Originally Posted by
Lim11
Cristaldo ve o tarz oyuncular genelde hüsran çıkıyo maalesef.Ama ben snn oynadığın ligin kalitesini düşünerek büyük bi transfer yaptığını düşünmüştüm, yanılmışım.Cristaldo ve o tarz derken; teknik özellikleri çok iyi, fiziksel ve mental yada fiziksel özellikleri kötü olan oyuncular fos çıkıyo:D.Kalinic de bence sonuna kadar uğraş olmassa eğer Winston Parks senin sistemine ve istediğin yırtıcı forvet pozisyonuna en uygun alabileceğin isim diye düşünüyorum.Gerçi targetman tarzımı oynuosun yoksa strikermi bilmiorum ama eğer bitirici forvetler de sistemine uyarsa Corinthians dan Dentinho,Vasco dan Teixeira yı öneririm.Özellikle Dent. cok iyi gelişim gösterio.Ha forvet olarak düşünmessen yine Dent.i sol, teixeirayı sağ ve sol kanatlardada kullanmak için alabilirsin.At.Paranaense deki choco da müthiş gelişir bak.Hearts a 6.5M$ almıştım 19M$a Fulhama satmıştım aklında bulunsun;)Göbeğe Jenssen den 1.5 gömlek daha üstün Salamiyi alabilirsen müthiş bi iş başarırsın:DTabi bu saydıklarımın hepsinin bonservisleri pahalı gelebilir."900K bütçe vermiş olan Heartsa ilk sezon sonu 24M$ verip Marquinhosu almış biri olarak ne yapar eder bu kalitede isimler alırdım yerinde olsam:D"Bu saydıklarım yabancı kontenjanına takılır, paran yetmez orasını bilemem:DAma dediğim gibi avrupada bi yerlere gelmek adına gelen her oyuncu, yerine aldığın oyuncundan daha kaliteli olmalı:)
ŞL grubuna gelince.Eleme turlarını geçip gruplara kalmışsın tebrik ederim:)İlk msjımda da dediğim gibi snn için 3. olup Uefa ya gitmen başarıdır, ilk sezonun için ve inşallahda en kötü bu şekilde olur.Benfica ve Spartak dan birinden 3 dierinden 4 cıkarırsan ztn Uefa garanti gibi bişey olur.Ama yine de düşünmüyo deilim niye çıkamayasın die:DNeyse bakalım grup macları başlasın 1-2 mac oyna belli olur az çok durumun:DBaşarılar...