Çilekli demo baya fazla..Benimkde kotalı bakalım diger kaç mb olacak..
Printable View
Çilekli demo baya fazla..Benimkde kotalı bakalım diger kaç mb olacak..
Birde Endonezya'ya fakir ülke derler:)
dogru söze ne denir benim bildigim bu ülkede millet açlıktan kırılıyo. Herhalde endonezyalı bi fm sever endonezya ya ilgi olsun die 1000 tane falan toplu fm cd si alıyo Bide bizim saatimize göre saat gece 2 de çıkıcak demo en iyisi erken yatıp erken kalkmak oyuna erkenden başlamak.Gece 2 de indirmeye başlasam 1gb saat 4 de biter belkide 5 de.
Ben merak etmiyorum hiç tam sürümü beklerim:)
01.00 da değil. 02.00 da çıkacak.
İngiltere ile 2 saat fark var.
Almanya'nın olmaması bence Türkiye'nin olmamasından daha dikkat çekici.
1 Gb mi hayatta indiremeyiz :D
Önce bi Vanilya'yı indiririm. Onla oynarken Çilekli iner artık. :)
Peki biz rahat indirebilecek miyiz?
Saat 2 de herkez yüklenicek,kesin kitlenicektir server.
Bu konuda bir çalışma var mı?
Benim heyecanım geçti Full sürümü bekliyeceğim :)
En iyisi vanilyayı indirmek çilekli indirene kadar sahab olur:D
Demo önce steam daha sonra torrent ve vs. linklerden indirilebilir şekilde sigames forumlarında yayınlanacak. Kilitlenme falan olacağını sanmıyorum. Saat 2'ye kadarda pek fazla kişinin bekleyeceğini sanmıyorum. Kalkar sabah indiririm şahsen ben. 6 saat geç oynamışım nolcak. :)
3 eyLüL günündeki heyecan yavaş yavaş kendini gösteriyor TSİde.Şimdi hatırLadımda ne gündü be !:)
PES 2009u indirememiştim yoğunLuktan yine aynı sorun oLurmuki ?
Çileklinin boyutu çokmuş harbiden.Sırf 3D'yi çalıştıracak mı bilgisayarım onu merak ettiğim için vanilyalıyı indireceğim.Bu arada Vanilla 175 mb mi gerçekten?
o zaman bende vanillayı indiririm
Kotalının yolu bir;Vanilla..:icon_biggrin:
Okuldan indriceğim için çilekli:)
arkadaşlar steamden daha önce yayınlanacağını söylediniz. belli bir saat var mı acaba?
Bu gece saat 02:01 de yayınLanacakmış gaLiba.
Demo da yok anladik bare bi TSL quickstart file i koysalar da bi yere yuklesek, cok mi istemis oluruz?
Vanilla'ya yüklenecez:D
herkes vanilla bizde vanillayı indirelim hadi :D
4saat8 dakika kaldı :D
Bu arada gece 02.00'de 2 Kasım olacak. Türkiye saatine göre değil İngiltere saatine göre ayarlayın kendinizi. :)
Bilgiler için teşekkürler. ;)
Yarım sezon oynama özelliği kötü olmuş. Keşke tam bir sezon oynayabilseydik. En azından takımımızın şampiyon olup olmadığını görebilirdik. Oyun çıktıktan sonra kariyerimize devam etmemiz güzel oldu.
Hiç heyecan yapmıyorum.Çünkü sistemimim yetmeyeceğini biliyorum :) Demoyu oynamak kısmet olmayacak bana büyük ihtimal.