Bu spiker Oliveira'ya neden Varonin diyo ? :confused:
Printable View
Bu spiker Oliveira'ya neden Varonin diyo ? :confused:
Baroni diyor..
böyle yönetim olmaz açıkçası geldim bilgisayarın başına izlemicem maçı daha... bilicayı falan bilmem ama bu hakemlerle lig nasıl gidecek onu merak ediyorum...
Çok büyük acemilik Sivoktan. Rakip serbest vurus kullanıyor sen ellerini acıyorsun. Penaltı. Alex attı 1-0.
GOOOOLLL..KrAlex..1-0
TFF'de Alex'e gider oy... :D KrAlex gene attı golünü. Hakem doğru karar verdi. Ama Bilica'nın elini görmeyişi yanlışdı. Ki TV'den bile zor gözüküyordu...
Alex 2 yaptı...
KrAlex 2-0 yaptı..Helal olsun bee...
kendi elimizle Alex'i maçın adamı yaptık ya helal olsun.... peessss!!!!!!!
Tebrikler Fenerbahçe. :)
Ya bu nedir anlamıyorum ya sanki fener geride hadi gidelim diyo fener geliyo da geliyo geliyo da geliyo bizimkiler izliyor.Anlamadım gitti hem anlamadım gitti hem maç gitti hem kupa gitti.
Zevkli bir maç değildi.Hakem hataları,saçma sapan reklamlar,saçma sapan konuşan spiker,pek iyi oynanmayan futbol yüzünden açıkçası güzel bir maç izleyemedik..Reklamda çığır açtı Fox.Uzatma dakikasını gösteriyo yanında reklam veriyo.Reklam da reklam olsa.Umarız ilk ve son olur Fox Tv'de..Tebrik ediyorum iki takımı da.
ekranın yarısında reklam, top nerde oyuncualr nerde bişey göremedik ki...motor yağlarıymış bilmemneymiş başlıcam... töbe töbe suyunu çıkardılar
Tebrikler Fenerbahce.
Fb adına Güiza ve Alex iyi mac cıkardılar. Güiza özellikle ilk yarı cok iyiydi, ama 2. yarı ortalıkta yoktu. Buna ragmen son dakikada Alexe cok iyi kesti topu. Bilica cok kötüydü. Bu defans hattı sorun yaratır. Cristian'da bi ışık göremedim ben. Tabi daha 2. macı alışma süreci var. Santosta ne iyi ne kötü ortalama bi oyun oynadı. Cristian kötüydü ama.
Besiktas tarafında Bence Holosko'nun yedek kalması hataydı. Bobo sol tarafta gibi oynadı ve varlıgı pek anlasılmadı. Sivok'un hataları sonucunda kupayı kaybettiler.
krAlex.
Sezona Kupa ile başladık, kazandık mutluyuz.
Takıma helal olsun, çok iyi mücadele ederek kupayı hakettiler.
Geçen yıldan çok farklı bir oyun ortaya koyuyoruz. İkinci yarı Beşiktaş'a pozisyon vermedik.
Alex'i eleştirmiştim ama iki gol atarak beni mahcup etti. Güiza müthişti, bence sahanın yıldızı, ikinci goldeki asisti harika. Vederson'u neden oynattı demiştim ama beni mahcup etti, çok iyi oynadı. Bilica ve Önder ilk yarı kötü olmasına rağmen ikinci yarı harika oynadılar.
Beşiktaş'ta Nihat berbattı. Sivok sahanın en kötü ismiydi, iki golde de %100 hatası var. Ferrari'yi hiç beğenmedim, çok kötüydü. Ernst iyiydi, Yusuf iyiydi, neden Yusuf çıktı anlamadım. Beşiktaş iyi sinyaller vermedi, bu yıl şansı olduğunu düşünmüyorum, ne hücumu ne savunması korku yaratıyor.
@Alican,
Eminim. Skora göre yorum yapmam. Alex iki gol atmış olabilir ama yerine ikinci forvet olsa eminim çok daha rahat maçı kazanırdık. Alex'in geriye top almaya gelmesi ileride Güiza'yı yalnız bırakıyor, o yüzden Güiza çok yalnız kalıyor. İkinci forvet daha faydalı olur.
Alex kendi becerisiyle atmadi ki o golleri ? niye 2 gol atti diye birden övüyorsunuz anlamiyorum Alex'ten daha cok mücadele eden Güiza vardi kimse ondan bahsetmiyor bile 2. golde payi cok büyüktü.
Alex'in ölüsü fener'e maç kazandırır..
Alex tartışılmaz, KrAlex'e helal olsun. Eğer Emre destek verseydi hücuma Fenerbahçe'de Alex ikinci forvet olup Güiza'nın yanına girecekti, Emre bu maçta onu yapamadı.
bizim takımda bi Fink'i beğendim. Birde İsmail iyi şeyler yapmaya çalıştı. o kadar sık ileri çıkmasına rağmen neredeyse Gökhan Gönül'e orta açtırmadı be :) sizin aksinize Alex'in iyi oynadığını düşünmüyorum. biri penaltı iki pozisyonda gol attı kral yaptınız yine.
Önemli olan İyiyken gol atmak degil kötü oynarken gol atmaktır.
Pardon ama gol haricinde Sivok'un ne hatasını gördünde sahanın en kötü ismi yaptın Goldeki hatayı yapmasa maçın en iyisi olacakken Şanssız olarak yaptıgı bir hata Penaltı oldu ama onu maçın en kötüsü yapamaz. Ortada geçen bir maçta Şanssız bir şekilde olan bir penaltı Besiktas'ın kötü sinyaller verdigini düşünüyosan ilerde görürsün zaten
ayak ile değil bilica elleri ile ittirdi gibi geldi bana..
Fenerbahçe Luganonun yerine adamı iyi bulmuş Bilica Luganoyu hiç aratmayacak gibi..
Bence Mustafa Denizlinin yanlış seçimleri yüzünden maçı kaybettik.Yusufu sağ tarafta oynatmak neydi anlamadım Bobo solda başladı daha 10.dakikada anlaşıldı Bobo'nun orada birşey yapamayacağı ancak Bobo 90 dakikayı tamamladı.
Nobre ikinci yarıyı forvet arkası oynadı bunu hangi mantıkla oynattı anlamadım ama.Nihat hazır değildi daha.Aslında Holosko ile başlıcaktık.Daha sonra Yusufu alacaktık daha iyi olurdu gibi..
Neyse tebrikler Fenerbahçe..:) Guiza'yı çok beğenedim ben :)
Büyük futbolcular böyle maçlarda öne çıkarlar..;)
1.60 lık adam kafa golünü attığında bi bak bakalım etrafında kimse varmıydı?
bugun takimin en iyisi sivokdu bizde bir hata yuzunden boyle sacma sapan yorumlar gormek garip. ferrarinin neyini begenmediniz anlamadim, ferrari kotuyse bilica rezil. nihat icinde berbat kelimesi abes kacmis, adam 1 hafta oldu daha idmanlara baslayali ki bu takim 1.5 aydir idman yapiyor, yani 5 haftalik eksigi var.
ben skor taraftari degilim, besiktas gayet iyi sinyaller verdi. biraz sansizlik, biraz hakem hatalari boyle bir sonuc cikti. hele ki bu takima alinacak dos santos veya deco ayarinda bir futbolcu, formunda nihat kahveci, gecen senenin 2 yildizi toraman ve ekrem, takima daha iyi konsantre olacak olan bobo ve turkiyenin en iyi teknik direktoru buyuk Mustafa Denizli ile bu takim sampiyonlugun en buyuk adayidir.
Tebrikler Fenerbahçe.
Tabii sezon başı olduğundan dolayı oyuncular tam bir performans gösteremedi. Ama yinede özellikle Dos Santos'un tekniğini beğendim. Alex yine maçın tamamında pek etkili değildi ama maçı kurtaran isim oldu.
Aynı maçı mı seyretmedik acaba?Quote:
Sivok sahanın en kötü ismiydi
Tebrik ederim Fenerbahçe'yi hayırlı olsun.