vallah alex bitik degil bitmezde kolay kolay arkadasim. Alex degil 35, 40yasina girse yine oynatirdim onu. adamin adi + zekasi yeter bile.
Güiza konusuna gelincede, Güiza'ya aciyorum gercekten, adam bagiriyor tek forvet oynayamiyorum diye ama dikkate alan yok. Aragonesde öyle Daumda öyle. Bu Güiza birgün patliyacak ama Fenerbahcede degilde baska bir takimda, asil merak ettigim acaba hangi teknik direktör Güizayi adam gibi oynatabilicek :)
Ha birde Güizanin cok kacirma sebebide sadece baski. adam topu kaleye dogru cekerken anlasiliyor resmen "simdi atamazsam yine tepki gelecek" diye ve %100 Gol olabilcek bisey deneyip (güizanin aklinca) ve oda girmeyice adam tamamen cöküyor.
Santosada cok acimasiz davraniyoruz yine. Adam 2-3 Ay icinde kac mac yapti araliksiz.tabi öncesinde birde brezilya ligindede oynadigini sayalim üstüne. Biraz sabir ;)
Milli takima alinmamasinin bir sebebi Daum. Dunga bir aciklama yapmisti "Daum Santosu bozuyor" diye, adam hakli santos sol acik yerine sol bek oynatilmasi lazim ama Daum israrla orda oynatiyor. yahu hatta MC de bile oynatti :D
Bir eklemede Cristian icin yapiyim, bu adamda aynen Santos gibi Brezilya Liginde oynayipta buraya geldi hic dinlenemeden. Bence Cristianda sezon sonu rahatca dinlenip seneye vazgecilmezlerimizden biri olacak. belkide sezon arasi bile yeter..