Çizgiyi bariz geçmiş zaten. Geçmedi diyen yoktur.. Umarız bir daha bu hatalar olmaz. ne bize ne başkasına..
Printable View
Çizgiyi bariz geçmiş zaten. Geçmedi diyen yoktur.. Umarız bir daha bu hatalar olmaz. ne bize ne başkasına..
Ankaragücünün hakkı yenilmiştir.Top çizgiyi geçti
Aynı hakemler 3-4 haftadır 2 metrelik ofsayttan Fenerbahçe'ye atılan golleri temiz olarak değerlendiriyorlardı. Aynı hakemler çok kritik penaltıları çalmayarak, aleyhimize çok kritik penaltı vererek maçların kaderlerinde çok önemli oynamalar yapmışlardır. Aziz Yıldırım o sözleri söylemek zorundaydı. Bir yere kadar hakem kötü bu yüzden böyle olabilir diyebiliriz ama bazı pozisyonlarda artık iş niyet sorgulamaya geliyordu.
Ankaragücü'nün son saniye topu maraton'un pierosunda içerde gözüktü her ne kadar cm olarak ölçemeseler de. Günahım kadar sevmediğim Erman Toroğlu Ankaragücü'nün 2. golünden önce Bilica'ya yapılan faulü çok güzel anlattı; ' Metin'in ve Bilica'nın nereye baktığına dikkat çekti ' Nihayetinde yine hatalar oldu. Hakem hatası olmasın ne bize, ne başkasına.
Özer'in %50'lik performansı bile Santos'tan daha faydalı olacağını göstermiştir...
Özer Alex'ten sonra kadroya yazılacak ilk kişidir.Özer Alex'ten sonra F.Bahçe'de ki en yetenekli futbolcudur...
Özer Türk Milli takımı için büyük bir kazançtır...
Aziz Yıldırım çıksın desin ki şimdi Ankaraya oyun oynanıyor diye.Demez!
Hakemlerde İnsan tamam zaman zaman bizim takımlarımızda isyan etmiş ama abartmayada gerek yok sen başarısız oyun sergiliyosun hakmei bahane ediyorsun bak ertesi hafta sana kıyak yapıldı o zaman.ben böyle anlarım.
Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanan maçta futbolcuların ilginç konuşmalarından mikrofonlara böyle takıldı.
Gökhan Gönül bir pozisyonda takım arkadaşına kızdı, sessizliği bu sözlerle deldi.
Seyircisiz oynanan maçların havası da bir başka oluyor. Sanki stada ölü toprağı seriliyor. Bu sessizlikte diyalogları duymamak imkansız. Dün F.Bahçe-A.Gücü maçında bunlar yaşandı.
İşte bu ilginç konuşmalardan bazı örnekler:
Gökhan Gönül bir poziyonda Güiza'ya kızdı ve 'Tutsana lan Daniyel' dedi.
Fenerbahçe'nin yediği ikinci golden sonra kenarda ısınan Semih Şentürk, "İki kere top geldi ikisi de gol oldu. Hay ben böyle şansı" diyerek tepkisini dile getirdi.
Nöbetçi golcü maçtan önce de basın mensuplarına "Durun konsantre olmam lazım. Bu maç çok çok önemli mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.
Geçen hafta hakem hatalarından yakınan aziz yıldırımın sesi şimdi neden çıkmıyor acaba
Yani öyle konusmalar var ki sanki 3 net ofsayt kesildi,2 penaltıları verilmedi.Anlık gelişen bir atakta topun zemine değmemesi ve yan hakemin yanlıs yer tutması yüzünden böyle bir sey oldu...
Arkadaslar bizim yediğimiz goldeki bariz faulü görmüyorsunuz tabi tek taraflı bakarsanız...
Özer'in pozisyonunda hakemin geçip geçmediğini görmesini istemek nasıl bir şey acaba?
Gören de hakikaten bir şey var sanır.
Arkadaşların demek istediği, hakem hataları yüzünden düdük attırmak isteyenler şimdi nerede yine bir çok hata oldu. :)
Aziz Yıldırım bunu konuşmasında dedi.Sadece bizim aleyhimize değil herkesin aleyhine yapılıyor,hakemlerin tarafsız olmasını istiyoruz.
Aslında bu normal bir şey,hakem Fener leyhine hata yapınca herkes toplaşıyor Lig Tv'de borular,tuvalet kağıtları falan devreye giriyor.
Ama daha önceki hatalarda hatta aynı maçtaki diğer hatalarda kimsenin sesi çıkmıyor.
Mesela bir örnek verecek olursak Erman Toroğlu geçen sene Deivid'in Denizli'ye attığı golde hakemin görememesi normal diyor ama bu pozisyon için %100 diyor.
Durum tam olarak bu...
Canı yanan konuşur. Türkiye'nin gerçek kuralı budur. Bu yüzden Aziz Yıldırım bu konu hakkında konuşmaz. O top çizgiyi geçmiş midir? Evet ama; burada evet derken bazı yayın ahlakını bilmeyenler gibi tuvalet kağıdı ile ölçüm yapmadım.
Bana sorarsanız valla hiçde üzülmedim, iyi ki de vermedi. Kazandık ve mutluyum, o golün sayılmaması umrumda değil çünkü; tuttuğum takım kazandı. Kural budur, Türkiye'de herkes böyle düşünüyor, A takım taraftarı, B takım taraftarı için farketmez. Kimse de böyle düşünmediğini inkar etmesin, herkes canı yandığı yerden konuşur, bende dobra dobra söylüyorum. Hakem hata yapmıştır, benim tuttuğum takım lehine ama; benim umrumda değil, takımım kazanmış. Şampiyon olurken sayılmayan şu gol bile aklıma gelmeyecek. İnsanlar bunu unutacak, tarih bunu unutacak.
Haklısın Batuhan tarih verilmeyen golü değil başarıları yazacak..
Geçen sene Deivid in şutu zemine öyle bir çarptı ki ancak Fenerbahçe düşmanı olan Erman Toroğlu buna gol değil derdi.
Özer in pozisyonu tamamen yan hakemin yanlış yer tutması ve topun zemine çarpmaması ile alakalı ayrıca R.Carlos yan hakemin zaten kötü olan görüş açısını kapatıyor.
ERman hocaya baktım on metre içeri aldı gösterirken pozisyonu. Top o kadar bariz görülmedi. Biraz abartarak açıkladı. Vede tamamiyle ölçü olarak alakasızdı. Kale boyutu nerde Erman hocanın anlatım biçimi nerde.. Ama espri yeteneğini severim.. Çok akıllı birisi..
Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsaydım bu maçın ardından da hakemleri eleştiren bir konuşma yapar,tüm Türkiye'nin gözünde değerimi artırır,itibar kazanırdım.Böylece sadece Fenerbahçe adına değil, Türk futbolu adına konuştuğumu kanıtlardım. Geçen haftaki açıklamalarından sonra bu hafta rakibi aleyhine yapılan hataya ses çıkarmayarak tipik yöneticiler gibi davrandı
Çok haklısın , uLtimatoM...