Çok sağlam adam aldı Manisa. Geride durduğunda çok sağlam duran bir oyuncu Klukowski. Ayrıca çokta profesyonel.
Printable View
Çok sağlam adam aldı Manisa. Geride durduğunda çok sağlam duran bir oyuncu Klukowski. Ayrıca çokta profesyonel.
Zewlakow mu sol bekti yoksa Klukowski mi ? karıştırıyorum ikisini
Klukowski sol bek. Club Brugge'den gelmişti sezon başında. Hucum olarak zayıf olması tek eksiği.
Eren Aydın bütün yıl sol bekte aksadı ve alternatifsizlikten oynadı. Yeri geldi sağ ayaklı Ferhat oynadı ama solda dikiş tutturan olmadı. Bir kaç maç izledim ve çok beğenmiştim. Hayırlı olsun diyorum.
FM'de yönettiğim de Eren çok kötü gözüküyordu Manisa'da Klukowski ile nokta atışı yapmış Manisa.
Klukowski ilaç olur Manisa DL'sine :)
Klukowskiyi canlı izledim gayet başarılı olabilecek bi oyuncu hayırlı olsun tarzanlara
Manisaspor, Kayserispor'la yollarını ayıran Mehmet Eren'le anlaşmaya vardı. (DHA)
Anadolu takımları için çok iyi oyuncu M.Eren...
Manisada iş yapar ama istikrar 0
Yiğit Gökoğlan yolcu olabilir bu transferden sonra.
TRANSFER: Jerry Akaminko (Orduspor) Manisaspor'da. http://goo.gl/7aLIw
Akaminko 4 ay önce anlaşmış..Şu sakat olduğu zaman, Menejeri gidip manisaya işi bağlamış.Bence yönetiminde haberi yoktu.Zaten yaşı tutmuyordu sözleşme uzatamıyorduk.Ne diyelim yolu açık olsun..
Başka takımla anlaşmasına rağmen son maçlarda çok iyi performans gösterdi.Buda karakterini belli eder..
Mevkiisi ve özelliklerini ve maç performansı hakkında bilgi alabilirmiyim?
Stoper oynar. Galiba birkaç kez bek oynadığını gördüm bu sene. Kartal'da izlemiştim.
Klasik Afrikalı defans oyuncusu. Güçlü ve zor adam geçiriyor. Bence müthiş bir transfer olmuş.
Final maçında sağ kanatttan yardırmıştı yahu. Stoper de oynuyorsa Manisaspor iyi iş yapmış. :)
Tribun Dergi
Yigit İncedemir'in menajeri Mehmet Öztürk: "Manisaspor, Yiğit’in bonservisi için 4 milyon € istiyor. 4 büyük takımın gündeminde."
tribundergi: Manisaspor'da Nizamettin Çalışkan’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Volkan Babacan Manisaspor'da hayırlı olsun . 1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyormuş .
Takim kaleci ariyor. Ilk Serdar Kulbilge ile gorusuyoruz olumlu geciyor deniliyor. Sonra ucrette anlasamadik deniyor. Ardindan kaleye Volkan Babacan aliniyor. Ilker yine birinci kaleci olacak anlasilan. Bu senede kale bos. (bkz? Attan inip essege binmek)
Murat Erdoğan Manisaspor'dan ayrıldığını ve futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı .
Hikmet hocam gitmiş. Oğulcan Engin gibi büyük bir futbol yıldızını kazandırarak gitti sanırım bu sene transferde :D
Futbolcu Joshua Christopher Simpson, kulübümüz ile olan sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Kulübümüz tarafından hiçbir alacağı olmamasına rağmen, alacaklarını fesh nedeni olarak gösteren Simpson haksız bir fesh girişiminde bulunmuştur. Kulübümüz konuyla ilgili olarak hukuki girişimlerini sürdürmekte olup, FIFA nezdinde tazminat ve sportif yaptırım uygulanması talebiyle işlem başlatılmıştır.
Manisaspor.org.tr
Fenerbahçe'ye mi gelecek acaba?:p
Simpson Young Boys ile anlaşmış sanırım. Ntvspor'da yazıyordu.
Manisaspor, Kemal Özdeş'in istifasının ardından teknik direktörlük için Ümit Özat ile anlaştı.
Manisaspor, Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen Claudio Pitbull'u transfer etti.
Gayet iyi bir oyuncu transfer etti Manisa,zaten birkaç gün önce de Harbuzi'yi almışlardı,o da iyi transfer... Ama gelgelelim ki Ümit Özat'la çok zor.