çok iyi gidiyosun ilker valla süpriz de yapablirsin takım formsuzluk yaşamazsa
Printable View
çok iyi gidiyosun ilker valla süpriz de yapablirsin takım formsuzluk yaşamazsa
Nihayet kariyere devam edebileceğiz :)
12.Hafta Serie B'den beraber çıktığımız rakibimiz bize oldukça misafirperver davrandı,3 puanı alarak evimize döndük.bir 1. onlar ise 18.sırada :)
13.Hafta Biz Brescia kadar misafirperver değiliz,bize geçen sezon mağlubiyeti tattıran tek takım Napoli'ye evimizde acımadık.
14.Hafta
15.Hafta Çok rahat bir maçtı taa ki 89'a kadar,golleri buldular panik yapmadık şans golleriydi çünkü onlar şans yüzlerine üçüncü kez gülmedi sonuçta 3 puanın sahibi yine biz olduk işin aslı takımın şu anki durumuna inanamıyorum,şaşkınım. Zor bir maç oldu ama çıkışımızı sürdürdük.
italya Kupası 1.Tur Adamlar duran toplarlada olsa sonuca gittiler.Hem havamızı hem turu hem de ligin ilk yarısındaki maçın intikamını almış oldular 3ü 1arada:D
16.Hafta Rahat bir maç olacağını düşünerek yedeklere ağırlık verdim bu maçta ama yanılmışım canımıza okuyacaktı adamlar yine de kazandık zor oldu ama yine kazandık bu galibiyetler serie A'da ki ilk sezonumuz da mücizevi bir şampiyonluğun habercisi gibi duruyor.Ancak bunu devre arasında yapacağımız ya da yapamayacağımız transferler belirleyecek şu anki kadro bu seriyi sürdüremez gibi geliyor bana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım hedef ilk 4 biraz takviye klubeye takımı canlandırcaktır birz daha:)
17.Hafta
Şampiyonluk yolunda ki rakiplerimizden Roma evinde bizi mahvetti...
18.Hafta
Çok zor bir maç oldu kalabalık çıktığımız bir hucumda sağ bekimiz ceza sahası sağ çaprazından müthiş vurdu golu attı kalan dakikalarda bizde golun üstüne yattık önemli olan 3 puan:)
19.Hafta
Sampdoria maçından sonra açıkçası gözüm korkmuştu bu işi götüremiyeceğiz dedim bir an için ama şampiyonluk mücadelesi veren Juve karşısında çok ezici bir oyun oynadık skor olarak rahat gözükmesede futbolumuz rahat bir galibiyet getirdi sonuçta Juve ile oynuyoruz 5 tane atacak halimiz yok malum Buffon :D bir de üzücü haberimiz var bu maçta sakatlanan Troest 4 ay sahalardan uzak kalacak yerine sezon başında Roma'dan kadromuza kattığımız Loria oynayacak.
20.Hafta
Abartı elemanlar Goran Pandev maçın adamı oldu! Bu sezon tek yenilgisini ligin ilk yarısındaki maçta bizden alan İnter bu sefer ilk yarıdaki oyunuyla maçı aldı.İkinci yarı tamamiyle hucum oynadık kalemize bile gelemediler ancak 2 gol atabildik kaybettik.Ama saçma birşey var söylemeden geçmiyeyim İnter tek forvet oynuyor İbrahimoviç yedek Pandev oynuyor tek forveti iyi oyuncu bende beğeniyorum ama çok abartmışlar işin aslı sinir oldum.
21.Hafta
İnter maçından sonra yaşanan moral bozukluğunu bu galibiyetle atlattık.Yeni transferimiz Alman asıllı Brezilya'lı golcu Thiago Maier(oyundaki lakabı SChumacher Udinese'de oynuyor)ilk maçında golle tanıştı.2Sezondur Udinese'den Avusturya'nın Austria Karnten takımda kiralık oynayan 1.92'lik golcü oyuncuyu transferin son gününde kadromuzda bedelsiz olarak katıık,ilerleyen maçlarda göreceksiniz bize katkısı çok olacak,taktiğimize çok uygun bir oyuncu.
22.Hafta
Ligin dibine demir atan Triestina karşısında öldük öldük dirildik son sözü genç golcumuz,harika çocuğumuz(kendisi wonderkid olur) Laurito söyledi.Bu haftayıda 3puan ile kapattık.
23.Hafta
Bizim gibi genç bir kadroya sahip olan Udinese ile müthiş bir maç oynadık biz kaçtık onlar kovaladı ve en sonunda yakaladılar:) gol düellosu şeklinde geçen maçta galip çıkmadı.Parma:3 - Udinese:3
24.Hafta
Şaka gibi bir maç,az daha yeniliyorduk böyle bir maçta puan alabildikleri için Catania takımını kutluyorum.Artık sahaya gol atmaya ben girecektim ki Laurito hoca dur atıcam ben dedi,90+2'de de olsa attı golu artık 1 puan 1 puandur diyeceğiz başka söylenebilecek birşey yok.
25.Hafta
Catania maçının ceremesini Fio çekti müthiş oynadık,3-0
26.Hafta
Şu takımın 4-3-3'üne tam bir çözüm üretemedim,Paloschi yoktu ümit milli takımdaydı yerine oynayan Thiago Maier golunude attı ama Paloschi olsa bu maçı sanırım kazanırdık boşluklara mütkiş giden bir oyuncu çünkü ama bunlar varsayım maç oynandı bitti puan kaybı yaşadık.
27.Hafta
Ligin ilk yarısındaki maçta dağıttığımız Torino bu sefer hırslı gelmiş yaklaşık olarak 35m.'den Celso Borges'in attığı müthiş gol ile 3 puanı hanemize yazdırdık yolumuza devam ediyoruz.
28.Hafta
3-3'lük bol gollu bir beraberlik daha,en azından yediğimiz kadarını atmayı beceriyoruz:D
29.Hafta
Evimizde yenildik,maç sonrası bütün takım fırçayı yedi,bir sonraki maçta karşılığını gördük etkili olmuşuz:D
30.Hafta
Troest,Wijnaldum,Laurito,Paloschi yoktu Thiago Maier-Mista ikilisi ilerdeydi ve Thiago Maier coştu:D
31.Hafta
Şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor ama yarış iyice kızıştı...
32.Hafta
Napoli deplasmanından 1 puanla zor çıktık açıkçası,bu sonuçlada işleri iyice karıştırdık.
32.Hafta itibari ile Puan Durumu;
Durum böyle ve sanırım son haftaya kadar sürecek bu çekişme İbrahimoviç'in bile yedek kaldığı İnter'den daha çok gol atmış olmanın bana verdiği hazzı tahmin edemezsiniz:Dbu genç kadro ile bu işi buraya kadar getirdik ama sanırım zaferle bitiremeyeceğiz son 2 haftada Juve ve Roma ile maçımız var işimiz çok zor tek kale oynayıpta puan kaybettiğimiz şanssız maçlara yanma zamanı sanırım,bakalım bu sezonu müthiş bir sonla bitirebilecekmiyiz ?
3 takım 70 puan favorim sensin abi
bastır kardeş az kaldı zafere
başarıcaksın abi
Kanka şaka ile karışık şampiyon olacan yaw :D İlk 4 diyip duruyosun ama şu saatten sonra tek hedefin şampiyon olmak olmalı.. Ben inanıyorum inşallah olursun.
33.Hafta
34.Hafta
Yani Palermo'ya yenilmeleri için para versem bu kadarını yapamazlardı:D Bresciano,Cavani,Jankovic 3 süper oyuncusuda maça yedek başladı 60'tan sonra 3de sahadaydı ama artık iş işten geçmişti:D
35.Hafta
Lecce yine çok zorladı yine biz kazandık:D
36.Hafta
Artık son düzlüğe çıkmışken bu çok kötü oldu...
37.Hafta
Juve wonderkidlerimize dayanamadı goller gözbebiğimizden geldi ve artık final haftasındayız.
37.Hafta Puan Durumu
Brescia gider ayak İnter'le berabere kaldı ve işin son haftaya kalmasını sağladı kendilerine teşekkür ediyoruz:D son haftada İnter Napoli deplasmanında olacak biz ise evimizde Roma karşısında şampiyonluk maçına çıkacağız bakalım son hafta Serie A'da neler olacak,bir mucize gerçekleşecek mi?
38.Hafta
Roma'yı devirdik ama İnter beni yanılttı Napoli'yi yendi averaj ile şampiyon oldu ikili averaja bakılsa yine biz şampiyonduk ama gol averajında daha çok attık daha çok yedik kupa İnter'e gitti sağlık olsun çok genç bir kadromuz var bu kadar zorlamış olmamız bile çok büyük başarı Serie A'da da zirveye çıkacağımız gün gelecektir.
Sezonun Ardından;
İki golcumuzde çok iyi bir sezonu bıraktı ikiside wonderkid oldu 2 sene sonra kimse tutamaz bunları :D
Sezona yeni bir takım kurarak başladık,ilerleyen zamanlarda transfer konusunda sizlere yardımcı olmak açısından bazı oyuncuları değerlendireceğim;
Morgan De Sanctis:sezon başında bedelsiz olarak kadromuza kattığımız isimlerden birisiydi.Daha önceden de oynatmış olduğum için kesin almam gerekiyordu çünkü o kaledeyken rahat edebilirsiniz çok iyi bir kaleci ama yaşından dolayı bu sezon satacağım amaç paraya çevirmek ve Morgan yaşına rağmen iyi paraya satılabilecek bir oyuncu.
Bu sezon 39 maçta oynadı 37 gol yedi 3 kere maçın adamı seçildi.Genç ve hücum oynayan bir takımda ben performansından oldukça memnunum.Hatalı gol yemedi hiç.
Marco Zambelli:Yine sezon başında aramıza katıldı.Brescia'dan 6trilyon bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.Savunmanın sağında müthiş bir performans gösterdi.Neredeyse kusursuzdu şimdi dev klupler peşinde ben satmayacağımı o da kalmak istediğini açıkladı.Sadık bir isim.Ortaları,tekniği,uzun mesafeli şutları mevkisinde onu diğerlerinden farklı kılan özellikleri.
Bu sezon 41 maçta oynadı 2 gol attı 7 asist yaptı 4 kerede maçın adamı seçildi.
Santraforlarımızın hava hakimiyeti iyi olmadığı için asist sayısı az oldu biraz gollerde ise bindirmeleri ile sonuca ulaştı.
Guglielmo Stendardo:Bedelsiz olarak aldığımız bir diğer oyuncu.Tecrübesi,gözü karalığı,hava hakimiyeti,kesiciliği çok büyük katkı yaptı takıma.İlk sezon sonunda kontratı bitiyor orta halli takımlarda kesinlikle almalısınız.
Bu sezon 37 maçta oynadı 1 gol attı.
Thiago Motta:Sezon başında kontratı biterken alıp almama konusunda tereddüt içindeydim.Onunla ilgilenen kimse yoktu ama Barca'da oynadığı az sürelerde beğendiğim bir oyuncuydu.İkinci ligden yeni çıktığım için kimleri alabileceğimi bilmiyordum ne olur ne olmaz diye almaya karar verdim.Sezonun açılış maçında orta saha oyuncularının sakatlığı sebebiyle sahaya 11'de çıktı ve müthişti ardından sakatlık harici o formayı bırakmadı.İkili mücadelelerde ayakta kaldı,uzaktan enfes şutlar ve goller attı,uzun boyu ve etkili fiziği ile hava toplarına hakimiyeti,etkili dribblingler ve paslarıda cabası kesinlikle şans tanınması gereken bir oyuncu.
Bu sezon 31 maçta ilk 11'de sahaya çıktı 2 maçta ise sonradan oyuna girdi.8 gol attı 4 asist yaptı 3 kerede maçın adamı seçildi.
Ross Wallece:Onu da bedelsiz olarak kadroya kattık.İskoç oyuncu sol kulvarı tamamiyle kullanabiliyor oyunun iki yönündede çok etkili savunmada dezavantaj oluşturacak tek yönü 1.68'lik boyu.Topsız alanda çok iyi süratli boş alanlara koşuları yine uzaktan şutları ve arka direğe sinsice sızıp attığı goller.
15 maçta ilk 11 çıktı,4 gol attı 4 asist yaptı 3 kere maçın adamı seçildi.
Bu sezon takımı sürükleyen isimler ise Monzon,Di Maria,Wijnaldum,Chantome,Laurito ve Paloschi oldular.Bunların arasına De Sanctis,Stendardo ve Motta'yı kesinlikle eklemeliyim.
Kanka muhteşem bir sezon oldu. İlk yıl için öpüp başına koy :D
Bu Lecce çok belalı ve tiksinç bir takım. Beni fm'de hep sinir ediyor, zor kazanıyorum onlara karşı.
Ayrıca şu arka planını değiş gözlerim yoruluyor ss'lere bakarken :D
Transferde show yapmanı bekliyorum. Aquino'yu kaçırma...
Kanka eyw. da o arkaplanda gözünü yoruyorsa sana gözlük alalım :p o Lecce'nin ben:D ilk maç yedek çıktım zor aldım ikinci maç ligin son 2ayını sakat geçiren Di Maria'dan eksik çıktık sadece 1-0 zor aldık ligdende düşmediler kurtulamadık:D transferde 2 iyi oyuncu ile anlaştık bedelsiz olarak çok şov yapmayı düşünmüyorum Aquino için çok fazla bastırmıyacağım sebebi ise 2 süper stopere ihtiyaç duymam.Sakho ve Fazio aklımdaki isimler başka bir süpriz olmazsa Aquino,Laurito ve Paloschi'nin ardından bekler onada içim elvermez 3 forvetide serie A kaldırmaz:D bakalım zaman her şeyi çözecek :p
Süper Bitmiş Ama Averaj Farkıyla Kaybetmen Kötü OLmus
Genelde İtalyada PuanLar eşitse
1. İle 2. arasında bir macılır YapıLıyodu O kalktımı Yoksa Oyuna Mı Yansımamıs
çok iyi oynamışsın tebrikler şampiyonluğun kaçmasına üzüldüm
Takip eden ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bilgisayarımın yaptığı arıza sonucu "c" sürücüsünde silinen hersey gibi oyunun save dosyasıda silindi 2.sezonun sonunda maalesef bu kariyeri noktalıyoruz bu sefer uzun soluklu olamadı inşallah bir dahakine.:)TSL'den bir takım ile dönmeyi düşünüyorum. Yönetici arkadaşlardan konunun kapatılmasını istiyorum.
süper bir sezon geçirmişsin şl'de büyük başarılara koşman dilegiyle...