Abi Zaten Öyle Oynamamız Gerekir Ya Bizim Kadro Hangi Takımda Var
Printable View
gökhan ünal kaçırdı :D
gokhan yıne kacırdı
Gol el ile atıldı ama Servet dikkat ettiyseniz elini kaçırmaya çalışırken attı.
kacırmaya calıssa carpmazdı kı bole sacma lafmı olurya
Hakemde Art Niyet Aramayalım Siz Çıkıp Orada O Maçı Yönetebilirmisiniz Acaba
Maça 3 forvetle baslarsan böyle olur Gs döktürüyor
İlk yarı bitti 2-0'lık üstünlüğümüzle...
İkinci Yarıda Aynı Futbolu Oynarsak Trabzonu Çok Rahat Çözeriz
arkadaşım, 1 m mesafeden o hızda bir top eline doğru gelirken sen elini çekmeye çalış bakalım çekebiliyor musun? literatürde bile vardır bu, 1-1,5 metre gibi yakın mesafeden hızlı bir top gelirse bu el sayılmaz çünkü elini çekme gibi bir şansın yoktur orada. mis gibi gol işte, kimse itiraz etmesin.
Görüldügü gibi hicte zor bir mac olmuyor,bizim adimiza.Rahat bir sekilde maci götürüyoruz,bu kadro ligin en iyi kadrosu.Iyi bir taktikle her takimi rahatlikla yener.(=
Ah Be Abi Trabzona Niye Oynadın Baştan Kaybetmişsin
Çok iyiyiz. Arda , Lincoln ikilisini begendim. Özellikle Arda mükemmel. Tayfun u deli etti şimdi karsısında serkan var. O da caresiz karsısında.
Taraftar için söylenecek söz yok. Mükemmel destekliyoruz. Oli macının provası adeta. Aynı tezahüratı ard arda degil de farklı farklıı tezahüratlar söylüyoruz harikayz. Bu arada hiç duymadım daha önce 4 5 beste söylendi. Sanırım yeni yapıldı.
Maçı izlemeyen arkadaşlar lütfen burada duydukları tartışmalı pozisyonlar hakkında yorum yapmasınlar.
Süper gidiyoruz nazar değmesin :)
Yenelim şu trabzonuda gerçek yerimiz olan liderliğe adım adım çıkmaya başlayalım...
ön libero yazmışım bu kadar dalgınlık olamaz nereden çıktıysa :)
Kewell sağ kanattayken iyi oynayamıyor, son dakikada kaçırdığı pozisyon da bunun göstergesi, sol ayağında olsa top ilk yarı 3-0 bitmişti, yine de ortalamanın üzerinde ama adamın yeri sol kanat, bu gün gibi aşikar. 60-65 gibi Arda'nın sakatlığı da düşünülerek çıkarılabilir ve Kewell sola çekilebilir bence. onun dışında takım oldukça iyi, Ayhan ve Meira önlibero olarak fena değiller, biraz daha dikine dikkatli oynarlarsa inanılmaz şeyler olabilir diye düşünüyorum.
Yattara oyuna giriyor..