Sizde ettiğiniz küfürleri ört pas etmek için bahanelere sığınmayın.Biz keyfimizdenmi küfür ediyoruz kaç senedir?İlla ki kışkartmalar olacaktır.Önemli olan buna aldırmamak.Küfür kolay olan yol.Quote:
Originally Posted by imperius
Printable View
Sizde ettiğiniz küfürleri ört pas etmek için bahanelere sığınmayın.Biz keyfimizdenmi küfür ediyoruz kaç senedir?İlla ki kışkartmalar olacaktır.Önemli olan buna aldırmamak.Küfür kolay olan yol.Quote:
Ne gibi kışkırtma :?:Biraz açık konuşurmusun..Tuncay'ın yaptığı ne peki onu da açıklarmısın..Quote:
Yenilgimizi tabii ki de ört pas etmeye çalışmıyorum her maçta küfür olur ama sizin başkanınız küfür olmıcak burada küfür yok diyorsa ve bu bizim futbolculara ana avrat olarak geri geliyorsa kusura bakma da siz susun biz konuşalım..
bız de hemen yanınızda olcaz 1100 kısı gorusmek uzere...bu arada arada sırada kadıkoy e de gelın arkadaslar mısafırımız olun . . .
Hakkinizi vermiyor degiliz.Hatta mesajlarda sizin sayilmayan golünüzün gol olduugunu bile savunuyoruz.Burada asil önemli olan Büyük FenerBahce Taraftari diye böbürlenen asla kufur etmeyiz diye kendilerini farkli kilmaya, turkiyeden soyutlamaya calisan taraftar grubunun ;Aslinda hic bir farki olmadigini anlamamiz ve buna Tepkimiz.Bir daha biz farkliyiz biz en iyiyiz lafini bir fenerli taraftarddan duyarsam aci aci gülecegim(hem de farkli bir organ secimiyle)Quote:
her hangı bır macta fener e kufur ederken kıskırtma nerde oluyo sorması ayıp!!fenerbahce taraftarından baska kım alkıslardı 3-4 yenıldıgı ozellıkle kalecısız bı takıma yenıldıgınde rakıbını alkıslayan!!bırakın artık ya bu fenerbahce dusmanlıgını..Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Hangi taraftar dövdü kendi milli kalecisini?Quote:
Quote:
Originally Posted by nart_susruko
nolcağı varmı hakem desteğiyle fenerbahçe
Tam ben yazacaktım...Quote:
Originally Posted by PhotoGrapher
o zaman ben devam ediyim..
Hangi taraftar anneler kutaldır diyip ondan sonraki hafta ana bacı dümdüz gitti..
Hangi taraftar bir kimsenin babası ile bu kadar dalga geçti(kapıcılık kutsaldır o zaman)
Hangi taraftara bu kadar kim düşman,neden düşman ...neden Fener taraftarı hariç hiç kimse Feneri sevmiyor..Bunları ayna karşısında kendinize sorun bence ;)
senın begenmedıgın taraftar en kotu zamanında 6. ıken bıle gelıp stadı en az 20000 kısı dolduruyordu,,senın begenmedıgın taraftar senın stadının kapasıtesı kadar hatta daha fazla(23000)kombıne aldı,senın begenmedıgın taraftar 2-3 yıllık kombıne parasını pesın verıp trıbun yapımına destek oldu,,senın begenmedıgın taraftar her yıl 15 mılyon dolarlık fb urunu alıp takımına destek oluyo,,daha sayıyım ıstersen..Quote:
Senin beğendiğin taraftar bir önceki mesajlarımı neden yaptı..Quote:
Bu arada İnönü 3200 kişi.....
Ya Yeter Be Şuraya Futbol Adina 2 Laf Edİm Dİe Geldİm Yİne TartiŞma Var Ve Konu Futbol Dİİl :mad: :mad: :mad: :mad:
bjk lı kardeslerım sıze soyleyım belkı bılmezsınız ama alpay bjk de ıken takım kotu gıderken bı mac oncesı tum takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dedı,,yıl tam hatırlamıorum ama 96-97 falandı,,
say, say da bari kendini tatmin et.Karsinizda cocuk yok böyle basit seylerle kendinizi avutmayin...Quote:
1-)Ben G.S. 'liyim ama her zaman haklının yanında olmaya çalışmışımdır
2-)verdiğim soruların cevabını foruma veya ö.m. ile bana ulaştırırmısın :?:
3-)Neron haklısın ama yenilgimizde bile tebik ettiğimiz takımın seyircisi gelmiş burda bize böle söleyemez..
ya beyler yendık mı YENDIK,,DAHA UZATMAYIN VE AGLAMAYIN YA..gs ıyı oynadı dıyoruz kacan gollerı vardı yazık oldu gs ye ama unutmayın fenerbahce en kotu zamanında bıle gs yı cok rahat yendı..
abi hasan şaş tam oscarlık, bide gs den bizim kırılan koltukların parasını temin etmemiz lazım
Daha sonrada yaptık onu.Ama en azından dövmedik.Futbolcuları soyunma odasına hapsetmedik.Sadece yağmur,çamur demeden maça gelen,gözünden yaş akana kadar bağıran,90 dakika susmayan taraftar futbolcunun mücadele etmediğini,maçları sallamadığını görünce bunu yaptı.Dediğim gibi yakın zamanda bir daha yaptık ama hak edene yaptık ve kimseyi ne dövdük ne esir ettik sadece tepkimizi dile getirdik.
Beşiktaş taraftarı yenilsede mücadele eden oyuncu istiyor.Ama en falza onları uyarıyor.Üzerine saldırmıyor...
Quote:
1-)Caps Lock acik birakarak yazi yazma bu forum kurallarinda bagirma anlamina gelir ,adabini bil.
2-)En basta böyle bir yorumla girseydin zaten bu tür tartismalar yasanmazdi...
Ağlayan kim :?:Çok mu rahat yendiniz:?:Quote:
evet Aziz yıldırım da oscar ödülü alması lazım..Quote:
Originally Posted by navras
Kırılan koltukların parasını veremeyiz paramız yok üzgünüz ama bu yoksulluk ile birinciyiz..
rıza pankartını acan 5-10 kısı bunu tum stada mal edemezsın!!Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
cok da uzgunuz bızı kımse sevmıyo dıye ah vah cekıyoruz her zaman bızı sevmıyolar dıye...ne olur sevın bızı ya !!!
bırader sus ıstersen adabı sana mı sorcam!!Quote:
yaa sen ne diyosun imperius burası o maçı tartışma topic i sen ne deediğinin farkındamısın daha uzatmayın diyosun uzatmassak bu konu kapanır ki zaten üstüne üstlük ağlamayın diyosun burda ağlayan yok tamamı burası bu maçı tartışma topici
yendık ya sen ona bak..Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Quote:
Niye kendinizi bu ülkenin topraklarindan soyutlamaya calisiyorsunuz.Bu ülkede yasiyorsan herkesle her türlü saygi sevgi cercevesinde yasamaliyiz.''Beni sevmesinler ben zaten yemisim olayi'' gibi fikir teatrileri sadece ananizin liginde ise yarar....
Tartışmanızı futbolun içine çekmeniz konusunda uyarıyorum!
Bu şekilde tartışılırsa konuyu kapatırım..
Avrupa'da Alex'in golünü vermeyen hakemin hakemlik kariyeri anında biterdi!
Büyük rezalettir..
5.sayfada kı yazdıgım yazıyı okuyun sora laf soyleyın macın hakkı gs nın dıyen kımmıs bakalım!!
Tamam beyler forum kirlilği baya bir yaptık herkes artık neyin ne olduğunu görmüüştür..Kendi adıma fanatizm içeren terbiyes,zce bir mesaj yazdıysam özürlerimi buradan iletmek istiyorum
Ben senin biraderin degilim!...Quote:
Evet gerekirse soracaksin 2 senedir bu forumdayim buaradaki ahlak va adabi senden daha iyi bilirim!...
Quote:
Originally Posted by ABOOO
Evet biterdi bence de foul yok ama sende şunu kabul et daha doğrusu sadeec sen değil kabul etmeyenler..Maç Fener'in hakkımıydı:?: