De Rossi çok güzel bir gol attı 2-1 oldu Dk 71.
Printable View
De Rossi çok güzel bir gol attı 2-1 oldu Dk 71.
Cok guzel bi gol gercekten, dunki irak macindan sonra bu maclar cok iyi geldi :D
Çok güzel bir gol daha.Rossi noktayı koydu.3-1.
Rossiler Amerikayı mahvetti ve adamların attıgı bütün goller muhteşemdi :D
2006 Dünya kupasından beri İtalya doğru düzgün top oynamıyor.Avrupa şampiyonasında da çok kötüydü takım...
Dün 10 kişi kalmış rakibe karşı pas yapamıyor,organize olamıyor...
İki tane uzaktan atılan şutla maçı kazandılar...
Benim anlamadığım böyle iyi bir kadroya sahip takım nasıl iki pas üst üste yapamaz...
Pirlo,De Rossi,Montolivo,Camoranesi,Aquilani gibi tekniği iyi olan oyunculardan kurulu bir takımın topa daha hakim,rakibi baskı altın alan bir oyun oynaması lazım.Kaldı ki ileride oynayan oyuncularda top indiren,top tutabilen oyuncular(Toni,Gilardino,Iaquinta).Yani ileride çoğalmayı sağlayabilecek bir hücum hattı var.Anlayamadığım bir şekilde çok kötü futbol oynuyor İtalya...
Güney Afrika'ya helal olsun gerçekten müthiş organizasyon yapıyolar. Stadların durumları , saha zeminleri çok iyi.
Bugün saat 17:00'de İspanya - Irak ve saat 21:30'da Güney Afrika - Yeni Zellanda maçları var.Irak İspanya maçını çok merak ediyorum (:
Irak - Amerika aynı grupta olsaydı keşke :)
Bak ben onu hiç düşünmemiştim.Keşke öyle olsaydı ki zaten Irak alırdı maçı (:Çok sağlam oynuyorlar.
Irak - Güney Afrika maçında taraftarlar bir yazı açmıştı 2-3 sn gösterip çektiler. Sorry Iraq This is not Fighting, Soccer Only'mi ne yazıyodu adamlar gördümü ne yaptı maç boyunca nasıl mücadele ettiler öyle :D
bence bu maçlar ispanyayı görmek için bir fırsat değil gruptaki 3 takımdan karma yapsan bence kesinlikle bir mısır çıkmaz diye düşünüyorum.
İlk yarı 0-0 bitti.Irak direniyor :)
Şu Irak'ın maçları uykusuzluga bire bir. Bir takım birazda hücum düşünür ama yok adamların liginde maçlar yarım saha oynanıyor heralde.
İspanya 1-0 kazandı.Irak çok katı savunma yapıyor.Hücüma sadece 1-2 kere çıktılar.
Irak hangi yılın futbolunu oynuyor yahu. Hiç atağa çıkmadılar nerdeyse. 5li savunma şekilnde oynadılar. 2 önliberoları devamlı stoperlerin yanına geldi.
Hiç gol atmadan 2 puan ile tamamlarlar turnuvayı. Bir sonraki maçları 0-0 biter bence. :)
Bu Irak nasıl Asya Kupası'nı kazanmış ya bu futbolla.
Vuvuzela ile beraber Irak futbolu hiç çekilmiyor.
Karşıda sanki Kuveyt felan varmış gibi konuşuyosunuz.:) Bizim milli takımımızda ilk maçta bu şekilde oynadı nerdeyse. Onlarda sadece Arda yok, Nihat yok, Semih yok. Kalecileri iyi. Acımasızlığa gerek yok.:) Irak'ı ben kendi adıma kutluyorum. Dünyanın şu anki en iyi takımına en iyi şekilde direnen takımlardan biriydi. Nashad Akram son derece iyi bi futbolcu gibi geldi bana...
Biraz da atağa çıkabilselerdi çok iyiydi.
Irak iyi takım savunması yapıyor,İspanya açmakta zorlansada maçı kazanmasını bildi...
Maçın adamı Xabi Alonso seçildi...
Y.Zellanda turnuvaya katılmak için katılmış adeta.Ben hayatımda böyle bir milli takım görmedim.G.Afrika'nın yetenekli ayakları var.Bol pozisyon buldular,daha da farklı olabilirdi...
Maçın adamı iki gol atan Parker seçildi...
Felipe Melo attı Brezilya ABD karşısında 1-0 öne geçti (:
Robinho 2-0
Maicon attı 3-0 oldu :D.ABD gene 10 kişi kaldı :D
Brezilya artık idman yapıyor adeta :)
Brezilya Amerika karşısında rahat bir galibiyet aldı ve yarı finale çıktı...
Maçın adamı Maicon seçildi...
Günün son maçı olan İtalya - Mısır karşılaşması zevkli geçecek gibi...
İtalya'da ilk maçın kadrosunda bulunun Camoranesi,Legrottaglie ve Gilardino yedekler arasında.Cannavaro,Quagliarella ve Rossi ilk 11'de...
Mısır çok iyi oynuyor helal olsun :)