. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Son oynadığı iki hazırlık maçında da berabere kalan Galatasaray, Gent ile de berabere kaldı ve galibiyet özlemini dindiremedi.
AYHAN'A DİREK KIRMIZI KART...
Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Ayhan Akman, karşılaşmanın 75. dakikasında rakibine yaptığı çok sert müdahale sonrasında, hakemden direk kırmızı kartı gördü. Thomson ile omuz omuza mücadeleye giren Ayhan, rakibine arkadan çok sert bir tekme attı ve kırmızı kartı gördü.
Galatasaray'ın ilk 11'i: Aykut, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Ayhan, Ümit Karan, Nonda
GENT SAVUNMASI ÇOK KALABALIK...
Galatasaray bir yabancı oyuncu ile mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Belçika ekibi Gent oyunu daha çok kendi sahasında kabul ederken, ani ataklar ile gol bulmaya çalıştı. Galatasaray, rakibinin üzerine çok adamla giderken, Ayhan ve Ümit Karan ile girdiği iki net pozisyondan yararlanamadı. Sarı-kırmızılı takımın ani gelişen rakip ataklarda az adamla yakalanması gözlerden kaçmadı, bu pozisyonlarda kaleci Aykut başarılı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.
AYHAN KALE YERİNE AUTA GÖNDERDİ...
Galatasaray karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu en net pozisyondan Ayhan ile yararlanamadı. 20. dakikada Ümit Karan'ın sağ kanattan yaptığı ortada tüm savunmayı aşan top, arka direkte boş pozisyondaki Ayhan'ın önüne düştü. Ayhan müsait pozisyonda, yakın mesafeden topu auta gönderdi.
GENT ÜÇE BİR GELDİ...
22. dakikada Gent'in gelişen hızlı atağında, Belçika ekibi üç kişi ile atağa kalktı, Galatasaray savunması yalnızca Volkan Yaman ile yakalandı. Bu üç oyuncu da yavaş hareket edince, gerilerden gelen Mehmet Güven son anda rakibinden önce araya girerek topu kornere gönderdi ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.
İKİNCİ YARININ HAKİMİ G.SARAY...
Galatasaray ikinci yarıya çok baskılı başladı. İki kanattan da etkili gelen sarı-kırmızılılar ikinci yarının ilk beş dakikası içerisinde rakip kalede üç net pozisyona girdi ancak golü bulamadı. Maçın genelinde top daha çok Galatasaraylı oyuncularda kalırken, Gent yalnızca kontra ataktan gol bulmayı düşündü. Galatasaray bir çok yıldız oyuncusundan yoksun olduğu mücadelede kalabalık rakip savunmayı açmayı başaramadı.
SKİBBE'DEN 6 DEĞİŞİKLİK...
Almanya kampında elindeki oyuncuları daha yakından tanımaya çalışan sarı-kırmızılı takımnı teknik direktörü Michael Skibbe, Gent karşısında da bir çok oyuncu değişikline gitti. İlk 45 dakikada değişiklik yapmayan Alman teknik adam ikinci yarıya dört değişiklik ile başladı. Kaleci Aykut'un yerine Orkun, Emre Güngör'ün yerine genç oyuncu Murat, Volkan'ın yerine Hakan Balta ve Nonda'nın da yerine Yaser ikinci yarıda görev yaptı. Galatasaray'da 61. dakikada da Aydın'ın yerine bir başka genç oyuncu Erhan Şentürk oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı takımda 72. dakikada Sabri kenara gelirken, Ferdi Elmas forma şansı buldu.
BARIŞ YİNE FORMDA...
Galatasaray'ın oynadığı üç hazırlık maçında iki gole imza atan Barış Özbek, Gent karşısında da sarı-kırmızılı takımın en başarılı isimlerinin başında geliyordu. Hücumda ve savunmada oldukça etkili olan genç oyuncu, zaman zaman attığı sert şutlar ile de gol aradı.
23.07.2008
Kaynak : Sporx.com
Aaa maç bugündü demi :) GS Tv canlı ve şifresiz olarak vermişmi ?
Maçın özetini izledim.
Ümit karan çok pozisyona giriyor mücadele ediyor ama bitiriciliği kötüleşmiş. Barış özbek çok güzel oynamaya başladı :)
Diğerleri aklıma gelmiyor ama takım güzel ve hızlı oynuyor.
İşte G.Saray'ın kamp raporu
Galatasaray'ı Almanya kampında Lig TV'den Hasan Onar adım adım izledi ve kampı sizler için değerlendirdi. İşte kampın başarılıları, başarısızları, futbolcuların performansları...
Hasan Onar'ın izlenimleri ve Musa Yağız'ın görüntüleriyle G.Saray'ın kamp karnesi
(AYKUT ERÇETİN)
Bir hırslıydı bir hırslıydı... Formayı kimselere kaptırmayacağının mesajını herkese yolladı. Kaleci arayan yönetime "Buffon veya Cech'i alacaksanız tamam, yoksa ben varım" demesi de bundandı. Almanya kampında takımı vasatın üzerine çıkamadı ama kendisi üç yıldızı kaptı.
(ORKUN UŞAK)
Antrenmanlarda çok çalışkandı. Hazırlık maçlarında görev yaptığı anlarda da fazla sırıtmadı, üstüne düşen görevi yaptı. Ancak yönetimin kaleci arayışından o da Aykut gibi etkilenmişti, bu yüzden 2 yıldızdan öte gidemedi.
(VOLKAN YAMAN)
Çalışkanlığı tamam... O yönüne söylenecek bir söz yok. Ancak geçen sezonki ağırlığını aynen koruması dezavantajı oldu... İlk iki maçta sol bek oynadı ne var ki bu şansı kullanamadı. Kondisyon olarak da hazır olmadığı ortadaydı.
(EMRE AŞIK)
Milli takımdaydı, o yüzden takıma geç katıldı. İlerlemiş yaşına rağmen çok koştu, çabaladı. Gent maçında da istekli oynamasına rağmen tatil rehavetini atamamış olmalı ki, bekleneni ortaya koyamadı. Savunmada verdiği açıklar da vardı, iki yıldızda kaldı.
(EMRE GÜNGÖR)
Sakattı, ama beklenenden önce iyileşerek sürpriz yaptı. Kampın ilk günlerinde takımdan ayrı çalıştı, ancak Gent maçında Emre Aşık'la yan yana oynadı. Yine sakatlanması şanssızlığıydı. Sakatlığının ciddi olmadığı açıklandı, ancak zamana ihtiyacı olduğu da ortadaydı.
(HAKAN BALTA)
Yine sol bekin değişmez oyuncusu olacağı anlaşıldı. Kampa geç katılmasına rağmen hırslıydı, arkadaşlarıyla olan açığını kısa sürede kapattı. Lokomotif Sofya maçında çok ama çok iyi oynadı, sezona hazır olduğunu kanıtlarken, 3 yıldızı da aldı.
(MURAT AKÇA)
Daha 18 yaşında... PAF takımdan gelen arkadaşlarıyla birlikte Skibbe'nin gözüne girmek için çok çalıştı, bunu da başardı. Skibbe, kamptan sonra ondan övgüyle bahsetti, verilen şansı iyi kullandığı da böylece kanıtlandı. Aldığı yıldızın fazlalığı da çalışkanlığındandı.
(SABRİ SARIOĞLU)
Uğur'un sakatlığı nedeniyle yine savunmanın sağında alternatifsiz görünüyor. Antrenmanlara neşe kattı, çok da çalışkandı. Maçlarda da çok koştu, canını dişine taktı. Ataklarda iyiydi de; savunması zayıftı yine... Buna rağmen 3 yıldızı almayı başardı.
(AYDIN YILMAZ)
Geçen sezon kiralıktı, kiralık oynadığı dönemde heyecanını ve ürkekliğini atmış; kampta bu anlaşıldı. Hazırlık maçlarında sağ kanatta görev yaptı, hırsıyla ön plana çıktı. Topla çok hızlı, topsuz oyunu sevmediği yine ortadaydı. Almanya kampının sivrilen oyuncularındandı, 3 yıldız hakkıydı.
(MEHMET GÜVEN)
Geçen sezonda olduğu gibi hazırlık maçlarında bolca şans buldu. Çalışkandı, istekliydi, sahanın her yanına yetişmek için gayretliydi. Ancak futbolu geliştiremesi yine dezavantajıydı. Yine de 3 yıldızı aldı, Skibbe'nin ön liberodaki alternatiflerinden oladığını kanıtladı.
(MEHMET TOPAL)
Geçen sezon hem Galatasarayda hem de milli takımda ortaya koyduğu futbolla herkesin alkışını almıştı. Almanya kampınının göze batan futbolcularından biriydi.. Sezona hazır bir görüntü çizdi, on birin vazgeçilmezlerinden biri olacağı şimdiden belli.
(TOBİAS LİNDEROTH)
Tam bir profesyonel... Uzun süren sakatlık döneminden sonra takımına katıldı, Almanya kampının en çalışkanlarındandı. Genç futbolcuların forma giydiği Homberg ve Paderborn maçlarında bir orkestra şefi gibiydi.. Sahada basmadık yer bırakmadı.. Tam kendini göstermeye başlamıştı ki yine sakatlandı. Ama performansıyla ışıl ışıl parladı, 4 yıldızı bileğinin gücüyle aldı.
(AYHAN AKMAN)
Galatasaray'ın en tecrübeli futbolcularından biri ancak son hazırlık maçında gördüğü kırmızı kart ona yakışmadı.. Kampa geç katlıdı. Ancak kampın çalışkan futbolcularındandı.. Hazır göründü..
(HASAN ŞAŞ)
Futbolculuğu kadar genç futboculara yaptığı ağabeylikle de önemli bir görev üstleniyor.. Kampon ilk günlerinde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Takımla çalıştığı dönemlerde her zamanki gibi çok hırslıydı.. Galatasaray'ın en formda futbolcularından biri.. Orta sahada kıyasıya rekabetin içinde o da bu şimdiden belli.
(FERDİ ELMAS)
Büyük ümitlerle transfer edildi Galatasaray'a ama ilk izlenimleri ise pek hiç açıcı değil.. Sürat ve tekniği var ancak mücadeleyi sevmiyor.. Skibbe ona forma şansı verdi.. Ancak ortaya koyduğu futbol tatmin etmedi.. Sol kanatta Kevıl, Hasan Şaş gibi futbolcuların yanında forma giymesi çok zor gibi.
(BARIŞ ÖZBEK)
Galatasaray'ın sezona en hazır futbolcularından biri olarak göze çarptı. Çok formda.. Hazırlık maçlarında sahanın belki de en çok koşan futbolcusuydu. Hırsıyla çalışkanlığının yanı sıra golcülüğünü de gösterdi.. Skibbe'nin gözardı edemeyeceği futboculardan biri..
(HARRY KEWELL)
Galatasaraylılar onu sadece 45 dakika izleyebildi.. Lokomotif Sofya'yla oynanan hazırlık maçında sol kanatta birşeyler yapabilmek için çabaladı.. Ancak takıma uyum sağlaması için biraz daha zamana ihtiyacı var..
(ARDA TURAN)
Genç kızların gözdesi. Futbolculuğuna da diyecek bir şey yok.. Antrenmanlarda da maçta da kalitesini hep gösterdi.. Üzerinde biraz milli takım yorgunluğu olmasına rağmen yine de istekliydi.. Kampın iyilerindendi..
(YASER YILDIZ)
Galatasaray'ın Kartalspordan transferi Forvette sürütiyle Arif Erdem'i andırıyor.. Top tekniği, gol vuruşu hepsi var.. Eksik olan tecrübesi.. Kampın en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu..
(ÜMİT KARAN)
Hakan Şükür'den sonra takımın kaptanı oldu.. Sorumluluğu arttı. Oynadığı maçlarda elinden geleni yaptı çok koştu ancak ikili mücadelelerde kendini yera atma huyundan vazgeçmedi... Geçen sezonki formundan uzak görüntü verdi....
(SHABANI NONDA)
Ümit gibi o da henüz tam hazır görünmedi.. Antrenmanlarda her zamanki gibi sakindi.. Tatil havasından henüz çıkamamış gibiydi.. Görev aldığı maçlarda bekleneni veremedi..
(CASSİO LİNCOLN)
Geçtiğimiz yıl Galatasaray için hayal kırıklığı oldu.. Bu sezon herkes umutlu. Ancak Lincoln yine eskisi gibi.. Antrenmanlarda topla oynamayı çok seviyor.. Ama en küçük müdahelede ayakta kalamıyor.. Rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor, yine bekleneni veremiyor.
ooo 1 ağustos'ta benim Hoffenheim'ımla gs karşılaşacakmış :D sabırsızlıkla bekliyorum o maçı, ilk kez canlı izlicem Hoffenheim'ı :D
Kadro Belli Oldumu Ona Göre Maçı İzlemeye Gideceğim??
Galatasaray golü attı. DK 10 Emre AŞIK :)
İLK 11'LER:
GALATASARAY: Aykut Erçetin, Fernando Meira, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Emre Aşık, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Ümit Karan.
1899 HOFFENHEIM: Daniel Haas, Andreas Beck, Marvin Compper, Demba Ba, Selim Teber, Tobias Weis, Gustavo Dias, Copado, Per Nilsson, Ibertsberger, Marques.
Barış Özbek mükemmel yine , deli oynuyo :D
Barış bu sezon da iyi iş yapacak zaten. Keşke bizim milli takımı seçse. Ama kafaya koymuş o Almanya'yı.
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...83648&vid=2587
GOlu izlemek isteyenler bakabilir
haydi Hoffenheim :D
benim takımın forma reklamı değişmiş, bide Andreas Beck'i almışlar :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barış Özbek hakikaten çok iyi oynuyor...ne yaptı öyle neredeyse atıyordu :D
Aydın 3 adamı calımladı karsı karsıya kacırdı, Barış da ona benzer bi pozisyonda kacırdı. Emre Aşık da defansta cok istekli, önemli bir kac müdaheleler yaptı.
güzel atmış golü :)
Hiç degaj yapmadık şimdiye kadar
Sürekli Meira üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz.Bence çok önemli bi gelişme bu..Meira müthiş top kontrolüne sahip. Bilerek nereye pas atacağını çok iyi biliyor
Yönetim barış ile kontrat uzatmak için zaten harekete geçmiş..Löw milli takıma alacakmış..