Bu sezon Alex'siz G.Saray ve Ankaraspor'u yendiğimiz hem de iyi oynayarak yendiğimiz unutulmasın ki bu maçlarda Semih'de yoktu.
Printable View
Yalnız Arda'nın bunu yapmadığına katılmıyorum. Hem rakip yarı alanda, hem kendi alanında Arda rakibe basıyor, onu kovalıyor. Bu konuda kendini çok geliştirdii. Kewell'da haklısın. Zaten ondan koşması beklenemez. Lincoln'de Arda kadar olmasa da koşuyor yine. Aydın'ı bu konuda pek izleme imkanım olmadığı için yorum yapamayacagım :)
Gerci konuyla alakası yok da yazdım yine de kusura bakmayın :p
Formayı giymiş ama resmi sitede hala bir haber yok.
resmi sozlesme bugun ımzalanmıyormuydu hiç haber gibi birşey göremedim ben.
Cuma gününe ertelendi resmi sözleşme, formayı giymesi açıkçası beni rahatlattı :)
Orta sahaya da Vargas gibi bir oyuncu almazlar umarım,gerçi Juan Figer önerdiyse Aziz Yıldırım hemen kabul eder. Aziz başkanın Figer için "çok saygıdeğer bir beyefendi" dediğini hatırlıyorum fb tv'de.
Fenere Appiah gibi bir adam lazım, tabi Appiah gibi şut çekebilen bi adam da bulmak kolay deil.
Şut çekemiyorsa da boylu, kuvvetli, hava toplarını alan, kesici, ii top dağıtan bi adam alsınlar; Sivok gibi ya da Selçuk'un daha hızlı top dağıtabilen bir üst modeli gibi :)
Josicco'yu beğeniyorum, maldonado'dan artısı isabetli uzun toplar atabiliyor, top çalması da Aurelio kadar olmasa da fena deil.
Maldonado'nun yerine alacakları oyuncu ille de defansif ortasaha olmak zorunda deil,
bence iyi bir sol açığa daha çok ihtiyacımız var..
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=600
bu mesajı tekrar okumanı rica ediyorum abi :)
Ugur'un yerine yada Ugur'u zorlayacak bir sol kanat kesin alinmasi lazim
kesinlikle katılıyorum ara transfer olmazsa bile sezon sonunda mata veya fiodaki vargas tipi bir oyuncu gerek ugur gecen seneki formunda hiç değil arada parlayabiliyor ama söylediğim tipte oyuncular daha katkılı olur.
Kesinlikle.Spor programlarının neredeye hepsini seyrediyorum ancak daha 1 kişiden sol açık lazım diyen birini görmedim.Bir tek SABAH gazetesinden Serdar Ali Çelikler diyor bir sol açık lazım diye.Bence bu takıma golcü bir sol açık lzı yani Deivid'in solda oynayanı ya da Tnuncay gibi bir adam.
Deivid'in solda oynayan versiyonunu alırsak takım savuması çöker.Düşünsene,Alex,Güiza,Deivid,yeni transfer.Takımdaki bu dört adam savunmaya yardım etmiyo.Carlos'ta eski gücünden uzak.5.5 kişiyle nasıl savunma yapacağız?
Bize diğer verdiğin seçenek olan Tuncay gibi bir adam lazım.Ha öyle bir adamı da bulmak zor bulsak bile almak daha da zor.
Deivid her ne kadar serbest oynamayı sevse de geçen sezon Zico'nun sisteminde sağ kanatta da defansif sorumluluklarını başarıyla yerine getirdi.
Gökhan Gönül'e Kazım'ın veremediği desteği verdi. Bu sezon fizik kondisyonu yeterli olmadığı için oynadığı maçlarda sadece ofansif oyun sergileyebildi ama tatilde bile çalışıyor, kondisyon depoluyor , seviyoruz kendisini :)
Kazım'ı da Deivid'in alternatifi olarak düşünmemek lazım çünkü 4-4-2 nin sağında çok başarısız buluyorum, zaten mental olarak da diplerde. Onu sadece Semih'in alternatifi olarak değerlendirebilir Aragones, Burak' da sağ kanatta iş yapabilecek bir oyuncu deil; top kontrolu zayıf, orta açamıyor vs.. Burak da sadece forvet arkasında görev alabilir ama Aragones nedense oyuncuları değerlendiremiyor. Deivid'in sakatlığında bir maç bile sağ bekte Önder'i önünde de Gökhan Gönül'ü denemedi, bizi Kazım'a muhtaç bıraktı..
Genç yıldızın, imzalar atılmadan "şova kaçması" Yıldırım'ın tepkisine yol açtı. Gökhan'la bugün bir görüşme daha var
Yıldırım'ı kızdırdı
Morali bozuldu
Gökhan Emreciksin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı bir hareketi nedeniyle çok kızdırdı. Ara transfer 5 Ocak'ta başlayacağı için halen Ankaragücü'nün futbolcusu olan Gökhan'ın, daha resmi imzalar atılmadan bir gazeteye Fener formasıyla poz vermesi, kendisini zor durumda bıraktı. Yıldırım'ın buna çok kızdığı, tepkiyi öğrenen
Gökhan'ın ise moralinin çok bozulduğu ifade edildi.
Karar verilecek
Can sıkıcı bu gelişme bir anda transferin seyrini değiştirirken, 24 yaşındaki futbolcuyla bugün bir görüşme daha yapılacağı ve nihai kararın verileceği ifade edildi. Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, Ankaragücü ile bazı haber sitelerinde iddia edildiği gibi herhangi bir bonservis bedeli anlaşmazlığı yaşamadığı kaydedildi. Başkent ekibinden de bu yönde bir açıklama gelmedi.
Fotomac
fotomacın haberine ne kadar inanmak lazım ama soyledikleri dogru gibi aziz yıldırım bunları yaparmı o bilinmez
Cogu haber kanalida bunu soyledi, Aziz Yildirim kizmis. Sadece soruyorum Emre'ye niye kizmadi ? ?
Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan o formayı Saraçoğlu'nda giyebilir mi?
Yalan haber..
cok onceden cekilmis ama nedense tam transfer haberinin oldugu gun internete dustu :)
Çok önceden? Nasıl çok önceden?
Üstünde ki forma bu seneye ait.
Emre Belözoğlu için diyorlar Umut. :)
Ayrıca 19 Mayıs Stadyumunda koltukların rengi her blokta farklı. Kadıköy resimdeki yer.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Sadece Fenerbahçe!"
B. Münih'in yıldız ismi, Türkiye'de forma giyeceği tek takımın Fenerbahçe olduğunu söyledi
Almanya'nın Bayern Münih Kulübü'nde top koşturan Hamit Altıntop, kendi adını taşıyan kişisel internet sitesinde ''Galatasaray'a transfer olacağım yönündeki haberler de nereden çıkıyor. Alt tarafı geçen hafta Galatasaray-Beşiktaş maçına gitti. Hakkımda olmadık dedikodular çıkardılar'' görüşüne yer verdi. Gazetelerde çıkan haberler sonrası, kendisini arayan Futbol Federasyonu'nun eski bir üyesine ilginç açıklamalarda buluna Hamit'in, ''Abi Bayern Münih gibi dünyaca ünlü bir kulüpte oynuyorum. Türkiye'ye top koşturmayı kesinlikle düşünmüyorum. Olur da bir gün şartlar başka yönde gelişirse Türkiye'ye gelirim. Ancak bu takım da Galatasaray değil, Fenerbahçe olur'' dediği öğrenildi.
Adının sürekli Galatasaray ile anılmasına tepki gösteren ve bu tip haberleri yazanları mahkemeye vereceğini söyleyen Hamit Altıntop'un gönlünde yatan aslanın Fenerbahçe olduğunu dile getiren eski Federasyon Üyesi ise, ''Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Şadan Kalkavan'ın da en büyük transfer bombası Hamit Altıntop. Şadan Bey, yakında düzenleyeceği basın toplantısında bunu açıklayacak'' iddiasında bulundu.
Kaynak: Hürriyet
Pardon yahu :D Onurap'ın mesajında ki 'Emre' yazısını görmedim nasıl olduysa. :)
Bende Saracoğlu'nda kale arkasında araç girişi yeri olmadığı için 19 Mayıs demiştim zaten neyse stad önemli değil artık açıklansa da rahatlasak.
Hamit G.Saray'lıdır bunu kendi agzıylada söylemişti bi programda .Yada halil olabilir ikisini karıstırmış olabilirimde :D.Haber külliyen yalan.
Galatasaray altyapısından
Zeytinburnuspor’un altyapısında futbola başlayan daha sonra, Galatasaray’ın altyapısında iki yıl forma giyen genç futbolcu, herkesin hayal ettiği sarı lacivertli formayı giymek için sabırsızlanıyor. Fenerbahçe yönetimi de ekonomik krizin yaşandığı şu günlerde taraftarına verdiği sözü tutacak olmanın keyfini sürdürecek.
Taraflar uzun uzun konuştular. Transfer şartları, prensipler ortaya konuldu. Geç saatlere kadar kulüp binasında kalan Gökhan artık gün sayıyor. 5 Ocak’ta resmi olarak imzayı atacak olan genç futbolcu, hayallerini süsleyen Fenerbahçe formasına çok önemli bir engel olmazsa kavuşacak.
Kaynak :Hürriyet
Emre çocukluk yıllarından Fenerbahçe'lidir ve bu hep bilinirdi, hatta Şadan Kalkavan transfer görüşmesi sırasında ailesinden almış bu bilgiyi.Hem niye kızsın ki Vederson da Gs forması giymişti.
-------------
''Bomba patlıyor'': Fener iddiası!
ÖZEL RÖPORTAJ - Mehmet Yıldız'ın G.Saray'a transferi gerçekleşecek ve transferin ilk bombası patlayacak mı? Yıldız'ın transferinde söz sahibi isimlerden İlhan Yüksek, bombanın patlayacağını ve Mehmet'in İstanbul'a gideceğini söyledi! Fakat Yüksek'e göre rota Kadıköy'e yakın!
26 Aralık 2008 , 17:26
Yorumlar (22)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Sivasspor
Galatasaray
Fenerbahçe
(Ajansspor.com Özel Röportaj)
Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Yıldız'ın Menajeri Süleyman Arslan'la ortak çalışan ve Yıldız'ın resmi menajerleri arasında olan İlhan Yüksek, Ajansspor.com Haber Müdürü Sezgin Can'a özel açıklamalar yaptı.
Yıldız'ın G.Saray'la adının anıldığı dönemde Yüksek, Sivasspor'a daha net bir teklif yaptığını belirttiği Fenerbahçe'nin bu transfere daha yakın taraf olduğunu öne sürdü.
İşte Yüksek'in açıklamaları..
Bir süredir Mehmet Yıldız’la ilgili transfer iddiaları gündemde dolaşıyor. Ama son olarak G.Saray’ın transferi bitirmek üzere olduğu iddiaları konuşuluyor.. Peki son durum nedir?
Evet başkanların görüşmesi olduğu doğru. Son durum hakkında zaten başkan ve hocamız açıklamalar yaptı. Mehmet’in bonservis bedeli de belli.. 1 Ocak’a kadar gelecek olan tüm teklifler değerlendirecek. Teklifler gelmeye de devam ediyor. Ama şuan transfere yakın iki takım var. Birincisi Fenerbahçe, ikincisi ise Galatasaray..
Şuan kulüp düşünüyor. Gözüken o ki, takımlar paradan çok takas öneriyor artık. Yani Sivasspor’a oyuncu sunuyorlar. Ama Sivasspor belli bazı maddi sıkıntılarını, Mehmet’ten gelecek para ile kapatmayı ve bütçe düzenlemeyi düşünüyor. Tek sorun buradan kaynaklanıyor. Yani transferde sorun sıcak para!
Transfere en yakın Fenerbahçe dediniz..
Evet Fenerbahçe transfere daha yakın.. Sonuçta başkan takasa değil, sıcak paraya bakıyor. Galatasaray takas, Fenerbahçe ise sıcak para öneriyor. Bu nedenle başkan Fenerbahçe’ye daha yakın duruyor.
Peki sıcak para konusu geçmişken sormak istiyorum.. Başkan Mecnun Otyakmaz, 5 milyon euro bonservis bedeli istediklerini söylemişti. Bu rakam gerçekçi mi?
Başkan tarafından açıklandıysa gerçekçi bir rakamdır. Benim onun üzerine söyleyeceğim bir şey olamaz.. Eğer başkanımız öyle dediyse öyledir ve benim üzerine konuşmam mümkün değil. Mehmet sonuçta Sivasspor’un futbolcusu ve isterlerse 10 milyon euro da, 20 milyon euro da fiyat biçebilirler..
Peki başkanın sıcak paraya yakın olması dışında, teknik direktör Bülent Uygun’un takasa sıcak bakması mümkün mü? Çünkü Sivasspor Mehmet’in ayrılması durumunda önemli bir darbe yiyecek. Şampiyonluğa oynayan bir takıma, hazır oyuncular önemli bir katkı sağlamaz mı?
Evet Galatasaray Necati ve Mehmet Güven’i bonservisleri ile bırakıp, Aydın’ı da kiralık vermeyi düşünüyor. Tabii arka planda belli bir miktar para da var. Ama Sivasspor’a hangi topçuyu getirirseniz getirin bu çark içinde oynar. Sivasspor’un iyi futbolcu transfer etme politikası yok. Şuan sorun bütçeyi dengelemek. Futbolcu seçtikleri zaman çok da üstün olduklarına bakmıyorlar. Örneğin Musa.. Sivasspor’a gelirken Sakaryaspor’da hiçbir şey yapmamıştı. Ama şimdiki durumuna bakın. Mehmet Güven’i ve Necati’yi almak Sivasspor’a artı bir şey katmaz. Aydın ise katabilir.. Sivasspor’un amacı genç isimleri alıp yıldızlaştırmak.. Bu nedenle asıl düşüncelerinin Mehmet transferinden maddi kazanç elde etmek olacağını düşünüyorum.
Sizin kendi görüşünüz nedir peki? Yani şu ana kadarki görüşmelerden çıkarttığınız sonuca göre Mehmet’in ara transfer döneminde yeni yuvası belli olacak mı?
Bu konuda kesin bir şey söylemesem bile şu ek bilgiyi verebilirim; Mehmet’le yurtdışından da ilgilenen takımlar var. Bunlar resmi teklifler değil tabii ama buradan da yeni teklifler kulübe ulaşabilir. Fakat şunu söyleyebilirim; Mehmet Yıldız’ın yeni yuvası büyük ihtimalle İstanbul olacak.
Eğer rota İstanbul’sa, Mehmet Yıldız iki İstanbul takımı arasında diyebiliriz.. Mehmet bu konuda ne düşünüyor?
Mehmet’in formasını giydiği takım onun gönlündeki takımdır. Sonuçta hepsi büyük takımlar. Hangisinde oynarsa, hangisinin formasını giyerse o takım onun gönül takımı olacaktır. Kendisi de daha önce bunu söyledi..
O zaman şunu net olarak söyleyebiliriz; Mehmet ara transfer döneminde mutlaka transfer olacak.. Zaten sözleşmesinin de sezon sonunda bitecek olması, sıcak para bekleyen kulübünün onu göndermeye de sıcak bakması anlamını taşıyor..
Aslında Mehmet’in sözleşmesinin bitip bitmemesi çok önemli değil. Sivasspor’la sözleşmesi şimdi de bitse, Mehmet başkan “imza at” dediği anda 10 yıllık da, 20 yıllık da imza atacaktır.. Sivas’a garip bir gönül bağı var kendisinin. Yani sözleşmesinin bitip bitmemesi sorun değil.. Öyle bir gönül bağı ki bu, bugün serbest kalmış olsaydı yine Sivasspor’a imza atar öyle transfer olurdu diyebilirim..
Mehmet’in kendisi kadar kaliteli golcüleri barındıran İstanbul ekiplerinde yedek kalma sorunu da doğabilir. Bu konuda düşüncesi nedir?
Mehmet’in tabii ki İstanbul’da yedek kalma durumu olabilir. Ama yedekte de oturursa, sabırlıdır.. Bir şekilde oynayacağını bilir. Diğer futbolculara göre yapısı çok farklı. Oyun anlayışı, oyun kalitesi, oyuna bakışı çok değişik. Farklı bir stili olduğu için kesinlikle de forma giyeceğine inanıyorum.
Yani İstanbul’dan korkmuyor..
Asla! Mehmet’in Avrupa’ya gitmekten korkusu yok, İstanbul’dan mı olacak?
Anadolu takımından giden oyuncular çoğu zaman duygusaldır, çabuk demoralize olurlar.. Ama Mehmet’te böyle bir yapı yok, çok profesyonel biridir..
Peki son sorum şu; Devre arasında transfer bombası patlıyor mu?
Bomba soru bu oldu.. Evet çok yakında patlıyor!
Çok teşekkürler İlhan bey..
Ben teşekkür ederim..
Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/supe...r_iddiasi.html
F.Bahçe'den 2 bomba Fred&İbisevic
http://www.fotomac.com.tr/2008/12/27...99F35B86Ex.jpg
Fenerbahçe'nin eski gözağrısı Fred, Lyon'dan ayrılmak istediğini açıklayınca sarı-lacivertli yönetim hiç vakit kaybetmeden harekete geçti...
Daum, başkan Aziz Yıldırım'a "Hoffenheim'dan İbisevic'i alabilirseniz müthiş olur" dedi. Yıldırım, Hoffenheim'a 8 milyon euro önerdi, Alman kulübü bu parayı az buldu
Pimi çekildi
Fred, Lyon'dan ayrılmak istediğini açıklayınca Kanarya devreye girdi. Daum ise Hoffenheim'lı İbisevic'i önerdi.
Nabız yoklanıyor
Daniel Güiza'nın performansından memnun olmayan Fenerbahçe, iyi bir golcü bulabilirse bu bölgeye transfer yapacak. Arayışlarını sürdüren sarı-lacivertlilerde son olarak Fred ve İbisevic isimleri gündeme geldi. Fred, Lyon'dan ayrılacağını açıklayınca Kanarya harekete geçti ve daha önce de transferine çalışılan 25 yaşındaki http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
oyuncu için nabız yoklamaya başladı.
Hocası vermiyor
Fred için görüşmelerin gizlice sürdürüldüğü öğrenildi. 1.85 boyundaki golcü, bu sezon Lyon'da beklentilerin uzağında kaldı. Lig ve Şampiyonlar Lig maçlarında sadece 4 gol atabilen Fred, birçok teklif aldığını ve gitmek istediğini bildirdi. Lyon'un hocası Claude Puel'in mutlaka takımda tutmak istediğini açıkladığı Fred'in Brezilya Milli Takımı formasıyla 9 maçta 5 golü var.
Kaynak:Fotomaç
İbisevic'in geleceğini sanmıyorum fakat Fred gelebilir. Hatta şöyle diyeyim Adriano gelir İbisevic gelmez.;)