Stad dolarsa tüm biletlerin satıldığı için dolmayacak...Beşiktaş rahat kazanır.
Printable View
Stad dolarsa tüm biletlerin satıldığı için dolmayacak...Beşiktaş rahat kazanır.
Bu tip maçlarda stres yapan takım kaybeder. Açıklamak gerekirse Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Beşiktaşın üstünde şampiyonluğun gerilimi vardı ve kaybetti. Bir hafta sonra aynı takımlar yine karşılaştı ve bu sefer gerilim Fenerbahçe'nin üstündeydi ve Beşiktaş kazandı. Aynı şekilde Sivasspor. Onların üzerinde de şampiyonluk gerginliği ve stresi var. Kendi evlerinde 3 büyüklere sahayı dar eden Sivas, İstanbul Büyükşehir Belediye'sine yenildi, deplasmanda Konya maçıydı sanırım, puan bıraktı.
Bugün de stres ve gerilimin daha çok Beşiktaş'ın üzerinde olduğunu söylersek yanlış olmaz ve ben yukardaki sebeplerden dolayı Galatasaray'ımızın kazanmaya daha yakın olduğunu söylüyorum.
De Sanctis ve Lincoln yok.
Orkun kalede...
Kesin İlkOnbir
-----------Orkun-------
Sabri--Emre--Mehmet--Hakan
-------Barış---Ayhan--------
Arda--------------------Kewell
-------Nonda-----Baros------
De Sanctis neden yok acaba.
Bravo Bülent Korkmaz (::)
De sanctic boyun spazmı geçirmiş..Orkun yan toplarda iyi degil..Ayrıca uzaktan şultarda insallah top sektirmez..
Bu arada haldun üstünel ve başkan yarın bir ülkeye gidip 3 oyuncu ile imza aşamasına geleceklermiş.Ülkenin ispanya oldugunu düsünülüyor..Bahri havadır haldun üstünelden ögrenmiş..Ne kadar dogru bilemeyiz:)
Rüştü
Toraman-Sivok-Zan-Üzülmez
Ekrem-Ernst-Cisse
Holosko-Bobo-Tello
Bu da Beşiktaş'ın muhtemel 11'i .
2 senede 15 maç belki oynamış adamı böyle önemli ve şaibe söylentilerine yol açabilecek maça koyarsan bende bravo derim.
Haklısın, bunu başta belirtseydin keşke.
Ne şaibesi ya.Ben de bunu anlamıyorum.
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı oynanıyor şaibe lafları sürekli,Beşiktaş - Galatasaray la oynuyor yine şaibe lafları.İyi ki Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor ha.Sinir olmamak elde değil.
Orkun Bülent Korkmaz'ın Erciyes'ten öğrencisi güvenmiş koymuş kaleye ötesi varmı ? bence yok..
İyide nasıl şaibe kelimesi geçmesin bu maçta.Kalede aylardır maç oynamayan Orkun.Maç eksikliğiyle filan dandik goller yiyipibaşka türlü şaibe söylentilerinin fazlalaşmasına yol açar.
Hayıro yüzden demedim ben.Ama Aykut'u koysa daha iyiydi.Aykut sakat değil benim bildiğim kadarıyla.Şimdi NTVsporda'da dediler Orkun bayadır maç oynamıyor Aykut olsa daha iyiydi diye.Sakat değil galiba.
Ya siz kendnizde misiniz? Ne şaibesinden bahsediyorsunuz? Gülüyorum valla. :n:
Geçen senede öleydi.Hasan Kabze golü attıktan sonra konuşulanlar arasıdna şaibe yokmuydu yok maçı sattı filan.Bende ondan öle diyorum.
Aykut veya Orkun ne farkeder ki ikiside maç oynamıyor uzun zamandır.
Arkadaşlar ben şike yaptı demiyorum. Ama Orkun kaç maçtır oynamıyo hatalı olmadanda gol yese ben yarın düşünemiyorum yazılacak şeyleri.
İntihar bi kadro bu :S Sinan abinin bi yazısını okudum blogunda çok doru tespitler yapmıs vazgeçiyorum kararımdan bjk kazanacak :)
Aykut bu sezon tam da 10 resmi maçta oynadı. 1 Lig, 6 Türkiye Kupası, 1 TFF Süper Kupa, 2 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın sampiyon olamadıgı bi dönemde kimin şampiyon olacagı bizi ilgiledirmez (::) Dolayısı ile kalan 2 macada galibiyet için cıkar Galatasaray rahat olunuz. Nasıl ki hiçbir iddiası yokken son mac sahamızda herkes macı Fb sampiyon olmasın diye Ts ye satacagımızı söylerken bizim trabzonu rahat yendigimiz gibi (::)
Orkun niye oynuyor çünkü Sanctis boyun spazmı gecirmiş. Antrenmana da cıkmamıştı. Orkuna da eski öğrencisi oldugundan daha cok güveniyordur Bülent Korkmaz. Erciyesten (::)
Susalım ve Orkun u izletelim :0:
Emre öyle şeyler söylüyosunki sanki ben Galatasaray maçı satacak dedim. Benim mesajlarımı nasıl okuyosunuz anlamıyorumki. Ben diyorumki bu maçta hala gol yemese bile bu adam eleştirilecekkk.
Çizgiden sabri çıkarttı topu. Hayatında ilk defa olumlu bişey yaptı adam :n:
Bülent Korkmazın kafasında kelebek var :D