canaydın baskan fenerbahce sampıyon..bı sozu vardı 10 senede 7 lıg sampıyonlugu dıye..hakıkaten sozunu tutuyo..sız yanlıs anladınız o gs yı degıl fenerbahceyı sampıyon yapacagım demıstı..
Printable View
canaydın baskan fenerbahce sampıyon..bı sozu vardı 10 senede 7 lıg sampıyonlugu dıye..hakıkaten sozunu tutuyo..sız yanlıs anladınız o gs yı degıl fenerbahceyı sampıyon yapacagım demıstı..
Ok !! Canaydının Listesi kazandı diyebilirz...
Canaydın farkı 266 oya çıkardı!
Galatasaray'da tarihi başkanlık seçimlerinde, ilk altı sandık açıldı
Canaydın: 872 - Şardan: 606
Dilerim 2 sene içinde borcumuz ikiye katlanır.Bu şahıstan ancak bu şekilde kurtulabiliriz.Ayıptır, yazıktır milyonlarca taraftara.Ne yaptığını bilmeyen ve hala dostluk ilişkileri üzerine kurulu bir genel kurula da yazıklar olsun, lanet olsun.
7. Sandık
(Kullanılan Oy: 246, Geçerli Oy: 246)
Özhan Canaydın 139
Yiğit Şardan 107
Alp Yalman -
Turgay Kıran -
7. Sandık sonunda toplam oylar
Özhan Canaydın 1011
Yiğit Şardan 714
Alp Yalman 98
Turgay Kıran 23
Son dakika! G.Saray taraftarları ayaklandı!
G.Saray Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde olaylar var! Sandıkların açılmasıyla birlikte Özhan Canaydın'ın önde gitmesi G.Saraylı bir grup taraftarı çileden çıkardı.
Bazı G.Saraylı taraftarlar kongrenin yapıldığı G.Saray lisesinin kapısında Özhan Canaydın aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öfkeli taraftarlar kongre salonuna girmeye çalıştı.
Güvenlik ekipleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Taraftarın bu tutumundan sonra Canaydın'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu..
Taraftarların Yiğit Şardan lehine tezahüratları devam ediyor..
----------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------
Eğer dediğin doğruysa bu akşam ortalık karışacaktır. Taraftarın haklı tepkisi. Bu akşam Galatasaray Cemiyetine gitmek lazım. Muhtemelen Yönetim orada olacaktır. Bir güzel protestomuzu yaparız. En güzeli..Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Eray haber doğru.Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlar orada boşuna bağırıp da nefeslerini tüketmesinler.Bizleri duyacak, anlayacak bir genel kurulumuz yok ne yazık ki!!!
8.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları
Özhan Canaydın: 1122
Yiğit Şardan: 836
9.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları
Özhan Canaydın: 1225
Yiğit Şardan: 962
Ya olmaz böyle şey ya yine Canaydın kazandı.Canaydın'a oy veren tüm üyeler yarın köprüden atlasınlar...
10. sandık sonunda Özhan Canaydın’ın üstünlüğü devam ediyor!.. İşte sonuçlar:
İşte sonuçlar:
ÖZHAN CANAYDIN: 1346
YİĞİT ŞARDAN: 1080
Büyük bir süpriz olmadığı halde ki olmayacaktır. Galatasaray başkanı Özhan Canaydın olmuştur. İyi veya kötü yine katlanacağız arkadaşlar. Madem Galatasaraylılar olarak Özhan Canaydını seçtiği bir çoğumuz demekki bir bildikleri vardır diye bekleyelim ve görelim.
Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ne kadar olursa artık ..
başkanıımız öazhaaaaan canaydııııın!!!
özhan başkan cimbom şampiyon :D:D
şaka biyana yaa napıcaz biz yaa inşallah geçen senelerdeki hatalarını anlamıştır ve bidaha yapmaz
Şimdi baktım açıklama yaptı. Eski 2.Başkan Ergün Gürsoy'uda almış elleri havaya kaldırdı. Açıklama hoş güzel ama ne bilim yani bir yandan inanmak istiyorum ama eski yıllara bakınca hayır inanma diyorum. Yani sonumuz ne olacak bilemiyorum. İnşallah yanılırımda iyi olur..
bide kongredeki adamlar özhan canaydın hakkında birsürü tezahurat yaptılar bi türlü anlamadım hani kimse istemiyodu onun başkan olmasını
allahımmm yine mi bu eziyeti çekcez yok 10 senede 7 şampiyonluk yok 3 tane championlar ligi kupası yok yıldız futbolcular yani arkadaşlar hani dost kötü günde belli olur ama yeter artık ya bunlar GALATASARAYı batırmak için ellerinden geleni yaptılar
Arkadaşlar şimdiden konuşmak gereksiz. Yani tamam Özhan Canaydın bu süre için başarısız ama ne yapabiliriz artık seçildi. Özhan Canaydın olmasa bile belki Adnan Polat bişiler yapar bu takımı kurtarır umuduyla yaşamak lazım..
bu nasıl bı rezıllıktır ya anlayamıyorum zat-ı muhterem 4-5 senedır waad ettıgı hıc bırseyı yapmamıs we onu donemı en basarısız donemler olarak tarıhe gecmıstır...uA alparslan abının bı sozu wardı!'galatasaray'a basarısızlık lazım kı aklımız basımıza gelsın!''cok tuttugum bı sozdur...e artık canaydın da geldıgıne gore olmaması ıcın bır neden de kalmadı.benım anlamadıgım nokta bunca bos lafa ragmwn klup ıcınde nasıl bır kulis 'i wardır kı hala basakan secılebılıo...
Allahım inşALLAH bu söylediklerin olsun bari özhan canaydın yapayağacağına kesin gözüyle bakıyorum ama adnan polat bişeyler yapabilirQuote:
Originally Posted by ermoon34
uzum uzume baka baka hesabı olmaz umarım...
Şimdi niye seçildi diye soranların cevabını belki verebilirim.
Geçenlerde Erman Toroğlunu dinledim. Dedi ki, Özhan Canaydın bu seçimde Başkan seçilir dedi ve nitekimde öyle oldu. Peki neden bunu dedi. Nedeni ise belli.. Özhan Canaydın bu 4 sene içinde baya uğraşmış bir şeyler için yani projeler için ilerlemiş ve tam başarmak üzereyken seçim gelmiş. Eğer seçilmese bu projeler yarım kalacakmış. Yani kısacası projeleri bitirsin diye devam ettirmiş Erman Toroğluna göre ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama öyleyse bir iki sene içinde iyi şeyler olacak. (ben inanmıyorum o ayrı konu ama)
erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur sanırım...GALATASARAY ı en basarılı oldugu donemlerde bıle elestıren tek watandaş odur...su calısmalara gelınce nasıl calısmaysa 4 senedır bıtemedı...gecmıste 4 yılda neler yaptıgımızı butun dunya bılıo...diyil 4 40 yıl bıle gecse bısey degısecegını zannetmıorum...umarım yanılıorumdur
valla bu genel kuruluda anlayamıyorum.bi yandan diyorumki adamlar galatasaray lisesi mezunu hepsi okumuş kültürlü adamlar bi bildikleri vardır seçtiklerine göre diyorum...biyandanda canaydının başkan olduğu süre içinde yaptıklarına ve yapmak istediklerine bakıyorum ortada bişey yok zaman geçtikçede kötüye gidiyo...ben bu işi çözemedim arkadaşlar hayırlısı olsun bakalım
Biri diyor Gs li bir diyor bjk li biri diyor fb li :D ne iştir anlamadım!Quote:
erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur
99 da show tv de yayınlanan maraton prg.kendı solemıstı hatırlıorum...ama dönmüşse bilmem :D
Quote:
Originally Posted by lazyboy7
bende ankaragücünü tutuyo diye biliyorum :D :D
ewet ole bısey de demıstı galıba:D:D
ama bıldıgım we gordugum kadarıyla anklara tayfa onu pek sewmıo
bir kez daha liseliler başkanlık yarışını kazandılar.galatasaray tarihinin en başarısız başkanının 3 dönem üstüste görev alacak olması galatasarayın ve ona oy veren tüm lise arkadaşlarının yüz karası olarak kalacak.listedeki yeni isimler tek umut.
Lahnet oLsun yine canaydın kazandı. arkadaşlar başarı için 3 sene daha bekliyicez anlaşıldı şimdide geçmiş olsun hepimize.
evet ankaragücü taraftarı futbolda oynamıştı aynı zamanda istanbul takımlarının bir numaralı düşmanı.fbli olan şansal büyüka,karıştırmayalım bilmeden konuşmayalım :)Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
3 sene nerden çıktı ya...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
bu sene "canaydına rağmen" şampiyonuz inşaallah