feneremi küfür ediyomuş?? yoksa ortaya mı? bu arkadaş niye üstüne alınmış küfürleri? bi açıklarsan daha bi aydınlanıcamQuote:
Originally Posted by EreN
Printable View
feneremi küfür ediyomuş?? yoksa ortaya mı? bu arkadaş niye üstüne alınmış küfürleri? bi açıklarsan daha bi aydınlanıcamQuote:
Originally Posted by EreN
Hasan şaş'ın nasıl bırı oldugunu herkez bılıyor guvenlık gorevlısı neden durduk yere adama yumruk atıpta ısıne son verılmesını ıstesın kesın hasan şaş bısı yaptıkı oda wurdu galatasaraylılarda ınkar etmesın
Sarfettiğiniz kelimler kişi veya kurumlara hakaret içermemelidir.
Mesajlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat adin.
İlgili cümle mesajınızdan çıkarılmıştır.
Tekrarı durumunda forum kuralları uygulanacaktır.
VoLkAN BaROs
Admin
Her neyse bızım konuyu uzatmamıza gerek yok artık :D kapatalım gıtsın yoksa ceza alacaz :(
Abi Hasan aşırı hırslı bir futbolcu ve ORTAYA KÜFÜR etmiş neden üstüne alınıyor demişsin :) Sence mantıklı bir soru mu bu ?
abi adam sinirli ben olsam bende küfür ederim maç sonrası kendine kızıp nasıl yenildik diye sinirlenip sayarım öle ortayı ama kimseye değildi bu küfür sinir harbi yüzünden ölesine edilen küfürdür. bunu soruyorum ben. direk adamımı etmiş küfürü yoksa söylene söylene mi gidiyomuş?
Hasan'ın ayağına basmış yanlışlıkla bizim güvenlik görevlisi...(benim de hergün 3-4 defa yapabileceğim bir şey) Ancak Hasan kasıt arayıp ana avrat sövünce güvenlik görevlisini, bunlar olmuş..İyiki o güvenlik görevlisinin yerinde değildim....
abi adam sinirli yaptığı yanlış ama o sinirle normal... iyi ki bende hasnın yerinde değildim
O sinirle normal diyosun da Görevlinin anasının suçu ne??? İnan ki sen de olsan o görevlinin yerinde annene göz göre göre haksız yere küfreden birine tepkisiz kalamazdın...
abi yanlışlıkla bastığı ne malum?????
Hic bir insan yumruk yemeyi hak etmez. Orada koruma gorevlisinin isi Hasan Sas'i sakinlestirmek, ve "koruyup" soyunma odasina goturmektir. Milli takim bu yuzden 6 mac ceza almadi mi? Tahrik mahrik hic fark etmez, madem bu adam koruma gorevlisi olarak akredite olmus, bu isini kusursuz yapmak, futbolculari formasinin rengine bakmadan korumak onun gorevi.
kusura bakma ama senn basına gelse ne yapaardın haksız yere annene kufredılse ?? bak ben adamı savunmuyorum ama bır ayagına bastı dıye kufur agır bence karsıdakınıde dusunmek lazım belkı adam bır anda sınırlendı engel oalmadı kendısıne ?Quote:
Originally Posted by perpetua5099
Ok abi onu da bilerek yaptı hatta yönetim yaptırdı...!!!:confused:Quote:
Originally Posted by hurmet
---------------------------------------
Siz hiç annesine küfredilen ve sinr krizine giren kişi görmediyseniz bişey diyemem...OK adam güvenlik görevlisi kendisine hakim olan birinin çalışması gerekirdi belki ama bunun konuyla alakası yok..Daha başta Hasan'ın yaptığı küfür yanlış....
onlar isviçre maçındada sinirlerine engel olamadı ve 6 maç ceza yedik... ayrıca haskız yere ne demek bunu çözemedim adamın hasanın ayağına istemeden bastığı kesin mi?? ve tek yaptığı hareket bu mu bunu neye dayanırıyosunuz???
Sen, bilerek yaptığını ve görevlinin haksız olduğunu neye dayandırıyosan ona ;;)Quote:
ben bilerek yaptı demedim ki ben bilerek yapmadığı ne malum dedim siz ama çok emin konuşuyosunuz yanlışlıkla olduğuna dair
Ben normal olanı söylüyorum..İş sahibi olan aklı başında hiç bi insan kovulabilecek bir hareketi durduk yere yapmaz...Ha "aziz yıldırım onu kovmaz hatta ona teşekkür eder" falan dersen eğer böyle saçma bir şey de olamaz ama FBli olmayanların düşünmeyeceği bir şey değil...Quote:
dur bakalım adamı kovsunlar sonra konuşalım ama ben kovulacağına ihtimal vermiyorum
Ben de vermiyorum...Çünkü Hasanın tepkisine karşılık yapılmış bir hareketti o.. Kovabilirler, kovmasalarda KOVULMALIYDI demem..Önceden başka bi başlıkta kovulması gerektiğini savunmuştum ancak olayı şimdiki gibi bilmiyordm..Quote:
işte gördüğün gibi ortada kesin bir kanıt yok ama adam kovulmaz diyosun ama ben kanıt istiyorum hasanın bunları yapıp o adamında sütten çıkmış ak kaşık olduğunu sadece sinirlenip vurduğuna dair kanıt nedir????
Kovulmaz demedim..."Kovmazlarsa neden kovmadılar demem" dedim...bu biiiirr :)
ikincisi ise bu linke bi bak istersen ;;)
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3408
Okulda bile 5 saniye kuralı var Etki Tepki :D
evet görgü tanıkları denen yerde bir kişi var oda güvenlik proje kordinatörü ne kadar tarafsız ve inandırıcı haklısın hasan çok hatalıymış. resmilere gelince güvenlikçi vurduktan sonra çekildiği kesin ve biri bana tokat atsa bende bunu yapardım. bu ifade nefil bülbülün ifadesi ve bana hiç bir şey ifade etmez orda tarafsız birinin yazısı olsa inanırdım aaa pardon güvenlik proje kordinatörü tarafsızdı unttum
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Quote:
Originally Posted by Neron_FB
bu siteye mi bakmamızı istiyorsun...:D
Sende kusura bakma ama bu adam korumacilik konusunda akredite gorevi tokat atmak yerine Hasan'i sakinlestirmektir. Sonra gider Hakeme veya Federasyon yetkilisine bunu sikayet eder, Hasan Sas'da PFDK'na havale edilir. Isin proseduru budur. Ne yani biz vahsi batida mi yasiyoruz ki bu gibi akredite insanlar kanunu kendi ellerine aliyor?Quote:
Originally Posted by Abuniss
"Hakim bey karim o adamla beni aldatiyordu, bende cikarttim tabancayi vurdum ikisini" diye bir savunma karsisinda hakim "Peki evladim, oldurmek icin yeterli nedenin varmis esas cezalandirilmasi gereken zaten olen adam ile karinmis." der mi acaba?
Ben mi ne yapardim. Aynen yukarida yazdiklarimi yapardim. Zaten koruma gorevlisi olmusum (yani izbandut gibi herifim ve en azindan Hasan Sas'in 1.5 kati vucut hacimim var) yani istesem Hasan'i darmadagin ederim ama benim o anda soguk kanli olup, olaylarin buyumesinin onlemem gerekir. Hasan'in ayagina bastigim icin ozur diler, sonra da onu soyuna odasina kadar gotururum. Bana, aileme, hatta herhangi bir kimseye kufur etmesi hic fark etmez. Eger zaten birisini sevmiyorsam ve tartaklamak icin neden ariyorsam, bana kufur etmesi yeterli olur ve tokat ancak o zaman atarim.
Kusura bakma ama zaten bu sitede "Güvenlik görevlisi de Hasan Şaş'a vurdu" gibi bir ifade göremeyeceğimiz çok açık.Quote:
Başka görgü tanığı yok yapacak birşey de yok..Ama siz görevlinin durduk yere hiç bir neden olmadan vurduğuna inanmaya devam edin ;;)
Neden olmasi veya olmamasi ne fark eder ki? Ne hakki var o koruma gorevlisinin baska bir kisiye fiili saldiriya bulunmaya? Nerede insanlik? Ayni olay Ali Sami Yen'de Tuncay'in basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur, Inonu Stadinda bir futbolcunun basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur. Saracoglu stadinda masum olmasi beklenmemeli.Quote:
Ok özür dilerm... Ana avrat küfretmek insanlık oluyo dimi? bu insanlık diil ama....??Quote:
Originally Posted by perpetua5099
Yanlisa yanlisa cevap verilmesini neden normal karsiliyorsun ki? Ben Hasan Sas'in kufur etmesinin, olay cikartmasinin yanlis olmadigini imaa edecek herhangi bir sey yazdim mi?Quote:
Koruma gorevlisi gider Hasan'i sikayet eder, Hasan da ceza alir. Bu kadar basit. Taskinlik yapan futbolcuya vurmak, tartaklamak koruma gorevlisinin gorev alani icine girmez.
Nasil daha bir hafta once Manisa'da Fenerbahce taraftarinia karsi asiri sertlik kullanmakla polis tenkit edildi, bu durumda da koruma gorevlisi de hic de farkli bir sey yapmadi.