Gerçekten çok sönük ve kötü bir maçtı.
Bu sırada da maç bitti. Dinamo Kiev UEFA'ya gitmiş oldu.
Printable View
Gerçekten çok sönük ve kötü bir maçtı.
Bu sırada da maç bitti. Dinamo Kiev UEFA'ya gitmiş oldu.
Sıfır puan aldığımız sezonda bile daha iyi oynuyorduk.
Ohhhhh maç bitti geçmiş olsun. Avrupadan elendiğimiz iyi oldu. İlk Arsenal maçından sonra zaten Avrupa bizim için hayaldi.
Artık yapmamız gereken tek şey Avrupada uğradığımız bozgunu tamamen unutup yarın BJK-GS li dalgalarını duymazdan gelerek lige odaklanmak. Ligde, favorilerdeniz. Lig bizim için iyi sayılır. Şampiyonluk şansımız %28.5
Maldonado'na gitmek için bence elinden geleni yaptı.
İki takımı da tebrik ediyorum.Fenerbahçe'yi ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde kötü de olsa en azından temsil ettiği için kutluyorum.Umarım bir dahaki sezon daha iyi yerlere gelirler.
Seneye İlk Maçta Maldo Yok!
Tabii seneye Olursa..:)
Hangi takıma giderse gitsin bu cza onun için geçerlidir.Seneye Real Madrid de oynar belki :p
Sonuca bakacak olursak, Fenerbahçe çekinik oynadı. Kiev daha istekliydi, ve çok kolay bir şekilde istediklerini yaptı.
Fenerbahçe'ye kendi oyununu oynattı. Diyecek bir şey yok, kötü futbol, kötü sonuç...
Aziz Yıldırım bu takım yürüyerek şampiyon olur diyodu harbi takım yürüyo en azından Fb'nin uefa ya gitmesini isterdim ama olmadı zaten bu maçta çok kötülerdi...Volkan yine saçmaladı bu sene çok kötü gerçekten...
Son zamanlarda izlediğim en berbat mac. Fenerbahcenin 1 tane bile pozisyonu yok. Acıkcası mac öncesi yenilecegini biliyordum da bu kadar aciz futbol oynayacagını bilmiyordum. Rezalet. Devre arası biraz aklı varsa FB yönetiminin hemen dedeye yol göstermeli ve takımı Türk bir teknik direktöre emanet etmeli. Ayrıca pahalı transferler yerine de genc yıldızlara yönelip gelecek senenin temelini atmalı. Türk TD Bülent Uygun yada Aykut Kocaman olabilir mesela. Mac acıktı TV de ama ben nette sörf yapiyordum o kadar berbat bir mactı...
Gecmiş olsun, belliydi böyle olacagı.
A.R.A.G.O.N.E.S
Bir yontma taş devri teknik adamı...
Galip gelmemiz lazım kazanmaktan başka çaremiz yok, ama ne gariptir ki tek pozisyonumuzda yok. Brava Yönetim, Brava Aziz başkan, brava Aragones ve brava size büyük topçular.
Uno,Dos,Tres
İspanyaya Dön Aragones
Cem Yılmaz yönetse şu takımı daha iyi oynardık hiç olmasa iki üç espiri yapar sahadaki oyuncular ısınırdı. :)
araGOnes diye bir pankart'a girişilebilir gibime geliyor bu maçtan sonra :)
Ama hocayı da suçlamamak lazım, sonuçta futbolcular isteksizdi. Hoca ne yapabilir ki, silah zoruyla mı oynayacak oyuncular? Belki de iyi olmuştur, böylece bazı şeyler değişebilir.
Burdan ne anladık? Aziz Yıldırım'ın kibiri, Fenerbahçe'yi yendi.
Konuyu Toplam 35 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)
EreN , galatasaray12 , shamur1 , Bursaspor , GeNç KaRTaL , rsa07 , Photograph , PesimiSTyLa , Alicanfmfan , Jay CutLer , BlackEagle19o3 , Del Piero_10 , besiktas1903 , LaigLeNoiR , tosunpasa , MostapHa , ibig61 , Hellbells , mgokalparslan
:p
Sezon başında yönetimin yaptığı yanlışlarla bugünleri göreceğimiz sinyallerini verdi fakat yani bu kadarı da olmaz dedirten cinsten bir gece yaşadık.
Teker teker yönetim yanlışlarını yazmaya da gerek yok. Yüzlerce kez yazdık, Mahmut Uslu tarafından kandırılmaya çalışıldığımızı, resmi siteden bize söylenen yalanları vs.
Aragones'i takdir ediyorum. Cidden Del Bosque'nin dediği kadar inatçıymış. Yahu Uefa'dan da eleniyoruz dakika olmuş 75 adam hala ısrarla çift ön libero oynatıyor. Yeminli sanki maçı çift ön libero ile tamamlamaya. Kıyamet kopsa o 2 defansif orta sahayı oynatacak. Maldonado atıldı Aragones'in sistem bozuldu. 1 ton fırça yemiştir soyunma odasında..
Futbolculara gelince; bugün öyle bir futbol sergilediler ki ( ! ) sanki futboldan milyon eurolar kazanmıyorlar da maç yaptıkça para ödüyorlar. Milyonlarca taraftara saygınız yok, koskoca kulübe saygınız yok, formadaki armaya saygınız olsun. Bu kadar mı kişiliksiz bir futbol sergilenir ? Kiev taraftarı da şaşırmıştır bu duruma. Adamları yeniyoruz, maç böyle bitse hadi şansa 1 gol bile atsalar Uefa'ya biz gidiyoruz ama adamlar maç bitse de gitsek havasındalar demiştirler. Koskoca maçta kaleye sadece 1 tane mi top gider ?
Şimdi gidin isterseniz Antalya'ya 20 tane sallayın.
shamur1 den sıkı bi yorum gelebilir :D.Şaka yapıyorum tabi ki;;
Maça gelirsek; Son anda izleme fırsatım oldu ama golü yedikten sonra Bayern maçını açtım daha bi keyifli geldi .Fener'in geçen seneki halinden eser yok Kezman kosuyordu çabalıyordu en azından Guiza gerçekten çok çok iyi degil.İnsan biraz gösterir kendini . Fenerbahçe Kiev'i yenseydi zaten Uefa'da da böyle oynarsa birşey yapamazdı gibime geliyor..
Bence bu konuyu kapatmak gerek, hani sahadaki futbol kadar anlamsız bir konu. :D Kafe Turksportal'dan devam edebiliriz. =)
Maçtan önce bazı arkadaşlar Fenerbahçe paldır küldür saldırırsa Kiev affetmez tarzı yorumlarda bulunmuşlardı.Fakat ben böyle bir şey olmayacağını biliyordum.Aragones beklediğim gibi kontrollü oyunu tercih etti.Gerçi elindeki kadro ile ne kadar farklı formasyon deneyebilirdi orası ayrı bir konu ama mutlak kazanması gerektiği maçta oynattırdığı oyun tartışılır yinede..
Yine maçtan önce maçta ilk gol atan ve savunmada daha az hata yapan tarafın kazanacağını söylemiştim.Dediğim çıktı.Fakat çok zevksiz bir maçtı gerçekten.Bir futbolsever olarak heyecanlandıracak pozisyonlar neredeyse hiç yoktu..
Fenerbahçe'nin geçen seneki kadrosundan 3 değişiklik (Zico-Aragones,Kezman-Güiza,Aurellio-Josico) olmasına rağmen neden bu kadar kötü olduğu konusunda açıkcası fikrim şudur:Geçen seneki kadroda birlik,beraberlik,inanç üst düzeydeydi.Takım olma bilinci en üst seviyedeydi.Ve başarılar böylece geliyordu.Takım olmanın önemini daha önce bir çok kez gördük ve tekrardan şahit oluyoruz..
Ayrıca bir arkadaş takım ligde çok iyi Avrupa'da neden böyle tarzından bir şey söylemiş.Açıkcası Fenerbahçe ligdede çok farklı oynamıyor.Duran top,uzaktan goller ve iyi savunma Fenerbahçe'nin şu an ligde üst sıralarda olmasını sağlayan baş faktörler.Tabii Turkcell Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi arasındaki farktan dolayı ligde bir şekil kazanmasını beceren Fenerbahçe Avrupa'da fena tökezledi.Geçmiş olsun..Umarım bazıları gereken dersleri almışlardır..
Aragones ne yapsın, Aragones'in tek yanlışı Kazım gibi önemli bir hücum silahını bu kadar yoklukta İstanbul'da bırakmasıydı.. Her türlü formasyonu denedi 4-4-1-1 denedi 4-4-2 denedi daha ne denesin, oyuncular çok boştu bugün, Uğur'a giydire giydire bi hal oldum, Deivid desen hiçbirşey yapmadı, teker teker saymaya gerek yok kimse birşey yapmadı hücum anlamında..
Ve bu sene avrupa serüveni erken bitti, bir an önce bu sezonu bitirip eldeki fazlalıklardan kurtulup eksikleri doldurmaya bakmalıyız..
Aragones ne yaptı biliyormusun?
Geçen sene Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynayan,Kadıköy'ü deplasman takımlarına cehenneme çeviren,tüm dünyanın artık adını ezberlediği takımı bu hallere soktu.Biz değilmiydik Anderleth'den başlayıp sırasıyla İnter,PSV,CSKA,Sevilla,Chelsea gibi takımları dize getiren.Biz değilmiydik Fenerbahçe'nin adını tüm dünyaya duyuran.Biz değilmiydik Cambiassoya top yediren?
Biz değilmiydik?
Bizdik.
Aynı takım + takviyeler + Aragones
Peki şimdi nasılız?çok kötüyüz değilmi?:)Evet öyleyiz.Eğer Aziz Yıldırım'da birazcık Haysiyet,Gurur,Şeref varsa İstifa etsin.