Helal olsun Beşiktaş'a bu kadar zor günler geçirdiği bir dönemde, Fenerbahçe'yi aslanlar gibi oynayarak yendi.
Printable View
Helal olsun Beşiktaş'a bu kadar zor günler geçirdiği bir dönemde, Fenerbahçe'yi aslanlar gibi oynayarak yendi.
Ben geneld bu bolumlerde faza takılmam ama sadece kriti maclarda goz gezdirrim.
Dikkat ettigim birsey var, Fenerbahce taraftarları kaybettigi her mactan sonra rapikten daha iyi oynadiklarini iddaa ediyorlar. Bunu gayet makul karsiliyorum sonucta taraftarsiniz ancak sunu unutmamanizi tavsiye ederim,
Tarih kazananlari yazar oynayanlari degil!!!
Oraya hiç girmeyeLim...
Bişey değiştirmeyecek evet,ama ihtimaLLer ihtimaLLeri doğurur bunu da biLiyoruz.Yani maça TeLLo ve NobreyLe başLasaydık beLki maçı iLk yarı da koparabiLirdik,beLki siz iLk yarıda koparabiLirdiniz vs vs vs...
Bence bu maçtan çıkan sonuç bizim için;Demirören ömrünü uzattı.Kongreye koz iLe girecek.WoLsburg maçı unutuLdu.İ.Ü hayatının maçını oynadı.
FB için;aynı sıkıntıLar yine tekerrü etti.Kazım yine aynı Kazım.Emre bence yine aynı Emre.ALex uzun süre sonra bir derbide sahada yok gibiydi.Gerisini de size bırakıyorum...
Maçın geneli için daha iyi oynadığımızı iddaa eden var ise sorarım ona skor niye 3-0 atsaydık ya 1 gol :)
İlk yarıda 15-45 arasındaki 30 dakikalık periyotta oynadık sadece oyunumuzu.
O Alex'in frikiği direkte patlasamaydı of of of, Alex'te açılabilirdi ama olmadı işte.
İyi savunmadan sonra beşiktaş golü bekledi ve beklediğini de aldı.. Gollerden sonraki kırmızı'da maçı kopardı.. Tebrikler Beşiktaş..
Deli ibo 15 yıllık futbol kariyerinde barça maçından sonra en iyi oyununu oynadı onuda tebrik etmek isterim buradan.
Pehh Yenildik kader varmış :D
Bir Cl maçından sonrada demiştim İbrahim Üzülmez bu takımda fizik ve taktik açısından bir çok oyuncuyu cebinden çıkarabilir diye..
(BKz: *
Kendi fikrimdir Bu beğenmediğim İ.Üzülmez, bugünkü fiziğiyle saha içindeki taktik ve teknik bilgisiyle ve yaptıklarıyla bu takımdaki bir çok oyuncuyu cebinden çıkarır. Gerçekten takdir edilecek birisiymiş bugün gördüm. Hiç bir şey yapmazsa ruh ile basıyor koşuyor birşeyler deniyor.)
Bazı şeyleri takdir etmek gerek. Hiç mi hiç beğenmediğim adamı bir gün takdir edeceğim hiç aklıma gelmezdi. En azından bazı kişilerde ruh, mücadele, hırs görüyorsam hele 35-36 yaşında, o insanı takdir ederim.
Biraz futbola dönsek beyler ;;)
Forumda okuduklarımdan sonra ortada oynanmış bir maç bekliyordum. Özetlerde ise çok farklı bir durum söz konusu. Beşiktaş çok net bir galibiyet almış bana göre.
Fenerbahçe'nin Kazım'dan kurtulması gerekli bana göre. Çok agresif, çok kart görüyor, ayrıca gereksiz yere ortamı geriyor, çok disiplinsiz, ve büyük takım kalitesinde bir oyuncu da değil bana göre. Fenerbahçe bugün Kazım yerine Semih'le (duyduğuma göre iyileşmiş olmasına rağmen sahaya sürmemiş Daum, yanlış da biliyor olabilirim) başlamış olsaydı sonuç farklı olabilirdi.
Beşiktaş'a gelince, yıllardır eleştirilen Üzülmez şahane bir maç çıkarmış. Gol atamıyor bilmemne diye eleştirilirken sessiz sedasız zirve yarışına katılıyor Beşiktaş, 7 haftadır ligde kazanıyorlar, bakalım bu seriyi sürdürebilecekler mi...
İki tarafı da tebrik ediyoruz, kazanan Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ediyoruz :zuhaha
Maçın bana göre 2 adamı vardı.
1.si Delinho idi. Sol tarafı adeta felç etti. İleri geri ileri geri 35 yaşında kolay değil. Yaptığı sağ ayakla asist öncesinde de hep tam tersini yaptığı şeyi yaptı.Sol ayağından sağ ayağına çekti rakibini oyundan düşürdü. Uğur'un kaçırdığı goldeki pası da o vermişti. Attırdığı son golde de golden önce oleyler geldi Delinho gaza geldi CR7 hareketi bile yaptı sonucunda da pasını verdi golü attırdı. Gol net birşekilde göründü ki ofsaytmış. Tartışılacak birşey yok. Ancak artniyet aramıyorum çünkü aynısı bir kaç dakika sonra Nobre'de oldu hakem onu da çalmayabilirdi artniyetli olsa.
2.si ise Fink idi. Alex'i sahadan adeta sildi. 80'den sonra Alex bir ara defansın içine kadar geldi top almak için 3-0'dı skor ve dakika baya bir geçmişti ama Fink o anda bile onun ensesindeydi. Attığı golde muhteşemdi.
Kazım'ın kart posizyonunda da çok agresif bir şekilde haksız olduğu durumda hakemi adeta azarladı ve küfür etti. Yan hakem de bu durumu ısrarla orta hakeme bildirdi ve Kazım'ı oyundan attırdı. Fırat Aydınus atma taraftarı değildi aslında Kazım'ı bunu da çok net anlayabiliriz.
Fb-gs maçı konusunda Disco'nun yazdığı mesajın yanlış olduğu konusunda sonradan mesaj yazmıştık. Hala ona laf çakmak isteyenlerin yazarlığını alacağız.
Özellikle daha geçen gün yazarlığını geri verdiğimiz arkadaşların da burada tekrar kaplan kesilmesi ilginç.
Futbol yorumu okumak istiyoruz. Kahve yorumu değil.
Mesajlarınızı buna göre yazın lütfen.
gerçekten bu kadar yapmayın.beşiktaş %100 hakkıyla kazandı.fenerbahçe top oynamadı.sahada dolaştı sadece.
serkan abi o kadar iyi değildi bence fener bir normal lig maçında oynadığını bile oynamadı bence.gs maçındaki oyununu oynasa beşiktaşı yenerdi hatta barcelonayı bile yenerdi ama oynayamadılar bugün.
GüLsem mi, AğLasam mı biLemedim..
Beşiktaşı tebrik ediyorum. Yenildiğmiz için üzgünüm tabi ama şaşırmadım, içime doğmuş sanki (: Maçı izlemedi pek yorum yapamayacağım oyüzden, sanırım bir penaltı pozisyonu var tartışmaya açık, birkaç pozisyon daha var. Bunların hiç biri maçın sonucu için bir bahne olamaz. 3 gol yemişiz ve hiç gol atamamışız. Şu anki temennimiz GS'nin yenilmesi artık..
Yazik oldu gercekten.GS macindaki mucadele,hirs ve kazanma arzusundan eser yoktu bugun.Ilk yarida Besiktas`tan daha iyiydik diyebilirim.Gokhan`in verilmeyen penaltisida var ilk yarida.O verilse farkli olabilirdi bugun.Ama bahane etmiyoruz tabii ki.
Ikinci yarida ise Besiktas 3 dakikada 2 gol(yanlis hatirlamiyorsam)buldu ve maci o anda kopardi.Ben tv basinda ne oldugunu anlamadim 2. golden sonra.Resmen dagildik.Zaten 3. gol ofsaytmis tekrarini izlemeden kapattim tv`yi.Neyse saglik olsun diyelim.Besiktasi`da tebrik ederim.Bu zor donemlerinde cok onemli bir galibiyet aldilar.
Kazim`a da diyecek bir sey bulamiyorum.Yeter artik !! Yonetimin iyi bir ceza vermesi gerekiyor artik Kazim`a.Bu ne sorumsuzluktur taca giden topa itiraz ediyor ve kirmizi kart goruyor.Olmaz boyle bir sey..
Arkadas`in dedigi gibi maca Semih ile baslasaydik mac daha farkli olabilirdi.Ama tabii neden Kazim ile basladi diye hesap sorulmaz.Herkes Kazim ile baslamasi daha iyi olur diye dusunuyordu cunku..
Bu arada Emre`de kotu oldu takim icin.Cok uzuldum gercekten.Umarim kisa sure icinde iyilesir ve takima doner..
Neyse tekrardan tebrik ederim Besiktas`i.Hak ettiler ve kazandilar.Bizimde artik ilk yarinin sonuna kadar puan kaybetmememiz gerekiyor.
çok iyi değildik evet, fakat sahada gezindiler cümlesi çok düşürücü oluyor müdahele etmek zorundayım.
beşiktaş'ın, sivok,ferrar,fink ve ernst 4lüsü; fenerbahçenin en etkili olduğu bölge, emre,baroni,alex,kazım 4lüsünü adeta kilitledi, Daum'un bu defansif gücü bilmesine karşın nasıl böyle bir 4lü ile maça çıktı hala aklım almıyor.
Alex'in bu maçta etkili olması bir mucize idi zaten bu maçtan öncede belliydi. o 4lü orada alex'e adım attırmaz, attırmadıda. Çaresizlikten Kazım bile defansa gelip top aldı aynı şekilde alexde.
sivok ve ferrarinin iyi pozisyon almaları kanat organizasyonlarınıda başlamadan bitirdi. yani beşiktaş defansif anlamda gözümde muhteşemdi. eğer gerçek anlamda kaliteli bir ofansif güce sahip olurlar ise kasıp kavurabilir ligi. bu konuda çok iddalıyım.
göz göre göre kazım ile başlaması beraberliğe razı olmasıydı. ortadan zaten etkili olamayacaktık, kanat akını yapmak zaten çok zordu. tek eksik yön ernst'in eksik yönü olan (baskı yiyince top kaybetmesi) bunu kullanıcaktık emre ve baroni ile. kullanamadık. ernste o kadar geniş bir alan verdik ve hiç baskı yapmadıkki elini kolunu sallaya sallaya kontraya çıkardı takımını.
beşiktaş'ı tebrik ediyorum tekrardan. mustafa denizli ne kadar bilgili bir hoca olduğunu yine gözler önüne serdi.
Bir Galatasaray'lı olarak maçı izlerken inanılmaz seyir zevki duydum.Fink'in ve Bobo'nun golleri gerçekten güzel gollerdi.Beşiktaş Alex'i sıkı markaj yaptı,her atakta Fink boşa kaçtı görenler olduysa da Fink çoğu atakta boş durumdaydı.Yani Fink'in yaptığını Alex yapamadı.Ayrıca Ersnt yine harika oynadı.Ersnt çok koştu,çok çalıştı.Rüştü'de hatasız oynadı diyebiliriz.İbrahim Üzülmez Sol tarafı felç etti diyebiliriz.Yani her maç Gökhan'ın yaptığını bu maç İbrahim Üzülmez yaptı.Helal OLsun,Tebrikler Beşiktaş...
Çok güzel oynadık , Fenerbahçeden kat kat daha iyi oynadıgımızı düşünüyorum.
Gökhanın pozsiyonu penaltı. 3. gol fosayt. Maçın hakkı 2-1. Tabii penaltı verilse belki çok değişk skor olurdu.Ama sonuca bakmak lazım.
Daum bir özelliği olmayan teknik direktör.Bunu belirteyim.
Fink - Ernst bozulmazsa her maç böyle olur.
Giggs'e makjal yapıp İbo'ya benzetmey çalışmışlar olmamış. 2 asist , özelikle sağ ayakla olan asist açığa çıkardı Giggs' oldugunu.
Ernst bildiğimiz gibi. Toraman gittikçe soğukkanlı olmaya başlıyor.
Maç kopmuşken neden Nobreden daha kaliteli olan Batuhan girmez anlamıyorum.
Lugano sakindi.Şaşırdım.
Kazım 8taşı dağıtacağını söylemişti. Büyük konuşmanın zararlarını gördü.
Fenerbahçenin 3 sol bek ile oynamasına anlam veremedim.
Zevkli maç oldu Beşiktaşlılar adına.Teşekkür ederim takımıma.Fenerbahçeyide tebrik ediyorum.
Bir sayfa geride bir yorum vardı fenerbahçeli bir arkadaştan. İşte tüm futbolseverler o kafa yapısına geldiği gün Türk futbolu düzelir.Tribün terörü biter.
İyi geceler.
Fırat Aydınus ve kalan 3lüsüne selamlarımı yolluyorum buradan!
Emre nin sakatlığı yıktı bizi...
Daum ise yine her zaman deliliğini yaptı Özer varken Vederson u almak deli işi..
Kaleye gelemediler demek ne demek bunu anlamadım da ben?
Bu sezonki en iyisi maçlarımızdan birini çıkardık açıkçası, o açıdan takımımı kutlamak istiyorum. Fenerbahçe'yi de tebrik etmek lazım özellikle ilk yarının son 15-20 dakikası iyi top yapıp yüklenmeye çalıştılar ancak kabullenmek lazım ki Beşiktaş şuanda ligin en iyi savunmasına sahip ve dolayısıyla en iyi savunma yapan takımı ..
Takımın bunca sıkıntının arasnda (özellikle hafta arasında çıkan maddi sıkıntı dedikoduları) bu kadar hırslı olmaları, maçı istemeleri başka bir memnuniyet verici unsur.
Bunu tamamen objektif olarak yazıyorum, kimse alınmasın darılmasın kızmasın ama, Fenerbahçeli arkadaşlar özellikle bu maçtan sonra, önceki galibiyetlerinde neler hissettiğimizi daha iyi anlayabiliyorlar mı??
Sözün özü, sonuna kadar hakedilen bir 3 puanı söke söke hanemize yazdırdık, mutluyuz tebrikler BEŞİKTAŞIM..
"Sağ ayakla salladım"
http://www.sporx.com/images/1/29/710...ndakika001.jpg
Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetin kendilerine önemli katkılar yapacağını söyledi.
Deneyimli oyuncu, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki oyunlarını tersine, ikinci yarıda takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Liderin 7 puan gerisindeydik. Kazanmak için de elimizden geleni yaptık. Bu galibiyetle camia olarak kenetleneceğiz. Moral ve motivasyon olarak daha iyi olacağız" dedi.
Fenerbahçe karşısında önce Fink'e, daha sonra Uğur'a gol asisti yapmasıyla ilgili olarak da İbrahim Üzülmez, "Uzun zamandır asist yapamıyordum. Sol ayağımla yaptıklarım olmadı, sağ ayağımla salladım, gol oldu. O top giderken gol olacağını biliyordum. Fink'in golü atacağını hissettim. Çünkü o tip vuruşları antrenmanlarda da çok yapıyordu. O top oraya giderken Fink'e bakınca, gol olacağını anladım" diye konuştu.
Kaynak : AA
Golleri izledim şimdi.İlk gol çok güzel gerçekten.Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı.