2.Haftada tökezledik kötü oldu.İnşAllah düzeliriz.Böyle günleri hatırlamak bile istemiyorum
Printable View
2.Haftada tökezledik kötü oldu.İnşAllah düzeliriz.Böyle günleri hatırlamak bile istemiyorum
De sanctis yerine kaLede bu gün Aykut oLsaydı GaLatasaray maçı kaybetmişti. Skibbe bir doğru hamLe yaptı ama yinede takımın puan kaybetmesine engeL oLamadı.
Maç bitti..
Kayserispor defansı ile maçı kazandı. Çok iyi müdahaleler yaptılar. Kritik anda topu kestiler. Maçın hakkı bu skordu ve öyle bitti.
ligin en zor deplasmanından 1 puan almak kötü değil. Kewell sahanın en iyisiymiş yine.1 puan bence kötü değil. Diğer rakiplerimizin de puan kaybetme ihtimali en yüksek mac... dediğim gibi yenilmedik. 0-2 .
iki tespitim var :
1.si bu tip maçlarda skibbe çift forvete dönmezse başımız daha çok ağrır.
2.si bazı kaleciler vardır takım batırır , bazı kaleciler vardır maç kurtarır . ;)
Baros nasıldı arkadaşlar? İzleyemedim girdiği kısımları.
takim daha tam oturmadi ki normal bir durum. Skibbe vs kimseye suc bulmamak lazim. Kayseri cok sert oynuyor ve teknik oyunculari yildiriyor. Hakem biraz daha pozisyonlara mudahale edip kayserililere kart gosterse takim daha rahat oynardi. kewell ve sanctis superdi servet kendine cok guveniyor ama bu hata yapmasina sebebiyet veriyor
Hocamız hakkında şimdiye dek tek kelime laf söylemedim..Artık buraya kadar;),Bu kadar kötü takım mı yönetilir?,Takıma etkisi olmayan, oyuna adam sokamayan, oyuncuları konstantre edemeyen vasıfsız bir teknik direktör...Son olarak Bu korkaklıkla hiçbiryere varamayız..
Gelelim Ümit Karan'a Bundan sonra biraz zor forma sansı bulur gibime geliyor..Hoca Aydın'a nasıl sabretti merak ediyorum...Yahu lincoln soksana,Aydın'da nedense bir panik vardı..Arda çırpınıyor aydın ise izliyor..Be aydın kaçsana top istesene;)
Sahanın en iyisi Kewell'di..Sanctis ise formayı baan göre kaptı..Kalede çok dikkatli..
Servet gözünü sevim,Topla çok oynama;)..Acil sag bek sart..Linderoth'a yazık
Özümüze Yani 4-4-2'ye dönmemiz lazım....Cevat güler çıkın oynayın dese daha iyii olurdu..Hoca sistem'i degiştirmesi sart:)
takımın en zayıf halkası skibbe. böyle bi takım kuruyosun emanet ettiğin hoca yanlış. geldiği andan beri ısınmadım hala öyleyim.
Skibbe her zamanki gibiydi.Tek forvet nereye kadar gidicek acaba ? 4-1-2-1-2 oynamalıyız ve herkes mevkiisinde oynamalı yoksa Skibbe bu sene sonu yolcu.
Skibbe oyundan memnunmuş...
Skibbe, hiçbir risk almadı. Maçı başlattığı şekilde bitirdi. Baros'u alarken defansdan veya ortasahadan çıkaracaksın Ümit'in yanına koyacaksın. Oturduğu yerden izledi ve memnun kaldı.
kayseri hiç pozisyon yakalayamıyorken bile çift forvete dönemiyorsan - ki hiç birşey yapmayan aydın var çıkabilecek - ne zaman döneceksin anlamadım . ümit ne yapabilir 5-6 defansın arasında ? zaten kayseri 7-8 kişi defans yaptı . tek forvet oynadın geçen maçlarda çünkü nonda vardı ama her maçta her oyuncuyla olmaz tek forvet .skibbenin bunu gormesi lazımdı
Arda ya yapılan penaltı verilmemiş hakemlere bak yahu
Milli takımada cagrılmış..Quote:
İTALYA MİLLİ TAKIMI KADROSUNDA BİR GALATASARAYLI!..
Galatasaray'ın yeni transferi kaleci Morgan De Santcis, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi tarafından Gürcistan ve Kıbrıs Rum Kesimi maçları aday kadrosuna çağırıldı
Sanctis'in kurtarışı Tafo'nun UEFA finalinde henry'nin kafa sutunun ayak versiyonuymuş. Çok kritik bi toptu. Arda, Kewell iyilerdendi. Linderoth dr de yine sırıtmadı. İlk yarıda Ks etkiliymiş; 2. devre biz kısmen daha iyiydik. Baros oyuna alınırken Ümit i cıkarmak hataydı; çünkü o dakikalarda etkiliydik, ks kalesine yükleniyorduk, Aydın ı çıkarmalıydı 2 fc ye dönmeliydi.Bunu tercih etmedi. Zorlu bir deplasmandı. Beraberlik muhtemel sonuctu ve 0 bitti...
Morgan ın çıkardığı top her babayiğitin harcı bir kurtarış değiL. Doğru.
Maçın en net pozisyonunda Kaleci De Sanctis ve M.Topal golü engellediler.Bundan başka öyle ahım şahım bir pozisyon yoktu.Belki o gol olsa çok değişik sonuçlar çıkabilirdi bu maçta.Galatasaray maçı çevirebilir yada Kayseri galibiyeti ile bitebilirdi.Tolunay hoca kupa maçından ders alarak mı böyle bir dizilişle çıktı bilemem ama bu sefer ortasahayı kalabalık tutarak Galatasaray'ı etkisiz hale getirdi.Bugün Arda ve Aydın'ın kötü oynamalarıda etkiledi Galatasaray'ı.Özellikle Arda'nın performansı önemli Galatasaray için.Kewell iyi gözüktü.Şimdiye kadarki oyunuyla bu sene Galatasaray'a çok faydalı olacağını gösterdi.Yeni transfer Baros'unda yapabileceği çok fazla bir şey yoktu aslında.Kayseri son zamanlarda ilk defa Galatasaray'dan puan aldı bu arada.Galatasaray içinse henüz hazır değilken Kayseri gibi bir deplasmandan 1 puan almış olmak çokta kötü sonuç sayılmaz..
Bence penaltı verilcek bir pozisyon degildi.Aydın'dı galiba omzunu koydu direk topu çekti aldı.
Ayrıca maç sonunda Skibbe fırsatları değerlendiremedik dedi acaba biz mi farklı maçlar izledik onunla Galatasaray'ın 2 pozisyonu yok maçta hangi fırsatlardan bahsediyor.
Maçın berabere biteceğini tahmin ediyordum,ama iki takımdan da gol bekliyordum.İki takım da beraberliğe oynuyor gibiydi sanki.Kayserispor çok sağlam oynadı,Aghahowa'yı çok beğendim Kayseri'de,Galatasaray defansını çok yıprattı ama kalede bir isim vardı ki Galatasaray'a dün maçı kurtardı belkide.
Skibbe'den maçı kazanmak adına hamleler yapmasını beklerdim ama hiçbirşey yapmadı nerdeyse,beraberliğe razı gibiydı.
Maç başladı ve başladığı gibi bitti.
Sağ kanadı tamamen felç bir Galatasaray izledik. Savunma tam oturaklı değildi. Oyuncular pas bile veremez durumdaydı. 2. yarı Kewell çok istekliydi. Servet'in 2 kafa vuruşu hariç doğru düzgün pozisyonumuz yoktu. Kalecimizide çok beğendim. Tek kurtarışa göre konuşmuyorum ama hareketleri vs. bana aşırı güven verdi.
Sıkıcı bir maçtı ve hakkıda haliyle beraberlikti.GSden daha net poziyyonlar yakaladığımızı düşünüyorum.Takım iyiye gidiyor ama şu sakatlıklar çok canımı sıkıyor as takımdan 6 oyuncu sakat ve cezaları nedeniyle yoktu bugün sahada.Dün Gsden özellikle De Santicsi çok beğendim.Olembenin o şunutu çok iyi kurtardı.Bizden ise Aghahowa takımın en iyisiydi ileride çok çabaladı ama meira servet gibi adamların arasında etkisizi gördünü.Tolunay Hoca Purovici son 20 dakika oyuna alsaydı maç daha farklı bitebilirdi kanımca.Gsden 1 puan almamıza rağmen takım iyi bir görüntü çizdi şu sakatların düzelmesiyle daha iyi olacak 2 maçta 2 puan aldık ama birisi sivas deplasmanında diğeri gs maçında ki iki maçtada daha net poziyonu olan bizdik.
2 korkak teknik direktör ve katledilen bir maç..
maçtan akılda kalan tek şey ise DeSanctis in güven verici hamleleriydi..
şunu da eklemek isterim ki : Tolunay hoca PSG yi eleyecek bir kadroya sahipken dünkü kafayla çıkarsa maça PSG Kayseriyi gözü kapalı eler..