hehe takımı saysaydın:D
Printable View
Hakan ın stoperde oynadığı maçlarda nasıl zorlandığımızı görüyoruz objektif olmak lazım
Türkiye 9 numarasını buldu . Sercnan oynarsa golü var :D
http://www.kanalturk.com.tr/newsFile...8_galeri_6.jpg
Ne alakası var objektif olmasaydım saga Sabri'yi koyardım Gökhan'ı kesip.
hakan ileri cıkamıyor pek hızlı degil , Bosna'nın kanatları bekleri zayıf - daha cok üstlerine gidersek muhakkak gol olur onun için 2 tane ileri cıkıp geri dönebilen Gökhan Gönül ve İsmail Köybası'nın olması daha iyi olur , Hakan'ın herhangi bi hatasını görmedim ben zaten asıl mevkisi stoper onun.
Katılıyorum Hakan stoper fevkalade oynayabilir ama İsmail çok tecrübesiz sıkıntı yaratır. Bu yüzden DL'de Hakan daha iyidir.Boy avantajı da var.Duran toplarda Bosna çok iyi
ispanya macında guiza topu hakanın üstünden kafasıyla aşırtıp sonra 2-3 adım geriden gelip hakanı gecti topu ortaladı gol oldu hatırlamıyo musunuz yani hakan belki hücuma cok çıkmıyo ama cıktıgında şutları etkili ayrıca önunde arda oynadıgı için çıkmasada oluyo.Standart beklere oranlada savunması daha iyi.Tüm takım halinde hücum yapmaya gerek yok bence.Stoperde hakanın basarılı olacagını sanmıyorum Mehmet topal daha iyi oynuyodu mesela stoperde.İkisininde zorunluluktan dolayı milli takımda geçmiş maçlarda stoper oynamışlıgı oldugu için yapıyorum bu kıyaslamayı
Bende Önder'in stoperde Hakan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum böylesine ciddi bir maçta Hakan'ı stoper'e çekip sol bekte İsmail'i denemenin manası olmaz. Önder - Servet ikilisi yeter defans için.
Fox TV göstermiyor burda.. bakamiyacagiz.. buradan teşekkürlerimi iletiyorum fox tv'e..
Maç zor ama alacağız İnş.Böyle maçların havası başka olur kim oynarsa en iyisini yapacaktır ben hepsine güveniyorum.
ne alakası var yahu langırt mı bu oyuncular sadece kendi mevkilerinden sorumlu sol bek hücuma cıkmışsa stoper onun yerini doldurmasada oluyo mu yani.Ayrıca takımcılık yapmaya ne gerek var ki hakan bence stoper oynayacak yeteneklere sahip değil ki hedeftende kopmamıstık aslında o maçta 1 puan alınsa simdi bosna galibiyeti bizi bosnanın üstüne tasıyo olacaktı
Galip gelelimde kimin nerede oynadıgı önemli degil.
Alican noktayı sen koymussun vay be :)
Hakanı stoperde oynatmak maceradır...
Bosna'da çok sayıda Türkiye de oynayan oyuncular var. Beğenmediğimiz adamlar şimdi dünya kupası yolundalar :D
Hasagic ve Nadarevic benim aklıma gelenler. Dahada olduğunu sanıyorum..
Dzeko ve İbisevic cok hızlı forvet oyuncuları degil Bugra :)
Olsun Alicim Hakan Balta Sol Bek Oynamalı Bence Stoperde Emre Aşık Oynamalı Önderde Oynar Sorun Olmaz Hakan Balta Sol Bekte Çok Dengeli Oyuncu Arda İle Beraber Solda Oynarlarsa Daha İyi Ataklar Yapabiliriz:)
Ah keşke Emre Aşık olsa ama ne yazıkki kadroda yok.Bence Hakan Balta stoperde oynamalıdır.Açıkçası Önder bana çok güven vermeyen bir isim ve böyle kritik maçlarda Hakan'ı bazı özeliklerinden dolayı stopere daha uygun görüyorum.
Hakan Balta niye stoper oynasın elimizde bir sürü stoper var.
Açıkçası gördüğüm kadarıyla H.Balta dışında Önder ve İbrahim Kaş var bence bunlardan 2'side bu maç için uygun adamlar değil.Eğer oynarsalarda inşallah beni yanıltıp çok iyi oyun oynarlar.
Ceyhun'u ben hep stoper biliyordum yahu :zuhaha Hangi ara orta saha oldu bu adam :zuhaha
En iyisi Hakan ile Önder'i stoper yapalım Servet sol bek olsun bu tartışma bitsin. :zuhaha
İŞTE İLK 11'LER...
BOSNA HERSEK
Su***
Spahiç
Muratoviç
Rahimiç
Misimoviç
Dzeko
Nadareviç
Ibiseviç
Salihoviç
Jahiç
İbriciç
TÜRKİYE
Volkan
Servet
Önder
Hakan
Gökhan Gönül
Hamit
Emre
Ceyhun
Tuncay
Arda
Semih
YEDEKLER
Sinan
Nihat
Nuri
İsmail
İbrahim
Sabri
Sercan
Sporx
İyi şanslar millilerimize.Ayrıca Boşnak spikerin seside geliyor umarım bi cözüm bulurlar yahu.
FOX reklam şova başladı...
Emre attı 1-0, müthiş başladık...