Spiker "Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu" dedide ondan sordum. Bizimkisi Galatasaray Ali Sami Yen diye geçmiyor :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kavga çıkar az sonra :n:
Printable View
Naldo frikikten atti ...
Gerci kalecinin hatasi büyük, ama o topu tutmak kolay degildi. =)
Gol Naldo frikikten atti kalecinin hatasi buyuktu ..
Kalecinin hatasından 1-1 oldu :)
Harika degil yahu kalecinin cok rahat celebilecegi toptu. Tutmaya kalkınca aldı içeri. Werder top oynamadan gol attı; ama böyle bitmez bu mac. Shaktar top oynayan takım.
Kaleci Kova Ya :D Shaktara Yazık Oldu...
Ya kim nederse desin, bizim takımlarımızın şuanlardan hiçbir eksiği yok... Valla gördükçe içim kan ağlıyor...
Bakalım oynayan mı kazanacak oynamıyan mı, kalecinin hatası skoru eşitledi...
Shaktar çok iyi oynuyor.. Alır bi aksilik olmazsa kupayı.
Kaleci yumruklamak yerine tutmaya calısınca yedi . böyle hatalar finalde olmamalı
Shaktar top oynuyor ama Bremen oynamadanda kazanırsa şaşırmamak lazım sonucta Almanların kazandıgı bir oyun bu :)
Frikik olduğunda Rıdvan Dilmen edasıyla gol olur dedim, Naldo vurdu kaleci yediği golün farkına 1-2 dakika sonra vardı. Büyük hatası vardı. Shakthar kontraya müthiş çıkıyor. Özellikle Bremen'in sol kanadı Srna - İlsinho otobana çevirdi. Bremen'den daha iyi futbol bekliyordum, şaşırdım. Bremen kazanırsa duran toplardan atacağı gollerle kazanır aksi halde bu futbolla çok zor.
90 dk Sonucu Maç 1-1 Bitti. Umarım Kupayı penaltılar belirler Ama Şakter Çok etkili
Gol Jadson ..
Shaktar kupayı hak ediyorum, umarım Bremen kazanmaz...
son 10 dk 2-1 shakhtar önde...
Helal olsun Shaktar, başından beri hakkediyolardu Bu kupayı.
Helal olsun Luce, Helal olsun Shaktar. 5 yıllık calışmanın ürünü bu takım. Lucescu gercekten cok büyük hoca. Bizde O'nun gibi bir hocayı kacırdıgımıza yanalım.
Tebrikler Shaktar ve Luce'ye hak ettiler ve kazandilar kupayi ..
Shaktar Donetsk kupayı haketti ne olursa olsun. O pas trafiğini izlemek zevkliydi.
Sahanın yıldızı Srna'ydı. Herhalde şimdi bir maç daha olsa oynar. İlsinho'yla birlikte özellikle ilk yarı Bremen'in solu dağıttılar. İkinci yarı İlsinho'nun oyundan düşmesiyle Srna tek başına sağ kanadı hem savundu hem hücuma katıldı. Özellikle Liverpool için çok iyi transfer olabilir. Bremen'in sadece duran toptan atabileceği belliydi, doğru düzgün organize atakları yok. Nitekim ilk golde çok büyük hatası olan Shakhtar kalecisi Mesut'un kullandığı ve Bremenli bir oyuncunun kafayla kaleye yolladığı topu muhteşem çıkardı. O gol girseydi Bremen muhtemelen bu maçı vermezdi. Shakhtar döktüğü paraların ve verdikleri emeğin karşılığını aldı.
Tribünler çok güzeldi. Bir ara Shakhtar gol gol gol sesleri, bir ara Fenerbahçe'm benim sesleri, Türkiye sesleri baya güzeldi. Stattaki düzenlemelerde çok güzel olmuştu. Ülkemizin tanımı için çok güzel reklam oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Srna için FM'de profili abartı görüşü hakimdi.
Dani Alves'ten çok daha iyi oyuncu bence :)
Rakibinin büyük eksiklerinden son derece güzel bi sekılde faydalandı.Shakhtar kupayı alan taraf oldu.Çok iyi oynadılar...
Luiz Adriano güzel bi gol attı.Bi kac dakıka sonra kolu kırıldı sandım o kötü durumu yasamıs biri olarak söyleyim o cüsse sayesinde kurtuldu yani kollarının güclü olması nedeniyle yoksa çok kötü bir sekılde kolu kırılırdı.Allah korudu...
Luce,Werder'i iyi çözmüs araya atılan toplar,kanatlardan bindirmelerle rakibini çökertti...Schaff ise hiç bir yanıt veremedi Kurt Hoca'ya...
Srna,Luiz Adriano,Willian,Jadson,Kucher çok iyi oynadı...
Shaktar'i tebrik ederim. Luce ile senelerin vermis oldugu bir birikim ile oynayip kaandilar. Mac o kadar zevkli gecmesede Shaktar'in kazanmasi mutlu etti beni.
Dün akşam Srna yı izLeyince bin kere o FM de ki profiL sana heLaL oLsun dedim. Müthiş oynadı. Birazda içim burkuLdu. İki takımdan biri Luce yi kaçırmasaydı şimdi bizde seviniyor oLabiLirdik. Ama napaLım.
Shaktar sonuna kadar haketti.
Shakhtarı izlemek çok keyifliydi ilerde bu kadar rahat pas yapabimeleri gerçekten göze hoş geliyor, Lucescu'ya çeribaşı diyenler, kötü futbol oynatmakla eleştirenler elde imkan olunca nasıl futbol oynattığını görmüştür umarım. Şimdi yok GS alacak FB anlaşacak diyenler ne diyecek bakalım? Gerçekten ilerde bu kadar güzel pas yapan ve bu kadar hızlı çıkan bir takım kupayı sonuna kadar haketmiştir.
Helal Olsun Shakhtara Kesinlikle Hakettiler Çok İyi Oynadılar Kazanmak İsteyen Shakhtardı
Brezilyalılar İnanılmazdı Spikerin Dediği Gibi Ezbere Oynuyorlar
Srna Mükemmeldi Herşeyi Yaptı Herşeyi Komple Bir Oyuncu FMde O Profili Kesinlikle Hakediyor
Tebrikler Shakhtar Tebrikler Lucescu
Shaktar özellikle ilk yarıdaki futboluyla hak etti kupayı ... Lucescu yine farkını belli etti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d3ir-XxviTA[/youtube]
Hakeden kazndı kupayı tebrikler shakhtar