En azından Kezman ağladı. Manisa deplasmanında "Help, Help" diye bağırıyordu. :) Çektiği şut kalecinin eline çarpıp kaçması tamamen şansdır. Bu kadar olmaz. :D
Güiza İnşallah bize Kezman'ı aratmaz.
Villareal'den oyuncu aldık. Josico geldi. :)
Evet.Josico nasıl bir oyuncu?Aurelio'nun yerini doldurmak için alındıysa acaba doldurabilirmi?
Beklediğim gibi geçti maç, maçta 4-5 gol atamamış olmamız tamamen Partizan'ın şansı. Rahat maç oldu, rakibin zaten bizimle kıyaslanacak yanı yoktu bu nedenle de bu sonuç doğal. Tebrikler Fenerbahçe.
Semih orta saha değil de daha ileride olunca daha faydalı olduğunu gördük. Bu şekilde ligde oynarsak gol atmakta sıkıntı çekmeyiz. Kaderimizde Önder'i orta saha oynarken de görmek varmış.:p
Alex bu sezon daha farklı gerçekten. Bugün takımı çok iyi yönetti, hani koşmuyor deniyor ya koşarsa nasıl oynayabileceğini bize gösterdi. Uzun vadede de inşallah bu formunu sürdürür.
Defans önde kurulduğunda sıkıntı çekiyoruz. Edu da oynasa Yasin de oynasa bu değişmiyor. Rakip bizi pek zorlamadığından Yasin de sırıtmadı. Rakip yine fazla zorlamadığından Maldonado da Fenerbahçe'deki en iyi oyununu oynadı ama bu takıma hala yetersiz.
Aragones şimdi Senna'yı istedik ama olmadı dedi, Josico ile ise iyi bir oyuncu eğer gelecekse yetenekli bir oyuncu faydalı olur dedi. Ama gelecekse lafı benim garibime gitti açıkçası.;)
Bence Cok gereksiz bir transfer olur, neyse maça dönelim transferi diğer topicde konuşuruz. Maçtan süper bir resim..
http://img177.imageshack.us/img177/9...6169516ge0.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/9...4106b59cf3.jpg
Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın ama sen eger Partizan deplasmanına gidemiyorsan istediğin kadar pankart hazırla...:) adamlar taraftar anlamında 1-0 önde başladı eşleşmeye..neyse zaten pek bi önemi kalmadı artık..Gruplara da 3.torbadan katılmak üzere Fenerbahçe .. Gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirmek en büyük hedef olmalı..
Üçüncü torbadan gruplara katılmamız kesinleşti..
Josico'nun transfer gerçekten de iyi olmadı, umarım beni yanıltır. Neyse maça dönersek eğer :
Fenerbahçe iki şekildeydi bu maçta benim gözümde :
1. Yarıdaki Fenerbahçe
2. Yarıdaki Fenerbahçe.
---
1. Yarıdaki Fenerbahçe : Avrupa kupalarında geçen sezonki karşılaşmalarından görmeye alışık olduğumuz Fenerbahçeydi. Sağ kanat harici ( Gökhan-Kazim ) her şey tabir-i caizse tıkırındaydı. Merak ettiğim şey kanatlardaki hiçbir oyuncu çizgiye inerek orta yapmadı. Tüm kanat oyuncuları ortaçizgiyi geçti 2 top sürdü içeri ortaladı. Çizgiye inebilselerdi sonuç daha farklı olabilir, üstelik 2 kanadımızdaki oyuncularda çizgiye inebilecek yetenekteydi. Neyse 1. Yarı % 65'e % 35 topla oynama yüzdemiz vardı gerçekten de çok iyiydik. Maldonado bu yarıda 2. yarıdan daha iyi oynadı. Hücum'a bile zaman zaman kalktığını gördük. Neden 2. bir Deivid vakası yaşanmasın ki ? Bence bizim açımızdan çok güzel olur ya da gelecek Defansif Orta Saha'nın alternatifi olur Maldonano.
2. Yarıdaki Fenerbahçe : Ilk yarıdaki Fenerbahçe'den eser yoktu. Partizan atakları üstüste geliyordu ve Tosic'in frikikten sol ayağıyla vurduğu güzel şut gol oldu. Diarra, Tosic ve Moreira Fenerbahçe savunmasını gerçekten de çok zorladı. Özellikle Moreira verdiği derinlemesine paslarla, ceza sahasına koşularla, uzaktan şutlarıyla çok iyi bir oyuncu olduğunu farkettirdi. Bence bu oyuncu TSL'de çok iş yapar, umarım TSL'den bir takım görür.
---
GS'de keşke çıksaydı da çifte kutlasaydık ŞL'i. GS'nin çıkamamasına bir açıdan üzülüyorum ülke puanı açısından diğer bir yandansa Fenerbahçemizin 10 milyon Euro ayakbastı parasını almasına seviniyorum. Güiza'nın parasını da böylece çıkarmış olduk.
2006-2007 Sezonu:
Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0
Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2
Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1
Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0
Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2
Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3
2007-2008 Sezonu:
Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0
Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0
Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0
Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1
Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2
Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1
2008-2009 Sezonu:
Fenerbahçe-MTK Budapeşte......: 2 - 0
Fenerbahçe-FK Partizan........: 2 - 1
Atletico 4 Schalke 0
Olympiakos 1 Anorthosis 0
Maçlar bitti. 3. torbadayız.
Gruplara kaldık hadi hayırlısı, bu seneki performansımız nasıl olur muamma. Sanki bir kopukluk var takımda Aurelio çok önemliydi ya da taktik anlayışta bir sorun var uygulamada. Önümüzdeki maçlarda inşallah daha güzel bir tablo ile daha güven veren bir takım hüviyetine kavuşur Fenerbahçemiz.
Genel olarak baktığımızda özellikle ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduk ancak basit pas hataları fazlaydı bu da yapılacak bir ön libero transferiyle giderilebilir diyeceğim ama Josico alınmış bile galiba.33 yaşında olması beni düşündürüyor ama ön liberoda da tecrübenin önemi daha fazladır.Son 15 dakika ecel terleri döksem de özellikle 1.devredeki futbolumuzu beğendim ben.2-0 'dan sonra oldukça basit pas hataları yapıp topu ayağımızda tutamadık.Bu sorunu da giderirsek daha iyi olur.Ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'ndeyiz mutluyuz,gururluyuz :)
Beğenmediğimiz Maldonado'ya yedek almışız hayırlı olsun :mad:
Neyse ben maça geleyim yine maçtaydım açıkcası taraftar vasattı yine şahsen ben hiç maçın havasına giremedim. Hatta sıkılıp sürekli resim falan filan çektim. Kanatlarımız hiç işlemiyor uğur boral bir rezaletti bugün Kazım ondan biraz daha hareketliydi ama üretkenlik bakımından o da 0 sıfır çekti.
Alex diyorum başka bir şey demiyorum top onun ayağına değmeden ileriye çıkamıyoruz partizan eğer ona markaj uygulasalardı işimiz çok daha zor olurdu. Burda çıplak gözle izleyince daha iyi anladım partizan çok sıradan bir takım yani hafta sonu oynadığımız Antep ile eşleşseler antep çok rahat geçerdi.
İkinci bir ara sürekli Güiza'yı izledim hatta kameraya bile çektim topsuz oyunda sürekli hareket halinde sürekli defansı bir sağa bir sola taşıyor boş alanlar yaratıyor ama o boş alanlara girecek bir Deivid yok malesef.
Carlos sürekli ofsaytı bozuyor orta alan çok boş kalıyor Maldonado geçen seneden oldukça iyi olmasına rağmen yinede tam istenileni veremiyor çünkü yalnız kalıyor.Deivid ve Vederson iyileşsin o zaman göreceğim Kazım ve Uğur'u nasıl oynayacaklar.
arkadaşlar 3. torbadan katılıyoruz ama atleticonun elemesiyle 2. torbaya juventus çıktı 4. torbaya atletico geldi. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. 4. torbadan shaktar, fiorentina veya atleticoyu çekmessek iyi olur.
maça gelince iyiydik ama yine de ön libero sorunumuz sırıttı. deniz geçen sene bu zamanlardaki deniz olursa bu problem ortadan kalkabilir yoksa takım çok zorlanacak. kanatlar bence çok iyiydi. uğur ve kazım antepteki gibi hiç değildi. 2. yarının başında da çok iyiydik ama saçma sapan goller kaçırdık. 2. golden sonra biraz daha kötü oynamaya başladık. önderin girmesiyle takım iyice defansa çekildi gerçekten kötü oynamaya başladık. yasin iyiydi gerçekten defansta problem yok gibi ama ön libero olmadıkça ne kadar iyi olursan ol açıklar verirsin. maç daha farklı olabilirdi. önemli maçlarda bu kadar cömert olmamalıyız. volkan çok iyi gerçekten. eleştirenleri anlamıyorum. ama frikik golü gerçekten kötüydü. çok iyi oynadığı bir maçı son anda eksi puanla kapattı. ama alex gibi bir futbolcumuz olduğu için gerçekten gururluyum. biraz ortasaha ortada oynamak da yaramış defansa bile yardıma geldi arada. güiza da gerçekten fenerbahçeye çok yararlı olacak bunu bugün belli etti. kezmanla karşılaştırmayın bence gerçekten ayıp etmiş olursunuz. iyi bir ön libero gelirse bir problemimiz kalmayacaktır bence. ama bu josico olmamalı. josico gelirse bunu kesin aragones önermiştir. josico villarealin kaptanı ve transfermarkt a göre 1 milyon euro değeri var. yani kaliteli bir oyuncuya benzemiyor. bakalım gelecek ne gösterecek.
ayrıca deivid iyileşirse onun fırsatçılığı bizim daha rahat gol bulmamıza yardımcı olacaktır. ve bence tam aragonesin adamı.
Bence bu maçta Maldonado ömrünün en iyi futbolunu oynadı.
Güiza topu iyi indiriyor. Bu günkü maçta her topu ayağına indirdi. Topu olumlu kullandı. Uğur'a verdiği pas ve Uğur'un güzel ortası Semih'e golü getirmesinde de payı oldu. Güiza gol atmasada topu tutabiliyor ve buda ileride çoğalmamız için vakit kazandırıyor.Quote:
Originally Posted by Jesus_Fb
Fenerbahçemiz 3. torbada
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Partizan'ı mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne kalmaya hak kazanan Fenerbahçemiz Olympiacos ve Schalke'nin elenmesiyle grup kuralarında 3. torbaya yükseldi.
Partizan'ı 2-2 ve 2-1'lik sonuçlarla saf dışı bırakan takımımız, Olympiacos'un Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Anorthosis'e, Alman temsilcisi Schalke'nin de İspanyol Atletico Madrid'e elenmesiyle 3. torbaya yükseldi.
Tebrikler Kanarya...3.Torbadan Katılmakta Ayrı bir Haz...
Maldonado bu futbolun aynısını antep maçında da oynadı arkadaşlar
3. torbada olmamız iyi olmuş en azından grupta sonuncu olmayız