2d fm de atilan gollere benziyen bi gol
Printable View
2d fm de atilan gollere benziyen bi gol
Beşiktaş çok ruhsuz oynuyor.Tello topu kontrol edemiyor ve edemeyince dönüp topa gitmiyor bile gidene kadarda 2 metre arkasındaki adam topu almış oluyor.Futbolcular maçın bundan sonraki bölümünde geçen senenin 2. yarısındaki savaşan Beşiktaş'ın 3'te 1'i kadar savaşırsa 1-0 geride olmalarına rağmen maçı çevirirler.
Eve daha yenmi geldim açtım baktım 1-0 birde spiker var ki ölmüşte ağlayanı yok Beşiktaş'ın da pek farkı yok. Bu maçtan birşey çıkmaz.
Spiker çok kötü ya.Holoşko diyip duruyo.Çok ruhsuz anlatıyo maçı.Şampiyonlar Ligi maçı bu hazırlık maçı değil.
Valla ben spikeri suçlayamıyorum çünkü sahada öyle zevkle anlatılabilecek bir futbol veya mücadele yaşanmıyor.
Holosko çıktı Yusuf girdi dakika 33.:S
Bende spikeri suçlamıyorum,aslında bana faydalı harekette bulunuyor,bir kaç gündür uykum gelmiyordu pek, uyku sorunuma çare oldu :D :D :D
Rüştü az daha yumurtluyordu. Beşiktaş iyi durumda değil pek...
bu takım nasıl gol atacak biri bana anlatsın lütfen şu cska yı bile yenemeyen ir takım kanser oldum tv nin başında walla.....
Doğruyu söylemek gerekirse iki takımda şampiyonlar ligine yakışmıyor.
gol daha oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İsmail köybaşı yalan oldu orda..
Rüştü...
cok kolay gol
Şimdi herkes Rüştü'yü suçlayacak ama aslında suç ondada değil onu bu maçta kaleye koyan Mustafa Denizli'de.
Hazırlık maçı havasında geçiyor. İyi bir Beşiktaş bu Cska'dan kesinlikle puan alabilirdi fakat Beşiktaş Cska'dan daha kötü oynuyor.
http://img25.imageshack.us/img25/3103/macdy.jpg
Alıntıdır
o gol yenmez ya, rustu napio boyle
maçı artık izleyemeiyoum k.. Zevksiz artık:. Belki bir ümitlendim bjk iyi oynar diye ama yine hüsran
Zaten maçtan pek umudum yoktu da çok merak ediyorum bu takım ne zaman gol atacak. :)
mutlak gol kaçtı ...
Milyon dolarlar istiyorsunuz formanın hakkını vermiyorsunuz ,taraftarla dalga geçiyorsunuz formayı çıkarıp çıplak oynayın.
Geldi aklıma.Yazık çok yazık.
İsmail attı..1-2
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ekrem Dağmışş:p
Ve Beşiktaş gol attı...
Olmaz böyle şey yoksa rüya mı ? :D
Başımıza taş yağacak ya da büyük bir felaket bekliyor bizi heralde gol atmışız :)
Spiker 600 küsür dakikadır Beşiktaş gol atamıyo dedi de programdan çıkarken, dedim golü yanlış mı gördüm :D :D :D
Bukadar malzemeyle bukadar pasta cikmaz :) CSKA nin bi forvetleri iyidi, gerisi BJK ile yarisamazdi bile
Maçı tamamen izledim ve şöyle bir organize bir atağımız yok, çalım atabilen bir oyuncumuz yok, golcümüz de yok(Nobre ve Nihat vasattılar). Her topu alan diğerine veriyor, oyun kurma yok. Bana göre maçta sadece Ernst adam gibi oynadı ve kısmen Ekrem. İ. Kaş çok ileri çıktı ama faydalı olamadı. Nihat'ın yerine Hakan Arıkan çıksa daha iyi oynardı diye düşünmeye başladım, belki beklentiden dolayı böyle geliyor olabilir ama bir oyuncu hiç mi yararlı iş yapmaz(bir de vuramadığı bir top var ona hiç girmek istemiyorum)? Tek umudumu artık Tabata'ya ve devre arasında umarım Fink'in yerine gelecek Delgado'ya bağladım. Eğer Wolfsburg'u 2 maçta da yenebilirsek grupta çok büyük avantaj sağlarız ama şu anki kadroyla zor gözüküyor.
wolfsburgu 2 mactada yenmek takim iyi gitSe bile hayal hele bu haliyle iyice hayal. 2 mactan 6 puan cikarip ,en azindan wolfsburg ile disarda beraberlik alsak uefaya gitsek diye dusunuyorum cok iyi olur.
Wolfsburg'u evinde yenmek hayal ötesi bir olay :)
Wolsburg takımın oyununu çok güzel uyguluyor. Onuda geçtik oynamasada Dzeko, Misimovic duruyor iki şut yapıyor golü atarak alıyorlar. Yani Beceri seviyesi yüksek bir takım. Yinede Bjk nin işi belli olmaz ama çok zor Wolsburgu yenmek.