Tr'ye gelen en kötü t.d lerden birisi. Takım maçı kazanırsa büyük ihtimal taraftar desteğiyle kazanır.2 gol yedik 5 atmak lazım
Nonda'nın golü çok iyi oldu takım ateşlendi..
İlk yarı bitmeden 2-2 olursa 5-2 de olur merak etmeyin. :)
Maçı redyo veriyomu
Bu hazirlik maclarındada böyLeydi hiç bi oyun anlayışı bi mantalite yok basit bi teknik diröktör.
arkadaşım ole degil o sistem deplasman golune bakmak için atılan gollerin eşit olması lazım yanı diyelim burdaki maç 4-2 ordaki maç 0-0 bitti biz atıyoz turu ama atılan goller eşit olur yani burdaki maç 22 ordaki maç 11 ozaman onlar çıkar daha herşey bitmesi ama 2 gol bizim için dez avataj
Radyospor'dan dinleyebilirsiniz.
İlk yarı bitmeden 2-2 yi bulursak bu macı alırız, 2-1 biterse ilk yarı işimiz zor olur. Stadda taraftar susmuyor, hakemin düdüğü duyulmuyor. sag bek de emre tercihi cok cok kötü bir tercih.
5 gol atarsak turu geçme şansı yakalarız dedim.3-2 yensende bişey olmaz.
Yalnız spiker hakeme saymaya başlamış işler cidden iyi gitmiyor demek ki. :)
Lincoln'ün %100'lük penaltısı verilmemiş spikere göre Hasan Şaş ve Nicolita sarı kart gördüler...
Mehmet topal çok yanlız kalıyor..İki Emre'de oyundan cıkması lazım..Ayhan ve Barış'ın oyuna girmesi lazım..Rakip takım çok faul yapıyor..Hakemde bunlara göz yumuyor..Vermedigi penaltıda var..Hakem bence hızımı kesiyor..Şimidilik durum böyle..Ama kesinlikle Ayhan Ve barış girmesi lazım..Meirayı'da stopere çekmek lazım..
Lincoln un pozisyonu penaltıydı vermedi hakem. Onu gec ortasahada pas yapamıyoruz. Adamlar 3 pasda geciyorlar biz 1. pasda kaptırıyoruz. Sag bek de Emre nasıl denenirr böyle bir macta anlamak güç. Burdan cevirmemiz cok zor. 2. yarının baslarında gol bulursak cok iyi olur aksi takdirde işimiz aşırı zor olur.
Böyle kötü bir kadroyu ilk defa görüyorum..Top yapamıyoruz.Bu hakemi Allah bildiği gibi yapsın bu kadar da taraf olunduğu gösterilmez ki yuh diyorum.
Yaser yedek mi bilmiyorum ama Yaseri alıp çift forvet oynamak lazım benim fikrime göre böyle daha iyi olur Nonda'nın yükü hafifler
tempoyu buldugumuz anda ilk yarı bitti ikinci yarıda bozulmamamız lazım..
Servet Emre Günöör Meira Hakan Balyta Emre aşık nasıl bir sistem acaba
böyle hakem görmedim ya .Ali aydın yönetse daha iyi yönetir :mad: adam bide sadece 3dk uzatma verdi :mad:İkinci yarı alıcaz maçı :mad:
Barış Özbek oyunda Mehmet Topal yok...
Emre - Servet - Emre A. - Hakan
------- Topal - Meira --------
Goooooooooooooollll Nonda!!
Nonda show devam ediyor
noda nonda nodaaa !:)
Nonda coştu . Calım falan atmaya basladı :D Allah'ım yardım et kazanalım su macı.
Haydi aslanlarım ya! Alacağız bu maçı, alacağız!