DHA'da transferde sona yaklaşıldığı haberi yapılmış.Leo'yu gerçek hayatta hiç izlemedim ama Fm'den hatırladığım kadarıyla baya iyiydi özellikleri..
DHA'da transferde sona yaklaşıldığı haberi yapılmış.Leo'yu gerçek hayatta hiç izlemedim ama Fm'den hatırladığım kadarıyla baya iyiydi özellikleri..
Leonardo'da sona doğru!
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Ajax'ın sol kanat oyuncusu Leonardo'nun transferinde sona yaklaştı. Bordo - mavili yöneticiler bu futbolcu dışında iki transfer daha yapmayı planlıyor.
Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında zirve iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle orta sahanın soluna takviye yapmak için girişimlerini sürdüren bordo - mavili takım eski futbolcusu Şota'nın önerisi üzerine gündemine aldığı Ajax'ın 25 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo Vitor Santiago'yla büyük oranda anlaşma sağladı. Bu futbolcunun kulübüyle arada kalan küçük ekonomik sorunları gidermesi için Şota'yı devreye sokan bordo - mavili yöneticiler, transferin önümüzdeki günlerde resmen sonlanabileceğini söylediler. Leonardo dışında iki futbolcuyu daha kadrosuna katmak için araştırmalarını sürdüren bordo - mavili yöneticiler, bu konuda Futbol Komitesi Başkanı Özkan Sümer ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyor.
ADNAN: "OYNAMAK İSTİYORUM"
Trabzonspor'un, düşük bir bonservis bedeliyle Hacettepespor'a sattığı Adnan Güngör yeni takımıyla idmanlara çıkmak için gün sayıyor. Bordo - mavili takıma geldiği günden itibaren yedek kulübesine mahkum olan Adnan, Hacettepespor'a oynamak için gittiğini belirterek: "Trabzonspor'da istediğim forma şansını bulamadım. Hacettepespor'da yeniden forma giymeye başlayarak adımdan söz ettirmek istiyorum. Umarım Trabzonspor'da sezon sonunda hak ettiği yerlere ulaşır" diye konuştu.
YATTARA: "TAKIMDA ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR"
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, zirve yarışını son haftaya kadar bırakmayacaklarını da ifade ederek: "İyi bir takımız var. Yönetim kurulumuz bu takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut kadroda çok iyi arkadaşlığımız var. Bunun lige yansıyacağından şüphem yok. Trabzonspor'u özlenen başarılara ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sağ ve sol kanatta denediği futbolcu bunun kendisini zorlamadığını da söyledi.
FATY PAPY'E BÜYÜK DESTEĞİ
Trabzonspor'un 19 yaşındaki Burundili futbolcusu Faty Papy'i Song ve Sylva hiç yalnız bırakmıyor. İlk kez ülkesi dışında başka bir takımda forma giyen genç oyuncuya sahip çıkan ve onu her fırsatta yanlarına alan Song ve Sylva, Faty Papy'inin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söylediler.
11.01.2009Kaynak : DHA
Ntvspor'da şimdi okudum ..Leandro ile büyük ölçüde anlaşma saglanmış ..Gerçekleşmesini istediğim bir transfer ..
Hani şu ajax'ın sol açıgı hani şu dribling 20 olan hani şu müthiş ortaları iyi olan ,fm diliyle mükemmel bir transfer olur :p
Ya bu Trabzon transfere doymuyor. Yakında beni bile alırlar. :zuhaha :p
Hazirlik macinda Faty Papy yi izleme sansi bulduk :)
Direkt pas dusunuyor, Huseyin abisi gibi kisa da vermiyor bunlari. 2-3 guzel pas atti, bi tanesinde kaleciyle bas basa kaldi Isaac.
Kumasi gercekten cok iyi. Fiziksel acidan guclu gozukmesede ikili mucadelerde bekledigimden iyidi. 2-3 pozisyona soktu ilerdekileri. Top teknigide begendim.
Hatta bi tanede gol atiyordu az kaldi. Kesinlikle Ozkan Sumer anliyor iyi kumastan. Marcodan daha iyi olacak insallah
Goksu da cok iyidi, her yerdeydi. Cok pres yapti, ilerde varlik gosterirse bide cok iyi olacaktir bizim icin. Bi kac daha genc denendi, stoperde oynayan guzeldi.
gercekten papy benimde hosuma gıttı.Futbolu bılıyor oynuyor dirk paslar atmaya çalıştı evet issac'a gol atırıyordu kendı de atıyordu ama kaleciye takıldı ibrahimin dediği gibi küçük gibi görünsede ikili mücadelelerde ıyı gördüm bende inşallah ersun yanal ve diger hocalrla bırlıkte bu takımdakı genç sayısı artacak
Gerçek yaşı 15 olan bir oyuncuya göre gerçekten iyiydi dün Papy..Topu ileriye dönük oynamayı seven bunuda başaran bir oyuncu olarak gözüktü dün..2 sene sonra değişilmezi olacak inş takımın.Fizik olarakta daha çok yol katedecektir..Göksu'yu da begendim..Fakat defanstaki Mehmet ve diğer genç eleman zannediyorum pafta devam ederler bu sene ..
Göksu ; bu oyuncu Paf Liginin gol kralı asıl mevkisi sağ açık son maçlarda forvette oynamış ama dün gece gördük ki bu çocuğu nereye koysan oynayabilecek türden. 90 dakika boyunca savaşıyor , o kısacık boyuna rağmen 2-3 kere hava toplarında bile etkili oldu , Ömer Üründül'ün dediği gibi de pres yapması da çok iyi. Valla hayran kaldım dün gece Göksu'ya , Göksu her yerde ya :)
Papy de çok sempatik bir oyuncu , ilk kez bir özel maçta forma giymesine rağmen hiç sırıtmadı , uzun zamandan sonra dikine oynayabilen bir ön libero görmekten dolayı çok mutlu oldum. Hatta bir ara voleyle gol da atıyordu az kalsın :) Hüseyin abisinin ondan öğreneceği çok şey var :)
Göksu ve Papy'ye çok dikkat edilmeli bu adamlar Trabzonspor'un geleceğidir artık. Ayrıca Barış Memiş'de eskiye göre çok iyiydi. Diğer 2 tane paftan gelen oyuncularda sanırım PaF ın yoluna tutarlar yine , pek ışık göremedim ben Mehmet ve Yasin'de.
FatyPapy 15 yaşında hiç durmuyor..
Emrah bence Mehmete isik vardi, fiziksel olarak guclu gozukuyor. Song ve Egemen gibi abileri var bence bunu iyi degerlendirmeleri lazim.
Bide mac esnasinda Faty ileri ciktiginda veya guzel bi pas verdiginde hemen yan tarafa bakiyodur, dusunuyodur belki Ersun hoca begenmismidir. Cok heyecanli olmasina ragmen guzel futbol oynadi. Onada resmi sozlesme imzalatildi sanirim dun geceki performanstan sonra :)
Ayrice Emrah katiliyorum sana, Gokdeniz de sag bek olarak baslamisti, Goksu da dun zaman zaman sag beke dustu Tayfunun ileri ciktigi anlarda. Nereye koyarsa koy oynar
Gerçek yaşı 15 olmayabilir, Afrika'da askere geç gidilsin diye geç yazdırılır nüfusa..
Leonardo transferi yapılırsa Trabzon için çok faydalı olur,Trabzon'un bütün sol kanat sıkıntısını çözecektir.
Ayrıca altyapı da çok sağlam Faty Papy ve Göksu'nun yanı sıra Hollanda'da kirada oynayan Christian Brüls'ten de övgüyle bahsediyormuş Hollanda basını.Trabzon geleceğin takımını kurdu tebrikler Sadri Şener ve yönetimine.
Evet o Bruls'e de çok iyi oyuncu diyorlar sene başında alınıp kiraya verilmişti.. Bu arada ileriki yıllarda Sağ kanatta Göksu sol kanatta Barış DMC olarak Faty Papi AMC olarakta alırsınız bir tane olur biter :D Sadri Şener gerçekten uyuyan efsaneyi uyandırıyor..
Göksu Papy Brüls Barış
Güzel bir dörtlü olacaktır ilerleyen yıllarda. Ben Göksu'dan çok ümitliyim , Gökdeniz de Trabzonspor'da ilk forma giydiğinde sağ bek oynamıştı daha sonra ortada oynadı , sağ kanat , sol kanat , forvet bile oynadığı oldu.Göksu'da nereye koyarsan koy oynar cinsinden bir çocuk izlediğim kadarıyla.
Ben hep merak etmişimdir bu Leonardo'nun dribling gerçekten 20 mi, bi gelsinde bi bakalım yav :zuhaha
Leanardo da sakatlik var diyolar ama kesin bizim medyamizin atmasidir :) Bazi basliklar gordumki gulmekten karnima agrilar girdi
en komik olani
" TRABZON DIZI OLMAYAN ADAM ALIYOR "
Daha futbolcu ulkemize gelmeden ulkemizden sogutuyoruz.
Trabzonspor Leonardo'da sona doğru
Trabzonspor kadrosuna katmak istediği Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo'nun transferinde sona yaklaştı. Bordo-mavililerin bu oyuncuyu Trabzon'a gelmeye ikna ettiği öğrenildi.
NTVSPOR
Güncelleme: 12:21 TSİ 15 Ocak 2009 Perşembe
Eski futbolcusu Şota'nın önerisiyle Ajax'ta forma giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo ile temasa geçen Trabzonspor'un, bu futbolcuyla büyük ölçüde anlaştığı belirtiliyor.
Transfer için Hollanda'da bulunan genel sayman Mahmut Aksu'nun, 25 yaşındaki futbolcuyu Trabzon'a gelmeye ikna ettiği, Ajax Kulüb ile de bonservis konusunda pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.
Yönetimden tam yetki alarak Hollanda'ya giden Aksu'nun, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda, alternatif isimlere yöneleceği öğrenildi.
Transfer çalışmalarına değinen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, devre arasında oyuncu almanın çok daha zor olduğunu, ancak kısa süre içerisinde belirledikleri bazı isimlere imza attırabileceklerini
NTV Spor'unda diğer kaynaklardan pek farkı kalmadı bu transfer dönemimde herkes için 5-10 oyuncu yazdılar.
Trabzonda bir transferi özkan sümer izleyip yapıldıysa dikkat etmek lazım türkiyede futbolcudan anlayan ilhan cavcav gibi büyük bir guru ..
trabzon bu sene şampiyon olsun olmasın büyük renk katıyor..böyle bir trabzonu özlemiştik..
bence trabzon hala alternatif için bil olsa muhakkak iyi bir forvet almalı...
gökhan ünal ve umut bulutu zorlayacak iyi bir oyuncu lazım..iseac promise ise klasik bir santrafordan çok yattaranın bölgesini sürklase edecek bir oyuncu tipinde umut ise iyi oyuncu ama bazen çok gol kaçırıyor....keşke iyi bir forvet daha alsalar...Ergini gönderiyorlar duyduğum kadarı ile..
Sosa bombası!
Almanya´ya giden Başkan Sadri Şener´in listesinin başında Bayern´in Arjantinli yıldızının olduğu ortaya çıktı. 23 yaşındaki Tangocu, tam Trabzonspor´a göre.
Bu kez kendi uğraşıyor
Gizlice yurt dışına çıkan ve soluğu ilk durak olan Almanya’da alan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in izlediği rotayı FANATİK açıklıyor... Sezon başında yapılan yabancı transferlerinde başrol oynayan yöneticisi Mahmut Aksu ile birlikte çalışan Şener’in listesinin zirvesinde oldukça ünlü bir isim bulunuyor. Başkanın Bayern Münih’te forma giyen Arjantinli Sosa’yı Bordo-Mavili renklere bağlamak için çalıştığı, aradaki parasal pürüzlerin giderilmesine uğraşıldığı öğrenildi.
Leonardo’da sona doğru
Sosa için hem kiralama hem de bonservisiyle birlikte satın alma seçeneklerini araştıran Sadri Şener’in, bu transfer için kesenin ağzını açabileceği öğrenildi. Arjantinli Sosa için takımdaki bir başka Tangocu Colman’ın da devreye gireceği kaydedildi. Öte yandan Leonardo konusunda da girişimlerin hızlandığı, Ajax’a son teklifin sunulduğu bildirildi. Hollanda temsilcisine Türkiye’de liglerin başlayacağının hatırlatılarak bir kaç gün içinde haber verilmesi istendi.
SOSA KİMDİR?
Tam adı; Jose Ernesto Sosa... 1985, Arjantin doğumlu futbolcu, 2006’da Estudiantes’in şampiyonluğunda başrol oynayarak adını duyurdu. 4 kez milli olan Sosa, bu çıkışın ardından Almanya’nın ünlü kulübü Bayern Münih’in dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında uzun uğraşların ardından Bundesliga’ya transfer olan oyuncu için Bayern 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 1.80 boyundaki oyun kurucu, o süreçten bu yana 32 maçta oynadı. Geçirdiği 6 haftalık sakatlık sebebiyle iyileştikten sonra yedek kulübe gerileyen Sosa, Bayern’den 4 yıl için 4.5 milyon Euro kazanıyor
Sosa konusunda zannediyorum kiralanma yoluna gidilecek .. Aksi takdirde Maradona'nın milli takımda düşündüğü Sosa'nın bonservisi ile Türkiye'ye gelmesini pek mantıklı bulmuyorum .. Ayrıca Sadri Şener'in Almanya'da , Mahmut Aksu'nun Hollanda'da olması Leonardo ve Sosa haberlerinin dogruluk payını da yükseltiyor ..İki transferde de sonuca gidersek klübeye mevcut 11'den iki adam gidiyorki bu da bizim kadro kalitemizi oldukça artırır ..
Leanardo hayal, istenilen bonservis yuksek :) Biz yine gelelim Turkiyeyede alalim Ibrahim Akini
İbrahimakını ne yapcaksınkı İbrahim
sosa kıralıkta olsa ıyı olur Leonardonun bonservısı yuksekmıs ama ındırılebılır
"Trabzonspor'da seve seve oynarım"
Hollanda Birinici Ligi kulüplerinden Ajax'ın Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago, Trabzonspor'a transferi konusunda ilk kez DHA'ya konuştu.
Leonardo, Trabzonspor'da seve seve futbol oynayabileceğini, ancak şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını açıkladı.
Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Shota Arveladze'nin telefonla aradığını belirten Leonardo Vitor Santiago, "Yaptığım tüm araştırmalardan sonra kendisine Trabzonspor'da seve seve top oynayacağımı söyledim. Fakat bugüne kadar hiçbir Trabzonspor yöneticisi benimle bir görüşme yapmadı. Hafta içerisinde Hollanda'ya gelip benimle görüşeceklerini duydum. Fakat bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Galiba birçok şey dedikodudan başka bir şey değil" dedi.
Ajax'ın bonservis ücreti olarak 2 milyon Euro istediği, transferin de bu yüzden çıkmaza girdiği iddialarını da değerlendiren Leonardo, "Bunu ilk kez duyuyorum. Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Nasıl olur da bu kadar yüksek bir bonservis ücreti isteyebilirler. Benim bonservisime 700 bin Euro ödemişlerdi, ben inanmıyorum" diye konuştu.
Trabzonspor'da oynamak için kendisi açısından herhangi bir engel bulunmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Trabzonspor seyircisinin hem sevecen, hem de hırçın olduğunu duydum, ben de bundan hoşlanırım. Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyorlar. Şampiyonluk özleminin sona ermesi için ben hazırım" şeklinde konuştu.
Kaynak : DHA
Ohoo Leanardo desene hazir kita. Gelmek icin can atiyor bu adam :D
Ben bu transferin gerceklesecene inanmiyorum. Biz kala kala ada$ima kalcaz :D
Trabzonspor'un ara transferde renklerine katmak için çalıştığı Leonardo Ajax'da kaldı.
Trabzonspor kamuoyunun transfer gündeminde olan Ajax'ın yıldızı Leonardo transferinde de sonuç çıkmadı.
Ajax kulübü Teknik Direktörü Marco Van Besten son noktayı koydu:
Van Basten yaptığı açıklamada “Hürriyet gazetesi haberine göre Leonardo Trabzonspor ile ilgili açıklamalar yapmış. Bu oyuncunun şu an bir yere gitme olasılığı yok” dedi.
Van Basten, Ajax'a ikinci yarı transfer yapılmayacağını ve bu nedenle de Leonardo'nun kesinlikle hiçbir yere gidemeyeceğini ifade etti.
Bunuda simdi buldum, artik Hurriyetede pek guven olmaz ama
Ya DHA sallıyor.Yada Hürriyet.Bakalım zamanla anlarız hangisinin salladığını..